- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс в гората
правила съм го на много,много странни и интересни места...който го е правил,може да каже,че усещането е върховно,тръпката е ...сртахотна...
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Az pyk sym go pravila v Detskata gradina!P~~~:}![]()
хм ами подпри се на някое дърво и гледаи буболе4ките да не те налазят![]()
mda super e v gorata ili na polqna ama trqbva da si posteletwe otdolu qketata ili drehite 4e ina4e se vadqt posle sa4ki ot vsqkade......a na darvo ne e got za6toto moje6 mnogo qko da si ojuli6 garba
Orgazmat pri razli4nite hora e ojveten razli4no: bql, siv, 4eren, sin, zelen. Nqkoi hora ne ispitvat orgazam,za6toto se opivat da izmislqt ne6to "karirano"
na poliana,okolo koiato ima6e blokove i ka6ti
Momi4e ti nikoga ne naraniavai,4e ne znae6 kolko ia boli.S momi4e nikoga ne se ebavai,za6toto nakraia ebania 6te si ti!!!
Девствен съм, но секс на открито ми изглежда много вълнуващо и готино![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Ами да... наскоро правих в горатаАз се бях подпряла на капака на колата, а той беше зад мен.
Невероятно усещане... 8ч сутринта, свеж въздух, спокойствие и птичките пеят... :P
Pravil sum po dosta nachini v gorata. Zashto iskash da se podpirash?![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Правила съм.
Подпирах се на едно дърво.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
1. Стара тема.
2. Идеята е перспективна, както и да сте на някоя отдалечена полянка, легнали на одеяло, но като се сетя преди 2 седмици, когато с приятеля ми ходихме на пикник, колко кърлежи ни налазиха и докато вървяхмо по горски пътеки, и докато бяхме на малката открита полянка между дърветата, просто не искам да си представям какво ще правим, ако някоя гадина ни се лепне на генеталиите.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
i izglejda interesnoПървоначално написано от Анонимко
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Първоначално написано от mira_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това трявба да бъде интересно![]()
Истинският приятел е този който ако го събутиш в 6 сутринта с вик: "Копеле убих човек" той да ти отговори: "ОК.Къде ще копаеме?"
The life is a big madhouse, don't miss living in it
Събличате се и почвате да се въргаляте из листата и да се чу**те.![]()
dam na polqnka do gorata da emii jivea v boqnaПървоначално написано от Анонимко
da odg na vaprosa
![]()
![]()
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
ami pravil sam go na plaj, na pokriv, v detska gradina, uchuliste i sqkvi mesta.
V gorata beshe edno nai hubavite mesta sled Pokriva, imashe edin legnal dub koito pozvolqvashe dosta raznoobraziq![]()
A inache borisovata gradina ima dosta gori kadeto edva li nqkoi bi mogyl da te zabeleji toku taka![]()
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
i az sam pravila be6e mnogo qko i vazbyjda6to
+1 и аз искам нещо ново даже тая идея за гората скоро мислихме с приятелката ми да я осъществиме.. само да си дойдеПървоначално написано от GeRyTo
![]()
След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...
ехеаХЕУХАУЕХуАЕХухаУЕаПървоначално написано от EddieLomax
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...
Предвид това, че ми се спеше... гледах да е най-мързеливата възможна поза :P Предложи някоя, може да я пробвам при следващото изпълнениеПървоначално написано от amatorium
![]()
mn 4sto go pravim...na odqalce legnali ili sa podpiram na nqkvi dyrvo...ama vnimavaite ako ima smola![]()
Колената после............... не питай