.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 96
    Cyberdyne_101
    Guest

ЧЕРНО МЛЯКО

Човек, сега ще ти кажа какъв ти е проблема прекалено много го мислиш. Мисля, че трябва да "изпростееш" малко. Много надълбоко ровиш.
    Тъпаците ги моделира обществото. Аз съм се моделирал сам.

Guest
    аМфетамин се пише,ако те интересува де

Град
    ShouMen
    Цитирай Първоначално написано от problemniq
    Дали ние сами се моделираме и развиваме и ставаме такива каквито искаме да бъдем.ИЛи по точно обществото ни моделира според своя общ идеал най-често наложен от големите гъзари,отворковци, медиите.... Невололно или под натиска на останалите ние се променяме.А тези които не желаят да станат като останалите и немогат да намерят хора със сходно разбиране и мислене остават самотни и нетолкова общителни във същото това общество което се опитва на им наложи своя "модерен" модел на поведение а именно- ХА аз съм голем пич пуша пияяя много "ХлЪЦ" тревата е добър приятел,Анфетамина ме кефи защото мога да денся цяла нощ, Ей оная ще я омая и ЩЕ я прасна.....
    пфффф.... сХванал си донякъде тва, к0ето се опитах да напиША!Виж ся... в Шумен(където жиевя аз) има около 6-7 души на моята възраСт(17), които се занимават с 3D дизаЙн... аз се познавам само с 1 от тях и то доСта бегло.Това не ми преЧи обаче... само с помоЩта на дЖИн + тоНИк(без цигари, амфетамини и сякви други глупости) да си избуХвам супер яко на някоЯ дискоТека.Cyberdyne беШе праф като ти каза да не му миСлиш много!Просто дан та е*е...
    Това, че изполЗваш изрази, които останалите използват не значи, че сИ като останалите!Тяхното изпоЛЗване проСто те прави конформистичен(демек, другите те възприемат повече за 'свой').Аз също използвам такива изрази?!ПроблЕМче?!оСтавам си аз!
    В тоя живот трябва да си як позиор(ако така се пише), че да можеШ да "оцелееш" сред гъзарите, тежкарите и тнт. форми на обЩествена агресия.
    бХа... ко да напиША тука ся:
    1. проСт съм;
    2. абе проСт съм бе;
    3. нИ ма земаЙте наСериозно щот сам проСт

problemniq
    Guest
    Ахам един вид да стана мазен поддръжник
    И не му мисля много. :P

Град
    ShouMen
    иМа нещ0 такова!Но не съВсем!Ако само поддражаваш на някоЙ гъзарЧе най-верОятно ще те помиСлят за тъп.Така че, се подражава в определени степеНи.Най-чеСто се подражава за мнението.Да реЧем гЪзаря(тежкаря, whatever) вика неЩо с мета-съобщение(мета-съобщение е смисъла; т.е. той може да каЖе "е*и го тва теХно... сякаШ ше отида да слуШам техно на дисКо"; мета-съ0бщението е "не харесвам техно") тряа и ти да изполЗваш мета-съоБщение, но не някакВа набързо скалъпена изцеПка от типа "мисля, че е по-добре да слушам Paul Van Dyke докат съм заСпал"(даже и да си 100% теХничар), а възмоЖно по-оригинален отГовор(не че моя пример е мно0 оригинален де ), нещо като "ахах да ве, техното мий мноо мазно"(изполЗването на думи в преноСен смисъл е голям трик).
    Абе... мога да ти дам оЩе няколко урока, коЙто са вдъхновени от моЯ опиТ с тежкарите и гЪЗарите(не че е голям, щото и аз съм задръСтен), ама не ми се пиШе много сега... ако искаШ може някой път да поговорим в IRc, ICq, whatever.
    1. проСт съм;
    2. абе проСт съм бе;

