- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как бихте кръстили своето дете?
http://stratsimir.exsisto.com/names/index.php
Вижте какъв избор имате.
Ако питате мен бих избрал име за детето си, което да има специфично значениеи мопже би някаква история.
за момиче: Ирина или Зоя
за момче: Кирил или Васил
moeto ime go nyama![]()
we'll die alone like a stone ^^
4estno kazano ne bih gi krastila na blizki , ama prosto imenata na nashte mnogo mi haresvat, ama kato doide momenta da izbiram ime nqma da zavisi samo ot men,ina4e:
za momi4e - Reni , Liudmila , Aleksandra , Ivaila , Iliqna , Radost , Daniela , DesiSlava
za mom4e - Liubomir , Georgi , Ivo , Vlado , Iliqn , Radostin , Daniel , Aleks
abe te mai imenata majko- jensko g-d se zastapvat , ama karai :P
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
mi kak ... ako e mom4e jon na vokala na korn puk ako e momi4e ... e dano da ne me zastigne samo tva proklqtie da imam momi4eta ! 6te se kazva ..didi poneje tva mi e lubimoto jensko ime kat go 4uq i ....
![]()
момичеВанеса , Анжела..Мариса може и Ваня ми харесва как звучи..
ако е момчеи идея си нямам..
![]()
ami...za momi4e Noemina, Emily ,Natali
a za mom4e ,6te iskam da go krustq na brat mi i ba6ta mi Plamen, su6to mi haresvat Danail , David
Maybe God wants us to meet a few wrong people before meeting the right one so that when we finnally meet the rifht person, we will know how to be grateful for that gift!
За момичеАлександра, Ани, Ели, Анелия, Лили, Ася, сКейт
![]()
За момче- Даниел, Стефан, Александър, Георги...
I'll make a wish
Take a chance
Make a change
And breakaway
КУЗМАН,ПРОКОПИ,ЕВСТАТИ,ЕВЛ ГИ,ХАРАЛАМПИ се весели именца![]()
ako e momi4e-gergana ,a moje i dr.samo ne KALUTKA!!!!!!!
ako e mom4e-nz..
Za mom4e Aleksandur sigurno na ba6ta mi
a za momi4e neznam moje bi Ivanka na maika mi, ili Viktoriq me kefi ili Kalina
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Shte e nqkakvo rqdko sreshtano ime, deteto mi trqbva da e razlichno. V kraen sluchai ako e momiche shte se kazva Viktoriq, a za momche: Nikolai ili Valentin!
oh..ami ako e momiche KAterina a ako e momche Vlado ili Pavel
Правете любов,не война..
и не предавайте приятелите си!
[/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]
haha neznam kakf0 ime 6te mu dam na tfa sy6testv0 ama sym sigurna v edn0! - 6te mu dam ime k0et0 ima BG Imen den! 6t0t0 znam k0lk0 e gadn0 da nqma6 imen den ! Am i nqk0i ak0 znae da mi kaje ima li imen den imet0 L0ra ?? Az ve4e mislq da si g0 praznuvam na Vqra Nadejda i Liub0v 6t0t0 sym krystena na dqd0 mi Liuben! Am nqma zn ! Az mislq 4ee 06te ran0 da mu mislq ime na tui diete!![]()
Ами за момиче... Лили,Рая,Маруся
За момче - Никола или Иван или Наско.И Васил ми харесва![]()
в топла нощ през юли
Василена за момиче или Велина, за момче Кирил или Красимир
aKO E moMcHE - PaNtaLeI iLi HaraLAmPi, aKo e jenSkO - FidAnkA tOpUZovA![]()
Ami ako e momche,shte go krustq moje bi Alexandar...a ako e momiche-Daniela ili Aneliq![]()
![]()
Don't try so hard, the best things come when you at least expect them to!
REMEMBER: WHATEVER HAPPENS, HAPPENS FOR A REASON!
Ako e mom4e 6e e Alexander ili Daniel a ako e momi4e.....4elsi...xaxaxa bazik be moje bi Gabriela![]()
Когато цъфнат теменужките и работите трагнат зле - еби им майката на всички и гледай ти да си добре. Еби им майката на другите и утеха в себе си търси, но и в себе си утеха ако не намериш - еби си маиката и ти!
ako e momiche she e ili Aleksandra ,Antoaneta ,a ako e momche shte e Boris ili Gabriel ili Dani ili Aleks haha nzzzzz ohh iskam 1000 deca hahah![]()
she gi krastq po cqlata azbuka haha
![]()
![]()
![]()
![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
ImAm OfErTA zA TeB : aZ Gi PrAvq, tI Gi KrusHtAvASh . dEaL ?Първоначално написано от fostenkata:)
![]()
Ш'си кръстя дитето РАЗВИГОР! А ако е момиче...пак РАЗВИГОР!