.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Кажете ми защо?

Защо всички от моето семейство си го изкарват на мен!!!Баща ми ми вика за неща които не съм направил.Отнася се с мен така все едно съм някое говедо.С брат ми почти винаги се караме за компа.Единствено с майка ми сме в добри отношения.
    Човек не е победен,докато не се признае за победен.

Re: Кажете ми защо?

Цитирай Първоначално написано от Mafiota
    Защо всички от моето семейство си го изкарват на мен!!!Баща ми ми вика за неща които не съм направил.Отнася се с мен така все едно съм някое говедо.С брат ми почти винаги се караме за компа.Единствено с майка ми сме в добри отношения.
    vijdash li ne e tolkova losho..pone s maika ti ste v dobri otnosheniq..p1k i nali znaesh..horata sa iznerveni i si go izkarvat..ne se sduhvai
    обичкам си наскоОо!!

Ami ako si po-golemiq ot brat ti /sestra ti vinagi na nas 6te si go izkarvat pone i pri men e taka svikvai ...kofti e no da do dadeno vreme ot6umqva

E e aз имам чуството, че им вярваш, че си виновен, не им обръщаш внимание и нямаш проблем, а за едно пс с брат ти да се караш е тъпо, ако си по-малък от него чакаш.

mesmer

Фен Аватара на SaSeTo
    Град
    Broken HearTs sTreeT - SomewHere In THe Dark siDe
    Когато някой от ваще е ядосан просто заминаваш в друга стая и си кротуваш,гледаш да не се мяркаш пред погледа им,ако те питат нещо отговаряш по най - краткия и любезен начин и ако все пак ти се развикат .. просто се съгласяваш,за да не им даваш повод да ти се донакарат и .. така избягваш големите караници ..
    True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT

Добре,ама според вас нормално ли е брат ми да ме бие 2 години подред?!Викаше един негов приятел и ме биеха!!!!!!! Пък за вас нормално ли е баща ми да ми вика за часовник,който според него аз съм счупил,а аз дори не знаех че има такъв часовник в къщата?!
    Човек не е победен,докато не се признае за победен.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Да не мислиш, че само ти си така. Маса хора са в същото положение. Според мен, точна причина няма. Живот...
    На подобни положения им викам ГРЕДА.

Веоятно причината е Синдрома на Емоционалния Срив от първо ниво. Характерният му белег е червено петно на тила.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    тва всичко е нормално недраматизирай чак толкова

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    Malko putevo

ti pone se razbira6 s maika si.......a az....s NIKOI......
    Обичай живота,макар и суров,
    с цел да изпиташ красива любов.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Za6oto imate razli4ni razbiraniq i xarakteri.

Ахх и ти си същия като мен.
    Ко да се прави.
    Моята сестра поне не се вясва в нас.
    Хората са поизнервени и си го изкарват на нас. Ко да се прави ?!
    Нищу!
    Не, че аз например съм цвете за мирисане. Хич не им цепя басма.

Айде..
    Не си го слагай на сърцето.
    И на нащо слънце ще изгрее улица хуху

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Голям фен

Защо ли ми звучи познато...
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    оня ден сестра ми си пуснала музиката в децката на мах а аз в хола си праим лаф с маика и баща ми се прибира мота се и по едно време се развика на мене за музиката и аз наиш кво напраих развиках се:Ти луд ли си да не сам я пуснала аз тая музика кадето не мога да я дишам Надежда я е надула и разбра че сам права кат се развиках и аз и млакна!

sladkish_14
    Guest
    СПОКО!На мен даже ми посягат.....

Фен
    Град
    Мездра
    Макар ,че съм 1 дете и аз не мога да се понасям с наще.Винаги за нещо ще се здърпаме.Не яж това преди вечеря ,не прави това ,не прави онова мамка му не съм малък.Скоро още 11 месеца и идва пълнолетието и изчезвам

Тва с брат ти е нормално А относно баща ти, мисля, че не уцелваш точния момент, когато да му се мернеш пред очите.

щот си най-малкия в семейството -за тва.Аз съм сама ама постоянно майка ми ми кряка за некви простотий а баща ми я ми каже нещо я не

Град
    Варна
    Имам същия проблем... не е голяма работа... въпроса е да свикнеш Просто гледай да ги слушаш повече.. за да може по малко да ти се карат.. с брат ти се опитай да намериш общ език... все някак ще стане.. успех

nedei taka da se sduhva6!Tova sa vremenni problemi koito skoro 6te gi preodolee6

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

аз съм по4ти като тебе...винаги аз съм им виновна,а пък за дядо ми да не говорим малеее ужас е направо аз се грижа за него винаги,когато трябва,а той ме клевети на майка ми,4е не съм искала да ям и за тва не бил доволен от мене тва дали искам да ям си е моя работа И после тя направо побеснява Запо4ва да ми вика,дори за най-малкото нещо. Но тва е най-малкото...!А пък баба ми ми каза веднъж,4е за нищо не ставам щото искаше да и намеря там нещо...дето си беше изгубила.Е,добре аз от къде да знам къде е,като не е мое и тя не си го е пазила.И после излизам ебати неуда4ния 4овек Оба4е те разбирам напълно.Живота е гаден доста 4есто с нас,нали?

Град
    Варна
    И аз имам проблеми с моя дядо.. понеже той остана сам... и сега ние сме му семейството.. постояно където и да излезем е с нас... но по лошото е че той е македонски инат... сега има малко проблеми със здравето... и не иска да ходи на лекар... постоянно е сърдит (той така си беше и преди де..) не яде... постоянно реве... вярно мн е гадно да останеш сам... ама да се вземе малко в ръце... все пак живота продължава..
    Как ли не се опитваме да му помогнем... ама той не слуша..
    Има магазин... и сега му е трудно.. защото трябва да ходи и да зарежда.. а като е сам... това е трудно... баща ми ходеше да му помага... само че дядо ми постоянно му е говорел глупости на главата и баща ми се отказа.. по едно време и аз щях да ходя... ама не стана работата.. и сега той само ме юрка че съм му обещала.. а пък не съм ходела... наще викат да не му обръщам внимание.. ама не е толкоз просто... вика се че мн сме говорили пък нищо не сме прайли... такъв човек никъде няма..

Офф отплеснах се... сори..
    is my religion

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си