.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75
    Повече от фен
    Моят идва от една мноооого стара и хубава песен
    Още като я чух и си я харесах.
    Пее се:
    тра ла ла ла ла ла ла ла ла ла(и си го повтаряш докато не ти се схване устата или някой не те цапне,защото много дразни )

Моя ник идва от парфюма little_black_dress.Освен това little_black_dress звучи някак си предизвикателно и секси и затова във всички форуми се пиша така.А в чата нямам ник,защото не чатя.Иначе ника си го измислих докато се регистрирах.Просто незнам откъде ми изникна идеята.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от Immortality_
    P.s. dobra temi4ka !!!
    ама и преди я имаше ...

moq idva ot Lara Croft - ima igra i film ama az se kefq pove4e na igrata a i ima hora kudeto mi kazvat 4e prili4am na Lara ama ot igrata.i vednuj vlizah v 4ata i iskah da sum Lara_croft ama be6e zaeto i re6ih da e lady_Croft oba4e za da e edinstveno i nepovtorimo e laydi_Kroft :P taka se pi6a absolutno navsqkude - daje i ot vtoriq mi mail vsi4ki sa laydi_Kroft@.... oba4e na edno mqsto nemi go prie iskah da si napravq sait ama...

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    моя е от преди 2 или 3 години, не знам точно
    тогава мноол бях запалена по метъла, само метъл слушах с метъли се събирах изобщо....мамата си трака
    и просто реших да е нещо което да се връзва с тогавашната ми мания
    и така го измислислих, исках да е нещо сатанинско и злокобно...
    а за ирк, имам регистриран същия, но не влизам, доста е тъпичко, в ай си кю е същия, имам и ем ес ен там е margo_w0nderland, така е щото тука така ми казват- Марго, а другото просто ей така

Give me your best shot motherfucker!

eto gi istoriite na vsi4ki nickove :P
    @amy lee-mi na4i ostanaha dosta malko mesta na koito se pi6a amy lee i kogato si go izbrah(18.05.2004 ) bqh luda po evanescence/ne 4e sega ne sum / i sviknah s nego i taka i si ostanah :P
    @blue_girl-mi 4udeh se s kuv nick da se regna, a amy lee ne mi go prie i mi hrumna tva i vsu6tnost idva ot grupata blue ama poneje ve4e ne gi slu6am go svurzvam s o4ite mi(sini sa )
    @chester_girl-idva ot maniqta mi po LP; durja da kaja, 4e ne se kefa nai mnogo na chester, prosto za toq nick se bqh setila kato se reg na edno mqsto i se pristrastih

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    моя идва оттам,че преди бях луда фенка на розовото...чувствах се като принцеска ахахахаха.... беше яко тогава....сега се обличам разнообразно ама ника така и си остана много е простичък ама лесно се помни и е благозвучен ахахаха и тва е...обичах розовкото...

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Това попринцип не ми е истинския ник...нямам си представа как ми скимна и що се регистрирах с него
    а иначе истинския ми е Immortalka- идва от Immortal което значи безсмъртен на английски..и понеже ми звучеше много мъжко добавих едно -ка- и стана Immortalka
    И имморталка си ми е официален ник с него си играя counter-strike,и пощите са ми с тоз ник и повечето ми приятели ми викат накратко Имм

Голям фен
    Mi tozi mi nick idva ot....edin moi priqtel mi vika6e taka 6tot mnogo se radvam na kiu4eka Telefoni
    A drugiq mi nick, koito vsu6tnost nai-si haresvam e _|_KTM_GIRL_|_ da vi poqsnq idva ot markata motori KTM....maliiii luda fenka sum na bikes
    Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}

Фен
    Град
    In the middle of Nowhere
    Miii....moqta istoriq e dulgaaa.Purvo bqh s edin adski tup nick,det hich ne me kefi ve4e,no predi mn me kefeshe...ami,toi beshe ot vremeto v koeto slushah POP .Malko me e sram ot tova,ama vseki e minal prez tazi musica,predi da stigne do qkite neshta.Ta,nick-a beshe MissX.Super tupo,a? Posle stana Dark_Side_f,shtot me kefeshe adski,togava ve4e bqh zabraila napulno za sladnikaviq stil,narechen pop. Ta,sled tova nick-a mi se prevurna v Resident_Evil_f,shtot po edno vreme super mn se bqh zarebila po Resident Evil.Sega si imam nqkolko,osven tozi.Viva_la_BAM_f,zashtoto BAM MARGERA bezbojno mn me cefi...prosto e the best,sushto i Elm_Street_f,a sushto i KABoom_Manson_f.Mai dosta dulga istoriq imat moite nick-ove
    I am alive
    I will never run away
    Places inside
    My heart screams inside with pride
    Once I cried
    Now I wipe away the tears
    Once I died
    Now I'm alive

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Moq sama si go lepnah. Prosto mnogo mi haresva kak zvu4i Bimper - nqkak si tuptq6to sqka6. A tuka stana Bimper-ska, poneje ne me poznavat horata i da se razbira 4e sum momi4e.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Доскоро този ник беше на едно брейкарче Сашко..обаче той ми го даде малко..щото не му се пише и аз приех +тва няма какво да правя
    МеI Love girlpower

Baccara - така се казва една ретро група. Слушах една тяхна песен в момента когато мислех какъв ник да пиша и...готово

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    mi moq nick nqma istoria tova e imeto miSi4ki me nari4at taka i za tova!