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DeVoTionZ
    иМа нещ0 такова!Но не съВсем!Ако само поддражаваш на някоЙ гъзарЧе най-верОятно ще те помиСлят за тъп.Така че, се подражава в определени степеНи.Най-чеСто се подражава за мнението.Да реЧем гЪзаря(тежкаря, whatever) вика неЩо с мета-съобщение(мета-съобщение е смисъла; т.е. той може да каЖе "е*и го тва теХно... сякаШ ше отида да слуШам техно на дисКо"; мета-съ0бщението е "не харесвам техно") тряа и ти да изполЗваш мета-съоБщение, но не някакВа набързо скалъпена изцеПка от типа "мисля, че е по-добре да слушам Paul Van Dyke докат съм заСпал"(даже и да си 100% теХничар), а възмоЖно по-оригинален отГовор(не че моя пример е мно0 оригинален де ), нещо като "ахах да ве, техното мий мноо мазно"(изполЗването на думи в преноСен смисъл е голям трик).
    Абе... мога да ти дам оЩе няколко урока, коЙто са вдъхновени от моЯ опиТ с тежкарите и гЪЗарите(не че е голям, щото и аз съм задръСтен), ама не ми се пиШе много сега... ако искаШ може някой път да поговорим в IRc, ICq, whatever.
    Каквото и да правиш не взимай съвети от тоя ще станеш 200 пъти по задръстен. Не се опитвай да се направиш на голям гъзар щото ще станеш за смях.

Град
    ShouMen
    Цитирай Първоначално написано от Oyama-no problem
    Цитирай Първоначално написано от DeVoTionZ
    Каквото и да правиш не взимай съвети от тоя ще станеш 200 пъти по задръстен. Не се опитвай да се направиш на голям гъзар щото ще станеш за смях.
    така е.
    1. проСт съм;
    2. абе проСт съм бе;

prolemniq
    Guest
    Пропуснах да спомена че познавам и 2-те страни на монетата.И според описанието на баш пича с странните букви да кажа че-според него трябва да стана човек който може да говори само като обижда това което му се струва не толкова гот и него разбира или просто има други вкусове.Само за да се направи на тежкар и голяма работа.Е мен мазник неми се става,и неща да почвам да ръся обиди за да ставам интересен.Въпреки че не познавам човек който да го прави.Явно в СФ поне мя квартал разговеорите неса толкова наситени с простотия дори сред "големите" пичове.

problemniq
    Guest
    преди няколко поста се замислих дали да продължавам с постовете.НО сега в транвая след като до мен дойде едно хубаво момиче (най-отзад) и си застана нормално и си оправи косата поогледа си хубавите ръчички в частност дали са и красиви ноктите и после почна да пооглежда покрай мен предполагам и мен само че мен ме достраша да я погледна и дори не и видях добре лицето.Въпреки че видях че е хубава.)И сега май осъзнавам че в това отношение съм доста "зле" или по точно имам големи проблеми нищо че съм на 19г. -и май завбъдеще ще осъзнавам колко проблемна ми е тази област с общуването.

Град
    ShouMen
    Еми... вярно, че пиша голяма доза глупости, но има и много неща, които са верни и важат, ако искаш да станеш по-социален.Най-успокояващата мисъл в такива ситуации(както в тази с момичето) е нещо от типа, че не може да стане кой знае какво лошо.Помисли логично:
    1. ти се издънваш тотално пред нея
    2. ти се издънваш малко
    3. не се издънваш, ама не и правиш и положително впечатление
    4. не се издънваш, даже й правиш положително впечатление
    5. тя ти се кефи супер много и иска да излезе на кафе с тебе

най-важното е, че квото и да направиш си жив!
    1. проСт съм;
    2. абе проСт съм бе;

Град
    razlog
    neznam za vas oba4e taq tema vse edno e pisan za mene.az sam izpadnala v s16toto kofti s1stoqnie.v1rtq se v omagusan kr1g i ne vijdam izhod ot situaciqta.moje bi tova 4e sam zatvorena mi pre4i ad namerq novi priqteli.
    the love is name.The sex is game.
    forget the name and play the game.

