.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    правила съм го на много,много странни и интересни места...който го е правил,може да каже,че усещането е върховно,тръпката е ...сртахотна...

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Tedi_sheep
    Guest
    Az pyk sym go pravila v Detskata gradina!P~~~:}

хм ами подпри се на някое дърво и гледаи буболе4ките да не те налазят

mda super e v gorata ili na polqna ama trqbva da si posteletwe otdolu qketata ili drehite 4e ina4e se vadqt posle sa4ki ot vsqkade......a na darvo ne e got za6toto moje6 mnogo qko da si ojuli6 garba
    Orgazmat pri razli4nite hora e ojveten razli4no: bql, siv, 4eren, sin, zelen. Nqkoi hora ne ispitvat orgazam,za6toto se opivat da izmislqt ne6to "karirano"

Баналното вече: на морския плаж. Следващата ми фантазия е на някое поле под вековен дъб....ебаси фантазията...

na poliana,okolo koiato ima6e blokove i ka6ti
    Momi4e ti nikoga ne naraniavai,4e ne znae6 kolko ia boli.S momi4e nikoga ne se ebavai,za6toto nakraia ebania 6te si ti!!!

Супер възбуждащо е,правила съм го.

Град
    RuSe

Re: SEX v gorata...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    pravili li ste sex na niakvo takova miasto.Kak to4no stava nomera...kade se podpirate,na kakvo ? daite idei pls
    Емо около Русе има една месност "Текето" и там по-нагоре си има гора и да правила съм го.Добре че имахме презервативи. Направихме го в кучешката,за да не се събличаме много-много,защото ако дойде някой да можем да се облечем по-бързичко

Девствен съм, но секс на открито ми изглежда много вълнуващо и готино
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Ами да... наскоро правих в гората Аз се бях подпряла на капака на колата, а той беше зад мен. Невероятно усещане... 8ч сутринта, свеж въздух, спокойствие и птичките пеят... :P

Мега фен Аватара на amatorium
    Pravil sum po dosta nachini v gorata. Zashto iskash da se podpirash?
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Blondeland
    Правила съм.
    Подпирах се на едно дърво.
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    1. Стара тема.
    2. Идеята е перспективна, както и да сте на някоя отдалечена полянка, легнали на одеяло, но като се сетя преди 2 седмици, когато с приятеля ми ходихме на пикник, колко кърлежи ни налазиха и докато вървяхмо по горски пътеки, и докато бяхме на малката открита полянка между дърветата, просто не искам да си представям какво ще правим, ако някоя гадина ни се лепне на генеталиите.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

m da sex v gorata nikak ne e zle.dosta e valnuva6to
    i izglejda interesno
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Цитирай Първоначално написано от mira_
    ооо ми ние с бившия редовно си бяхме в гората, нищо, че на оралния от моя страна наблягахме.Ама е супер възбуждащо, особено като веднъж установихме, че ни наблюдават

това трявба да бъде интересно
    Истинският приятел е този който ако го събутиш в 6 сутринта с вик: "Копеле убих човек" той да ти отговори: "ОК.Къде ще копаеме?"

The life is a big madhouse, don't miss living in it

Събличате се и почвате да се въргаляте из листата и да се чу**те.

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от carl_fx
    Ae hora kyde jiveete vie e??? Tuka okolo nas nqma ni gora ni 4udo Az na selo ne sym hodil ot dosta vreme ama 4uh 4e sega po selata bilo moderno sex v gorata strah me e da ne me polazi nqkoq buba po penisa Ina4e sym pravil sex v asansior v 4 4asa sutrinta i e super qkoooooo :P (malko e tqsni4ko ama se svikva)
    malii hihiih mn iaki4ko tva za asansiora .I tam kak stava nomera..predpolagam 4e se podpirate na stenata nakli ? svetni ni malko po vaproasa ako mojesh
    dam na polqnka do gorata da emii jivea v boqna da odg na vaprosa
    Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop

ami pravil sam go na plaj, na pokriv, v detska gradina, uchuliste i sqkvi mesta.

V gorata beshe edno nai hubavite mesta sled Pokriva, imashe edin legnal dub koito pozvolqvashe dosta raznoobraziq

A inache borisovata gradina ima dosta gori kadeto edva li nqkoi bi mogyl da te zabeleji toku taka
    Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria

i az sam pravila be6e mnogo qko i vazbyjda6to

Цитирай Първоначално написано от GeRyTo
    Цитирай Първоначално написано от NaSty GiRl
    Този начин за практикуване на секса е супер тъп! Вие домове нямате ли си там да се чукате? Иначе как да става..мацката се опира на някое дърво и се кефи аххахаха
    Ти за разнообразие чувала ли си? Или това е нова думичка в твоя речник??
    +1 и аз искам нещо ново даже тая идея за гората скоро мислихме с приятелката ми да я осъществиме.. само да си дойде
    След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...

Цитирай Първоначално написано от EddieLomax
    Цитирай Първоначално написано от mira_
    ооо ми ние с бившия редовно си бяхме в гората, нищо, че на оралния от моя страна наблягахме.Ама е супер възбуждащо, особено като веднъж установихме, че ни наблюдават

това трявба да бъде интересно
    ехеаХЕУХАУЕХуАЕХухаУЕа
    След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Pravil sum po dosta nachini v gorata. Zashto iskash da se podpirash?
    Предвид това, че ми се спеше... гледах да е най-мързеливата възможна поза :P Предложи някоя, може да я пробвам при следващото изпълнение

mn 4sto go pravim...na odqalce legnali ili sa podpiram na nqkvi dyrvo...ama vnimavaite ako ima smola

Голям фен
    Колената после............... не питай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си