.

Виж резултатите на анкетата: Experimentirate li?

Гласували
80. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Da-vsichki me mislqt za lud/a

32 40,00%
  • Da-no v dopustimi granici

38 47,50%
  • Ne nikoga

1 1,25%
  • Glupavo e

9 11,25%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...

OTKACHENO,NO FASHION I FAKT!!!=)

Dnes probvah neshto naistina interesno...Limonada chips i zapalena cigara....ooooo naprao takyv vkus-podludih se...axaxaxax,kvo 6e kajete

Повече от фен
    Град
    Ei tam..
    Az p1k obicham sladoled,soleti i banan ili sl1ncho griski...s kiselo mlqko i zahar
    Radvai se na tova koeto imash dnes i se bori za onova,koeto iskash da imash utre!

Град
    София

Re: OTKACHENO,NO FASHION I FAKT!!!=)

Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    Dnes probvah neshto naistina interesno...Limonada chips i zapalena cigara....ooooo naprao takyv vkus-podludih se...axaxaxax,kvo 6e kajete
    Еееее страшна си....не мога нищо да кажа освен че съм възхитен от теб

Otnosno vuprosa dali experimentiram,da!!Obi4am da se promenqm,da buda razli4na

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Голям фен
    Град

Re: OTKACHENO,NO FASHION I FAKT!!!=)

Цитирай Първоначално написано от Blu
    Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    Еееее страшна си....не мога нищо да кажа освен че съм възхитен от теб
    Ei thanks....Mislq che sym imala i drugi takiva sluchai no ne se seshtam....Q razkajete vie kvi kombinacii ste pravili???

Az mnogo obi4kam da papam "Zaio-Baio" s kiselo mlqko i ket4up ili bani4ka s ket4um Malko svinski zvu4i no e mnogo vkusno.A edin fr qde piza s boza koeto e mnogo grubo... :P

ami edin pat neshty mi shtukna i napraih neshty kato musaka , samo 4e bez kartovi vmesto kartovi-spageti(makaroni) i otgore sas zalivka kiselo mlqko i qice...a sled tva otgore s ketchup misleh 4e shte e gadno ama ne e 4ak tolkova losho,shtom brat mi go qde
    Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
    Позволи ми аз да ти я дам!

Голям фен
    Град
    Xaxa super ste.Osobeno tva s musakata napravo me razbi...=) 6te iskam da go probvam

ем така така мисля да
    се направя на бодли4ки
    да си направя зелена косата
    едни розави лешти нема да са
    ми излишни
    а мисля и да си присадя 3-ти
    крак МН ЯКО
    Ако току що сте си намазали филия с лютеница, то непременно ще я изпуснете на най чистото място около вас и филията непременно ще падне с намазаната страна надолу.

Повече от фен
    ooo daaaa mn obi4am da experimentiram, daje drugata sedmica 6te si kupq zeleni le6ti

Фен
    Град
    In mY DrEaMsSsS... :)
    Цитирай Първоначално написано от sladkoto_mime_
    ami edin pat neshty mi shtukna i napraih neshty kato musaka , samo 4e bez kartovi vmesto kartovi-spageti(makaroni) i otgore sas zalivka kiselo mlqko i qice...a sled tva otgore s ketchup misleh 4e shte e gadno ama ne e 4ak tolkova losho,shtom brat mi go qde

Hahaha abe mimS brat ti pretenciozen li e? az kat mu gleam kilcata mai mai sii4ko obi4a si pohapva hahaha bazikam sa be, toi sq da ne mi se obidi! hahahaa
    kolkoto do experimentite mn qsny 4e praim i bashta mi se me presledva (ne 4e me int de).. qm postoqnno nqkvi smesici gor4ivo.sladko/kiselo i t.n. Sestra mi si be6e zela nqkvi Krokita s maslo i az zeh nqkolko i otidoh na terasata zeh si cigarata kakto i zapalkata i izgorih ednata pra4ica lapnah q, pih kola dokato mie v ustata i drapnah ot cigarata..yeah..strahotno useshtane kvo da vi kaja hahahahahaha

KvO Ti PuKa KaTo GoVoRqT ZaD GaRbA Ti?!NaLi SI PreD TqH,NeKa GleDaT GaZa Ti!
    #XoRmOnCheTa

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от afeni_shakur
    ем така така мисля да
    се направя на бодли4ки
    да си направя зелена косата
    едни розави лешти нема да са
    ми излишни
    а мисля и да си присадя 3-ти
    крак МН ЯКО
    I si mislish che shte ti povqrvame za tretiq krak????