problemniq
    Guest
    Ами виж сега То не толкова до това дали ще се издъня.
    По скоро до следното:
    1 никога момиче неми е казвало да.(Имаше нещо подобно в едно момиче-хубаво от моя клас преди време и нещо си разговаряха (за нея бих казал че мисля че щеше да се получи нещо ако я бях опознал повечко в личен план) та тогава нещо казах с полунамек в разговора със значението "а защо да не опиташ с мен" при което тя си ми подсказа пак нещо ми върна като отговор за "ДА" но аз тогава бях толкова зле в социално отношение а пък май си имах и куп семейни проблеми абе тогава май беше най-пропадналата и може би нещастна част от живота ми.И изобщо незнаех как ще ми се отрази нещо толкова ново и неизвестно за мен.А пък и се засягах повече от мнението на другите.
    2 И да е ДА какво ли щеше да стане?При моето ниско самочувствие и никакви успехи без каквато и да е подкрепа от досегашния ми опит.Май се оказа че предпочитам да си помисля че нищо няма да се получи и да си продължи самотния ми и засега търпим живот.КАкто и отчайващо нищожният ми социален живот.

Радвам се ако мога да помогна с тази темата на някого.
    Ето нещо което мисля че ще е от полза-могат да се задават въпроси към психолог.Ето го и моят
    http://www.e-therapybg.com/article.php?ids=84

Град
    ShouMen
    Ами виж сега То не толкова до това дали ще се издъня.
    По скоро до следното:
    1 никога момиче неми е казвало да.(Имаше нещо подобно в едно момиче-хубаво от моя клас преди време и нещо си разговаряха (за нея бих казал че мисля че щеше да се получи нещо ако я бях опознал повечко в личен план) та тогава нещо казах с полунамек в разговора със значението "а защо да не опиташ с мен" при което тя си ми подсказа пак нещо ми върна като отговор за "ДА" но аз тогава бях толкова зле в социално отношение а пък май си имах и куп семейни проблеми абе тогава май беше най-пропадналата и може би нещастна част от живота ми.И изобщо незнаех как ще ми се отрази нещо толкова ново и неизвестно за мен.А пък и се засягах повече от мнението на другите.
    2 И да е ДА какво ли щеше да стане?При моето ниско самочувствие и никакви успехи без каквато и да е подкрепа от досегашния ми опит.Май се оказа че предпочитам да си помисля че нищо няма да се получи и да си продължи самотния ми и засега търпим живот.КАкто и отчайващо нищожният ми социален живот.

Радвам се ако мога да помогна с тази темата на някого.
    Ето нещо което мисля че ще е от полза-могат да се задават въпроси към психолог.Ето го и моят
    http://www.e-therapybg.com/article.php?ids=84
    Това, което психолога ти е казал е 100% е вярно.Постарай се да поправиш точно тези "кривини", т.е. главно, показвай на хората, че си весел и че не ти пука много много дали си сам или с приятели!Ти така или инъче можеш да си прекараш перфектно!

Най-важното, което открих в мисълта на психолога беше "но външото им поведение е адаптивно за средата, в която се намират.", като ставаше въпрос за отворените пичове. Т.е. целта е да се адаптираш към средата, в която се намираш и да се възползваш максимално от възможността да създадеш приятелства, etc... абе поне аз така го разбирам!по-важното е ти да го разбереш сега. и btw., никога не съм твърдял, че съм "баш пича" както се изрази в по-предишен пост.аз също съм задръстен и имам почти същите проблеми като тебе, единствено дето се опитвам да ги разрешавам по свои начини...
    1. проСт съм;
    2. абе проСт съм бе;

problemniq
    Guest
    Неми е проблем да се държа като останалите.Вече и аз незнам къде е проблема.Не искам да ставам това което несъм-да се променям според нагласите на другите.Не съм те нарекъл така(теб),или ако съм го направил е било неволно.Ами май просто нямам контакт с никой с когото да излезна.А това с чата май няма да стане скоро.ПОчва да ми омръзва да пиша по тая тема,май се изписа повечко от достатъчно.НО ще е добре да остане.

