- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Лек за зъбен гранулом
Някой от вас имал ли е зъбен гранулом.И знае ли горе долу как се лекува.
Който знае нека каже.
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Незнам!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Първоначално написано от pifiella
И аз не знам,но ако ти се вижда сериозно е най-добре да се консултираш със специалист(стоматолог).
A life without love is like a year without summer.
I'm krisi_bep
Аз ходих на зъболекар и ми казаха ,че имам такова нещо.Сега в момента съм с лекарство ,но незнам когато отида другата седмица как ще го лекуваПървоначално написано от Plush`thing..
.Който е имал подобен проблем нека сподели.
Зависи от апаратурата, с която разполага стоматоложката. Гранулом може да се лекува и с лазер, а може и с екстракция на зъб в краен случай.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
На мен ми го лекува така както се лекува пулпит с едно нещо с което се вадят нервете ми вкарва в зъба (нз дали ме разбрахте).Не използва никакъв лазер , а ми каза че нямала да ми вади зъба.И нз какво ще ми прави следващия път.Мн ме е страх![]()
Дам имала съм. Лекарството, което ти е сложил най-вероятно е арсен = ще ти омъртви зъба и като отидеш ще ти извади нерв, няма да боли, защото зъбът вече е мъртъв. След това вече ще си го лекува
На мен половината ми зъби са мъртви
Благодаря на всички за отговорите.Днес ми извадиха този зъб с гранулом.
това е единствено вярното решение!Първоначално написано от happy!!!
вс опити за "лечение" на зъб с доказан гранулом могат да се смятат за палиатив и неизбежно водят до отглеждане на латентно фокално огнище, което бавно, но системно трови целият организъм!
в бъдеще за да не губите зъб - просто НЕ отлагайте, а търсете стоматологична помощ в началото на всеки проблем, а ако проблеми нямате - ходете поне два пъти годишно да ви "погледне" стоматолога профикатично.
И с това считам темата за приключена.Първоначално написано от happy!!!
![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....