- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Отнема ли тампона девствеността?
abe ne 4e mi puka mnogo na kolko godini 6a spra da sum devstvena(da vi kaja az sum sega na 13), ama me e strah da izpolzvam tampon....dali nqma da e mnogo neudobno?
*Заглавие на Кирилица!
Точка 7 от Правила на форума
Редакция на MakeMeLaugh
spoko, edno momicheot na moreto se otvori s tampon, tyi che ako iskash - davai, shtom ne ti puka...
да отнема ти я ,но какво от това...
и аз се отворих с тампон и твърдя ,
че така е по-добре....![]()
Ne e zad1ljitelno da si otnemesh devstvenostta s tampon... moje da izpolzvash tamponi za devstveni i pak si4ko da si e ok
Radvai se na tova koeto imash dnes i se bori za onova,koeto iskash da imash utre!
ne e zaduljitelno da ti q otnemeas si hodih edno vreme edna godina s tamponi predi purviq mi put i si bqh destvena, zavisi kak si go slaga6
![]()
И да и не..зависи!
Тампоните са по-удобни определено![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
mi ne e zaduljitelno tampona da ti otneme devstvenostta
daje tova stava super rqdko![]()
a i tamponite sa mnogo udobni![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Moje, no tampona ne e za tova! Trudno 6te ti e da si go sloji6 kato si devstvena, no opitai, v na4aloto nqma da ti udobnoNe go navirai mnogo za da se zastrahova6 ot skasvane na himena
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
а предстаяш ли си верно да не го навре много
тиии...някога слагала ли си тампон бе тфа половината ти
пръст тряя флезе с него а ти и казваш да не го навира
многоо...тц тц
по темата - МНОГО малко вероятно е да се отвориш
с тампон, но както и да е какво като ти се скъса
евентуално ципата...пак ше си си девствена на практика
щото не си правила секс![]()
A kolko sa malki nai-malkite tamponi?![]()
mi...mnogo sa malki...ama az vednuj imah
incident s takuf tampon zatfa si zimam sredni ve4e![]()
razkaji PLS kakav incident, 4e da se predpazim. I kolko santimetra e dalag dolu gore? 2 sm??
e edva li e 2 cm.
az pro4etoh tuva razni statii za tva i tam pi6e 4e mai dobroto e mini silk touch na o.b.
az pak nikoga ne sam polzvala tamponi daje i sega koagato ne sam devstvena prosto ne moga da si gi slagam!!
Хах, та аз само с тампони ходя ве! Но й препоръчах да не го навира много защото съм чела че химена се немира на 6см. навътреПървоначално написано от Murderdoll^
Пак може да си го сложи, не е нужно максимално да го навира
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Еми малките тампони са просто по-малки..ама аз не виждам смисъл,то е едно и също![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
thanx za vsi4ki otgovori!probvah sus mini o.b. silk touch i ni6to ne mi stana!ni6to ne me bolq!yay!
Първоначално написано от ellii
xaxaxaxxaxaxaxxa ei tva be6e nai-golqmata glupost!!!xaxaxaxa ne me skasvaite ot smqh
kak taka da ima tamponi za devstveni!!! tva sa pulni izmislici
dori i ako go kaje6 tva v aptekata 6te ti se smeqt mnogo,a puk i e gadno da se izlaga6 taka s tiq "tamponi za devstveni"
Ne e zad1ljitelno da si otnemesh devstvenostta s tampon awe vie hora tampona za vibrator li go imate???
Хах, та аз само с тампони ходя ве! Но й препоръчах да не го навира много защото съм чела че химена се немира на 6см. навътреПак може да си го сложи, не е нужно максимално да го навира
[/quote]
xaxaxax awe ti kvo razbira6 pod "максимално да го навира" ,a??????????/![]()
Ima si tamponi za devstveni. Razlikata e, 4e te kato se napoqt s te4nost se izduljavat, a ne stavat po-debeli, dokato obiknovenite ili cuvtqt kato roza, ili stavat po-golemi izob6to (i na duljina, i na debelina). Tamponite sa na razber na bateria volt i polovina (normanite baterii, ne ot tia po-malkite). Oba4e ti preporu4vam da iz4aka6 sefteto, 6tot moje da ti e dosta diskomfortno s tampon. I naistina himena ne e v na4aloto na vlagali6teto, oba4e nqma na4in da si sloji6 efektivno tampon, bez da premine6 prez nego. Ideqta e, 4e himena ne e absolutno pluten, ima malka dup4ica (ili dup4ici) v nego, prez koito da moje da mine tampona.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
abe ima edn takava misal "nikoi ne e detsven za6toto jivota ni naeba** si4kite" hahahahaha![]()
![]()
![]()
taka 4eda ne ti puka
![]()
![]()
С тампони е мн по-удобно отколкото с каквото и да било.А и мисля,че не може да си загубиш девствеността с тампон.За тва са нужни най-малко 2-ма души![]()
![]()
"Защо очите ти са толкова красиви?
Защо ли казваш думи винаги лъжливи?
Защо ли моето сърце така наказа?
Защо обичам те и истински те мразя"
Ами сега и аз да се изкажа по темата. Аз използвах тампони няколко месеца преди първия ми път и когато го направих пак имаше марко кръв и болкане съм се отворила с тампона! А и на самите опаковки и по рекламите на тампоните О.Б. пише че няма как да се отвариш с тампона. А и нали не ти пука. Вземи си си мини тампони но O.b. sil touch. Абе каквито и да са,най-добре си вземи О.б., защото мен например ми е некомфортно и дори малко ме боли с други марки,нищо че вече не съм девствена
![]()
Има тампони за девствени.. но щом си все още девствена е по препоръчително да използваш дамски превръзки![]()
Срещнах мнения които твърдяха, че тампона отънема девствеността, но ако тампона е от най-малките НЕ я отнема, а си оставаш девствена!!!!!!!!За това спокойно ако искаш да си останеш девствена можеш да използваш от най-малките тампони например о.б. мини!