Душманин на цивилизацията
    Guest
    Но уважаеми господин problemniq...
    Дори не ми се четат купищата галиматии написани по темата. От един по-повърхностен поглед съумях да преценя, че това са празнодумствия, насочени към дисквалифицирането на принципалната субективност, чрез въвеждане на принципална ефективност -> привежданео им към такова цялостно естество, което да обслужва най-низшите и примитивни практики на всеобщия ход на обществото в неговата машиналност. Това разбира се унищожава и съществуването. Ние преставаме да съществуваме и се подчиняваме на една, оказва се не чак толкова чужда нам същност, намираща поприще в обществените тенденции и техния най-отявлен индикатор културата. Както и да е. Това са разъждения, които разтварят такава широта на обосноваването си, че е по-добре да бъдат игнорирани за сега.
    Хората са идиоти! На първо място са лишени от всякакъв интелект и ако това изисква спорен прийом в отвърждаването на ценностите, които да ни служат като ориентир в принципно сложната адаптация към обществената материя, то на чисто екзистенциялно ниво ние можем единствено да се наслаждаваме на онази индеферентност, която произтича от адаптираните членове, която е само привидна. Включва твърде противоречиви зачатъци на съждения, чиято стриктна мисловна редукция би ги побъркала. НИЗШИ! НИЗШИ! НИЗШИ! Страх ги е! Това съм го разбрал и всяка една моя фибра потръпва от сладостно усещане, когато видя този страх у дребнавите им душици, така смущавани от разни дребнави, но твърде верни усети. Научи се да не научаваш нищо, което идва при теб чрез сетивата. Става дума за един екзистенциялен усет, който те отделя... Човек в сянка. А привикнали към ослепителната светлина, с доведени до сингулярност зенички, низшите винаги ще се страхуват да попадат в сянката в която сме се настанили ние. Другите. Страшните други. Самотните, отхвърлените, мълчащите нихилисти, които считаме за ненужно да вършим нещо повече от това да сме там. Това ги влудява, повярвай ми. Станеш ли им прятел, бягат, но забравят временно за страха. Не им ли станеш приятел - треперят. Толкова са безсилни, че дори и да те мразят не могат. Не им остават сили... Хора ли? Животни! И то от най-гнусните. Смрадливи, нечистоплътни твари, тъпчещи се с всичко което им попадне, попадащи в най-елементарните проявления, които карат животинското да изглежда като свръх ценност, недостижима за човечеството... Асоциялен ли? Да си го кажем свободен,а? Хахахахахахахаха

problemniq
    Guest
    Ами мислех че скоро няма да напиша нищо в тази тема но твоето мнение направо изпъква с купища сложни социални и други фрази(които незнам дали разбрах, но установих смисъла.С други думи прочетох го без проблеми и ми остана в главата това което извлякох като знание и т.н. от текста).Мога да кажа само едно Браво на написаното от теб защото си се изразил по начин който досега несъм срещал(не че съм срещал много подобни текстове по темата).Ами днес тъкмо стигнах до някакво заключение което само по себе си си противоречеше с природата ми и доста други неща.И стигнах до също противоречиви изводи и се отказах да мисля по тях тъй като като цяло както и ти каза би се получило нещо огромно.Ами 10х за мнението.

problemniq
    Guest
    Ей ще си запазя поста ти за да го чета и след време и да виждам повече и между редовете.Ако може да драснеш още нещо, моля

problemniq
    Guest
    Ами въпреки че сега имам доста изпити.Ако може да предложиш някакво достъпно що годе за моето същество четиво с тил психология съдържащо "нещо си" по темата(имам впредвид-досега съм чел само до някъде на Стивън Лоу-гимнастика на ума) та незнам в философските книги какво пише, или какво по точно ми трябва.Ако знаех може би нямаше да питам.
    предварително 10х

