.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Пушене

Unhappy Пушене

Когато бях на 12 от чисто любопитство пробвах да пуша...хареса ми.Но като че лии не съм искала да пробвам пак или да пуша по често;такаа година по късно не пуша но интереса към цигарите ми се завърна и ми се пуши..лошо е наистена....какво да правя;как да го спра?:///

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Meoω ^ᴥ^ Виж мнението
    Когато бях на 12 от чисто любопитство пробвах да пуша...хареса ми.Но като че лии не съм искала да пробвам пак или да пуша по често;такаа година по късно не пуша но интереса към цигарите ми се завърна и ми се пуши..лошо е наистена....какво да правя;как да го спра?:///
    всеки има воля да спре нещо просто не пуши това е
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Мозъкът се дразни/амбицира от нещо дето няма и се фиксира на него. Така сме устроени.

Купи кутия цигари и без да я разпечатваш я носи със себе си, казвай си - "ИМАМ, но не искам СЕГА", ееееее.... на 1 август може и да запаля.....

- определено ще ти мине мерака за тютюна

Щом можеш да се сдържиш... Това означава, че можеш.. И на мен ми се пие алкохол, но повтарям си колко е вредно, какво ще ми причини и т.н. Наистина много добре те разбирам, но освен да не си купиш да се сдържиш нищо др. не можеш.

Ако искаш да се успокоиш.. Направи си ментов чай. Може пък да дъвчеш мента. Също така си купи лавандула, която също така успокоява. Просто опитвай се да мислиш за др. неща.

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от Meoω ^ᴥ^ Виж мнението
    наистена
    Според мен това е реалното lo6o.
    Иначе цигарките лесно се спират в начален стадии

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    стадий

Просто не пуши по много. Защото колкото повече пушиш, толкова повече ще ти сепуши и ще ти се увеличава нуждата. Аз примерно имам периоди, в които пуша повече, но това зависи и от стреса. Но има и такива, в които просто неми се пуши или паля по 2 - 3 на ден. А ако си кажа, че няма - просто не го правя. Важно е да имаш воля. Познавам хора, които без проблем са спирали (дългогодишни пушачи имам предвид)

Благодаря ви много!

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Пробвай с никотинови дъвки..

panda437
    Guest
    Хвърляш кутията в една кофа и когато излизаш си взимай пари, но да не са достатъчно, за да ти стигнат за цигари. Иначе воля му е майката. С друго не може, а за никотиновите дъвки и лепенки - зависи от организма и не е сигурно, че ще помогнат, но няма лошо да пробваш (на майка ми лепенките не й помогнаха).

За да спрeш цигаритe,трябва да имаш голяма воля

Пушенето е здравословно до 18 годишна възраст, понеже пречиства белите дробове. Това се учи в 10 клас.

Супер фен Аватара на BeautyCupcake
    Чувала съм, че има некви магнити за уши или гривни за ръце дето те карат да спреш да пушиш. Майката на една моя приятелка си е взела такава гривна и спряла да пуши... Чудна работа...

Магнити, гривни и т.н НЕ ТИ ТРЯБВАТ!

Просто трябва да се стараеш и да не мислиш за това, когато ти се допуши просто помисли за лошите странни на цигарите!
    Да и както казаха по-горе ти щом още си в началните стадий споко, но ако почнеш.. едва ли ще ти е толкова лесно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си