Фен
    Град
    STARA ZAGORA
    mi da
    az utre mislq da qm techen shokolad i lutenica
    vchera qdoh domati s konfityr
    min.sedmica-balatum s pudra zahar i djapanki s ketchup
    meli naprao
    Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!

Голям фен
    Град
    E az ne sym tolkova-4ak i djapanki s ketchup da qm????!!!!

Гласувах за "никога", но май малко сбърках. Няма определени храни, които смесвам, но често си правя експерименти с това, което има под ръка. Само има едно изключение - мога да ям абсолютно всичко с кетчуп.. обожавам го.. :P

mdam padam si po eksperimentiteee naprao otka4ena raota

Голям фен
    Град
    sofia
    4udno mi e zashto po4ti vsi4ki svurzwate eksperimentite s hraneneto ima kude kude po zabavni neshta

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Онзи ден бях на един семинар и там имаше обяд. Имаше таратор и нишесте за десерт , а основното ястие не беше сервирано. И аз понеже бях много гладна смесих таратора с нишестето с вкус на малина! А после дойдоха и кюфтетата и тях ги ядох с нишестето :P Убийствена комбинация! А хората на моята маса гледаха ли гледаха и не разбираха какво става...
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

mi i az naskoro probvah kola s rakia,menta,bira i vino vutrre i ot gore edna topka vanilov sladoled...beshe otvratitelno

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Awe probvaite pyrjeni kartofi sys smetanov sladoled - nqma takava kombinaciq, luda e
    The art of love is not to let your heart get broken !

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    axix ..napravo me ubihte a na mene mi vikat 4e sym imala otka4en vkus Vse pak probvaite : salata zele,s riba ton , ket4up i soleti HRus-Hrus mnoooogo e vkusno ...soleti sys vafla ili ne6to 6okoladovo e sy6to mnogo vkysno ..bqh probavala 4ips s ket4up ,ama ne6to ne mi haresa..
    P.S. mnogo qka tema

Супер фен
    Град
    sofia
    as obi4am kozunak s maioneza i lukanka

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    to kato gledam ima hora deto MNOGO poslygvat.
    Dam experimentiram si ... sys sebe si ... sys kosata si ... sys hranata si sys vsi4ko!
    neslu4aino kosata mi e v neopredelen ot horata cvqt ... hodq s kyrpa,6apka ... super iz4an4ani dreshki!!!
    za hranata ... obi4am da hapvam ponqkoga hlebec ... kiselo mlqko ... zahar i obelen slyn4ogled (T'va kato si go smesq v edna kofi4ka ... ) Polu4ava se na vkus vse edno Kiselo mlqko + Gevrek.
    Ql sym banica s 4ili sos (MNOGO 4ili sos) i posle ... se pribrah nabyrzo
    Drugo ... Edin pyt si napravih cql fritiurnik pyrjeni kartofi .... samo i samo tatenceto mi da ne se nahryska ... vmesto sol ... slojih zahar + 4ili sos (neznam mn. pikantno si hapvam) ... men si mi haresa ... ama toi ludna ot liutivi4koto - posle shtqh da si ostana bez jobni
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от kaka_lara
    4udno mi e zashto po4ti vsi4ki svurzwate eksperimentite s hraneneto ima kude kude po zabavni neshta
    Dammmmm....=)

Abe as da vi kaja spored men Zaio Baio si varvi sa vsi4ko. Sradoled sas zaio baio, bani4ka sas zaio baio, pica sas zaio baio,vafla sas zaio baio...A i filiq sas sirene i semki e mnogo vkusno.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си