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Az pyk imam d0sta nick0ve za mIRC-ata haha Na4i 4akaite 4e sym si gi napisala na edn0 list4e si4ki .... Ahamz zElEnA^mAsLiNkA - Tfa e liubimiqt mi nick i nqma da se 0treka 0t neg0 6t0t0 tfa si mi e liubimata hrana i ... LiGaVo^BeBe - Mn0g0 se ligavq i kat0 sym ligava se pi6a taka :}
    m0|-|aXu|-|q - T0q nick me kefi kat0 dizain haha pi6e M0nahinq ak0 nqk0i ne m0je da si g0 prevede :} Vednyj 0bqsnqvah na edn0 m0m4e 4e sym 06te devstvena i t0i vika ti da ne si m0nahinq i az se napisah tyi :}
    VliuBenaZaguBena - Edn0 vreme 0bi4am mn0g0 edn0 m0m4e i p0st0qnn0 zabravqh razni rab0ti i taka ...
    LedeNoStudeNa - Tfa be6e 6t0t0 edn0 m0m4e mi kaza 4e sym mn0g0 studena i ... p0sledniq mi nick e Lolla`Bunny- 6t0t0 tfa mi e prqk0ra 0t izvesn0 vreme :}

Фен
    Град
    Някъде из вселената!
    Ами мен от доста време ми викат "сладкишче" защото много обичам сладки пак някои казват че съм си сладка И така започнах да се пиша sladkish4eto навсякаде!А в mirc съм с ник SlAdk1Sh4Eto_{}
    Тя го обичаше,той нея не...
    Тя го ревнуваше,той нея не...
    Тя го забрави,той нея не!

Супер фен
    във форума аBeP4eTo Ми аз исках да е аверка ама не стана пък това ми звучеше сладко и детско :P Абе тогаз на лапешки акъл ми доиде на акъла :P

BgIRC и ICQ slunce Таи ми викаха всички по едно време :P

IRC Fl0WeR 0r sUgG4eNcE е тез вече са много стари и незнам от къде идват
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

"нар-"това е просто абревиатура от моето име и фамилното име.и освен това е много симпатичен плод.а скоро се регнах в един форум с ника "копринена буба",защото този "нар"не го приеха,а аз бродерувам и постояно се занимавам с конци,така че помислих че това е за мен.
    стига приказки!

Повече от фен
    pyrviqt mi beshe gosteva-familiqta mi i vsichki me narichaha taka
    sega e Myrcheto=Мърчето - taka me naricat sega priqtelite mi i pochti vsichki i taka ...
    nishto osobeno prosto imena
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Stariq mi nick (predi da me bann) me4eto_ mie ot baq vreme. Kagato zapo4vah da 4atq (sigurno sam bil 5-6 klas) i neznaeh kak da se pi6a i sestra mi predloji "me4eto_" i taka tragna. Puk "me4eto_" mi e potrebitelskoto ime navsqkade (osven tuk)i imam ednakva parola navsqkade (osven tuk) "Az sum BULGAR4E" neznam kak go izmislih..prosto stoqh v edin klub i tova mu hrumna i taka "SS_HOOLIGANS" sam samo v mIRC i sa6to neznam kak re6ih da se pi6e taka

Temi4kata e gotina. Az vinagi sam se 4udel ot kade idva "Murderdol" (kak se pi6e tova be?)

Супер фен
    The_Blame idva ot tva 4e na si4ki sum vinoven se as

drugiq mi Hollowlife to se razbira ot kade idva

a korn___ e toi idva ot ni6toto

Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~
    Абсолютно навсякъде съм си ^grafinka^ . Обичам самия изпълнител Графа , а и преди 3-4 години четох един роман , главната геройня беше графиня и ми направи страшно впечатление... та от там . А и с едно бивше гадже така много обичахме да си викаме моя граф и моята графиня. А графинка го измислиха приятелите за по-галено

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    ammm Jamalska...nqkoga se pi6eh RaGGa`YouTh`f w 4ata...koeto e pesen na Jamalski...i nekyf pi4 wednyj zapo4na razgowora s "o jamalska"..i ot togawa mi haresa...
    W IRC oba4e sym HenYkuCTka^ 6toto mi otgowarq na sy6tnostta a pyk Jamalska be6e zaet...ina4e imam i drugi nick-owe...HeRbaLiZeR^, SANG^pour^SANG,TSB^ShReDiTa,FootBaG^SoulJah,BaGstr eet^Girl.....

Град
    in the air
    az po princip nikoga ne znaq kak da se pisha kydeto i da bilo, no ot kakto treniram free-running(le parkour) stanah po-purgav i eto: uncommon_nippy - neveroqtno, rqdko sreshtano pyrgav(ot angliiski)
    PK 4 life

Фен
    Град
    U nas pred kompa.. ;)
    ami edin den mi be6e mn kofti i ne6to revah i prez tfa vreme qdoh limon(mnnn obi4kam :P )i nali limona e gor4iv i ot tam mi skimna gor4ivi sylzi typi4ko ma ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си