ей...направих си труда да прочета повечко,но нещо нямам това търпение...имам нещо обаче наум - problemniq - дай e-mail или номер на ICQ ,бих искала да изразя мнението си ,но предпочитам да не е във форума.
    Е,както си решиш ,де.
    Някои хора
    минават набързо в живота ни,
    други спират за миг
    и оставят диря в сърцата ни...
    После никога не можем да бъдем същите!

problemniq
    Guest
    Не искам да нарушавам анонимността си иначе бих ти дал.Ако е нещо от вида чат можем да се разберем за IRC иначе можеш да го зипнеш и качиш в web с парола ако искаш и да ми дадеш да го дръпна.
    НО май това е най-добре #hihihihihito
    hihito съм кликаш и пишеш. Сега отивам да гледам бригада по канал 1.
    И утре ще гледам да е цял ден този ник в този канал.

problemniq
    Guest

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Душманин на цивилизацията
    Но уважаеми господин problemniq...
    Дори не ми се четат купищата галиматии написани по темата. От един по-повърхностен поглед съумях да преценя, че това са празнодумствия, насочени към дисквалифицирането на принципалната субективност, чрез въвеждане на принципална ефективност -> привежданео им към такова цялостно естество, което да обслужва най-низшите и примитивни практики на всеобщия ход на обществото в неговата машиналност. Това разбира се унищожава и съществуването. Ние преставаме да съществуваме и се подчиняваме на една, оказва се не чак толкова чужда нам същност, намираща поприще в обществените тенденции и техния най-отявлен индикатор културата. Както и да е. Това са разъждения, които разтварят такава широта на обосноваването си, че е по-добре да бъдат игнорирани за сега.
    Хората са идиоти! На първо място са лишени от всякакъв интелект и ако това изисква спорен прийом в отвърждаването на ценностите, които да ни служат като ориентир в принципно сложната адаптация към обществената материя, то на чисто екзистенциялно ниво ние можем единствено да се наслаждаваме на онази индеферентност, която произтича от адаптираните членове, която е само привидна. Включва твърде противоречиви зачатъци на съждения, чиято стриктна мисловна редукция би ги побъркала. НИЗШИ! НИЗШИ! НИЗШИ! Страх ги е! Това съм го разбрал и всяка една моя фибра потръпва от сладостно усещане, когато видя този страх у дребнавите им душици, така смущавани от разни дребнави, но твърде верни усети. Научи се да не научаваш нищо, което идва при теб чрез сетивата. Става дума за един екзистенциялен усет, който те отделя... Човек в сянка. А привикнали към ослепителната светлина, с доведени до сингулярност зенички, низшите винаги ще се страхуват да попадат в сянката в която сме се настанили ние. Другите. Страшните други. Самотните, отхвърлените, мълчащите нихилисти, които считаме за ненужно да вършим нещо повече от това да сме там. Това ги влудява, повярвай ми. Станеш ли им прятел, бягат, но забравят временно за страха. Не им ли станеш приятел - треперят. Толкова са безсилни, че дори и да те мразят не могат. Не им остават сили... Хора ли? Животни! И то от най-гнусните. Смрадливи, нечистоплътни твари, тъпчещи се с всичко което им попадне, попадащи в най-елементарните проявления, които карат животинското да изглежда като свръх ценност, недостижима за човечеството... Асоциялен ли? Да си го кажем свободен,а? Хахахахахахахаха
    Забрави да му обясниш и за фундаменталният базис на основата.

