- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Често ли пушите?
не пуша![]()
awe ne pu6a mn 4esti4ko,no ponqkoga![]()
na men edna kutiq trudno mi stiga za dva dni,tapoto e 4e horicata okolo mene vaob6te ne drapvat,gadjeto sa6to mranka,ama kvo da se pravi-slabost,e i kakvo,na 16 sam......
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
мне... супер рядко...2-3 на годинка
ама ако някой пуши ,колкото да не си помисли
,че ще си изповръщам червата ако опитам (демек
за пръв път) ще дръпна...
ami az sam ve4e po4ti na 15 i DA pu6aaaa.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jivei za udovolstvie,zashtoto ot tova si sazdaden...
Ти к'во? Само марихуанка ли дърпаш?Първоначално написано от blackboy
v momenta opitvam da gi spiram i pusha po edna dve na den!!!
Ууу сега заради моята тъпа мишка отговорите са 50 на 50... Натиснах, че пуша а не пуша![]()
Иначе като ме хване нещо паля по една. Максимум да изпуша 5 цигари на година, ама тая година май ще стане кутийка![]()
I'll make a wish
Take a chance
Make a change
And breakaway
Цяла кутия? Малееее....ти си зависима от никотинаПървоначално написано от Hilary Duff
:Р"""
Аз пъ днес си друпнах. Забелязах, че си дърпам само от един съученик. Когато запали и си дръпвал 1-2-3 пъти иначе не ми се пуши.
awe pu6a...ama samo katu me fane nervata....prez den nekyde...awe razli4no!
Пуша но по 5-6 цигари на ден и то когато ходя на кафе или излизам вечер преди ги отказах за месец и нещо но пак пропуших
Тежко е да обичаш ,тежко е да нямаш кой да обичаш,но още по тежко е да не можеш да бъдеш с този който обичаш!!!
Emi opitvam se da gi otkazvam vse pak .... no edva li shte stane![]()
Ot LiUb0vTa 0cHaKvAmE Da Ni PrAvI ShTaStLiVi,A KoGaTo Ne UsPqVa Q NaPuSkAmE!ImAmE Sv0b0dAtA I VyZm0jNoSsTa Da Se VlIuBvAmE Mn0g0 PyTi,No PoLuChAvA Li Se ?!?
ми.... сигурноПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
от цигарите няма смисъл...
а от марихуаната поне знам защо го правя![]()
![]()
![]()
Ne pu6a ot 1god i trebva da vi kaja 4e nema po gotino ot tva da si di6a6 normalno
Почти на 15 съм и пуша секи ден по кутия Бяло Виктори (9 на 9 или нещо такоФа)
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Na 14 sam pu6a ot godina,a moje i dve opitah da gi spra,no ne stava i e mnogo 6ibano,6tot se kria ot na6te i ot nqkoi priateli.Ujas ganja ot vreme na vreme,ne otkazvam.Eii,ne sam razvratnica![]()
Ееее браО на нас,и аз съм такаПървоначално написано от devil4e
![]()
![]()
![]()
![]()
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете.
И ще споделиш ли с нас "ЗАЩО ГО ПРАВИШПървоначално написано от blackboy
"
az symna 15 i ne pu6a
spored men e mn typo da se'opravdava6' , 4e pu6i6 kogato si nerven -ima mn po-polezni i priqtni na4ini da se raztovari6,pyk i to ot tam se po4va
sy6to taka i opravdanieto,4e pu6i6, za da ne si autsider.za6to trqq da te haresvat zatova 4e pu6i6 i obratnoto,mi prosto si razli4en,k'vo tolkova
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
ми.....не , не заслужаваш
хахах заради ефекта йзаради смеха ,който придобивам...
![]()
ама тва не го правя
на видни места за фук-фук![]()
As pu6a syvsem rqdko kakto kazahte po kuponi ili 1-2 tzigari sedmi4no daje kogato ne mi se pu6i ne pipvam tzigara po 1 godina na 13 godini sym.
p.p.V dne6no vreme mlade6ta pu6i pove4e ot kolkoto vyzrastnite hora!!!!!!!!!!!!!!
ми...ти си на 13... не ти трябва да пушиш...Първоначално написано от bad---_girl
такива като тебе не трябва да знаят какво е цигара(или запалка
![]()
)
Абе ти си знаеш най-добреПървоначално написано от blackboy
То нетрябва да знаеят, но...ЗНАЯТПървоначално написано от blackboy
че и ефекта го знаят
![]()
za sujalenie-da.edna kutiq q svur6vam za 2-3 dni i si vzimam redovno cigari.![]()