Ами да ти кажа имах/имам същия проблем. Просто си мисля, че трябва да вярваш повече в себе си. Аз например си мисля винаги, че не ме харесват, а се оказва че не е така. Много хора ми казват, че съм супер свестен тип, че не познават други хора като мен, но все пак нещо продължава да ме спира. Не мога да повярвам в себе си. Имам приятелка, ходим доста дълго вече. Това съвсем не е разрешение на проблема. Тя е много контактна личност, но аз си оставам все така свит. С нея не съм така, отпускам се и си говоря, каквото ми е на езика. В последно време се запознах с ново момиче, с което е по същия начин. Тя контактува най-вече с мене и всичките ми познати завиждат страшно много, защото е адски красива. Дори мислят, че се сваляме, а няма нищо подобно. В същото време като сме на кафе тя ми казва, че другите са супер идиотчета, един вид получавам признание. С нея един вид сме наясно, че няма да има нищо повече от приятелство, отпускам се и си изграждаме едно супер готино такова наистина. Иначе винаги съм имал проблеми с общуването с другия пол. Няма да ти говоря как съм се изчервявал. Не, че сега не се случва отново. Мисля си, че е много важен подхода на околните. Ако даденото момиче се държи свободно с мен, аз правя същото. Ако ли не - се притеснявам. По същия начин е и с момчетата. Имам малко приятели. От женския пол са повече май. Случва ми се доста често да няма с кого да изляза. Седя с цели дни у нас без да излизам. В същото време се сещам на кого мога да се обадя, но има едно голямо НО. От известно време една компания ме канят постоянно да излизам с тях, а аз се дърпам. Дърпам се не защото не искам да изляза с тях, а по съвсем друга причина. Последния път когато излязохме беше супер скука и чух едни хора да си шушукат, че им е адски тъпо. Не знам защо, но се чувствам сякаш аз съм виновен за това. Ако съм с малка група хора (1-2-ма човека) си се държа съвсем естесвено, а в големи компании оставам изолиран. Казвали са ми, че имам адското чувство за хумор, но като се притесня бедна ви е фантазията в какво се превръщам. Чатовете ги зарежи. Няма смисъл от тях. Те ти пречат. Преди години бях луднал по тях. Имах и няколко чат срещи. Когато бяхме в мирката винаги имаше какво да си кажем, а когато идехме на вън мълчахме като пънове. От тогава съм решен да създавам контакти само на живо. Когато опознаваш един човек в реалността се учиш постепенно да бъдеш пълноценен човек, не затворен. Уморен съм и не мога да формулирам много ясно мислите си май. За това спирам за сега.

19г несъм се целувал и няма с кого да излизам навън.

Град
    ShouMen
    Ти поне имаш ф-че.Ами според мен причината да иамш 2 страни на стила на общуване(затворен, "отворен")
    1 при групи- във всяка група има по някоя гад, е има и такива където няма но несъм срещал.
    2 Аз лично мога да говоря открито за всичко не ме е срам да го направя.Но знам че ще променя начина по който ме виждат хората, един вид и ще има положителни и доста отрицателни.Ще се разчуе и разни комплексари ще започнат да ми говорят зад гърба.И ще тръгнат разни неверни слухове.Затова трябва да се пази човек.
    Вчера в чата си чатих с едно коте и й казах всичко-тя пък имала някакъв който незнаел колко е ценна тя.А тя пък много го обичала.И др. но тя го сподели на мен.Не ми се пише много сега.НО понякога е по добре сам отколкото в лоша компания.Спомних си преди че един съсед му казах да дойдат някой път да изляза с тях.Първия път него направих защото се лигавеха много.А втория(щом съм размислил след първия незнам какво точно ми е било).Та тогава тоя големия пич от групичката ми подаде ръка да си стиснем ръцете а в ръката някакъв сопол и после ми се хили.Има ги всякакви.
    Човек трябва ти разнообразие!Ако по цял ден мислиш само как си на 19, как нямаш гадже, как не си се целувал с момиче и тнт. няма никакъВ шанс да си намериш момиче и тнт.
    Трябва да станеш по-амбициозен.Измисли нещо напълно щуро да направиш... например отиди до Варна на авто-стоп или изобщо... абе... излез навън!Има много неща, които човек може да прави и сам.
    1. проСт съм;
    2. абе проСт съм бе;

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си