- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ах реклами реклами....
Двайсетте секунди са отвратНали рекламата е за 20 минути, да я направят 20 минути де
![]()
А по-тъпо от Марийка и праха й за пране Бонукс няма да се намери! УжасТ!
... и е много беден и винаги трябва да тегли заемиПървоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
![]()
А любима реклама ми е с теста за бременност Sure Check
П.П. Не мислите ли, че дават по-често тъпите реклами от колкото хубавите?
I'll make a wish
Take a chance
Make a change
And breakaway
Най-мразя като гледам филм да пуснат реклами. Адски досадно е! Като почнат тия с праховете за пране и откачам! Единствената реклама на която се кефя е тая с теста за бременност и тая на Кола със свещенника и мацката. Мноо са яки!![]()
Az imam samo 'ole' na nike =( tazi deto braziliq igraqt sreshtu portugalia i se gonqt po koridorite, strahotna e! mn me kefi taq chast s neestelroy i kogato na kraq sudiqta faulira ne pomnq koi igrach, za da vzeme topkata! hahaПървоначално написано от Sk8er4o
Your love is one in a million
Малка поправка: рекламата, за която става дума я изтеглих от нета преди време и беше доста повече от 3 минути. Самата песен We will rock you е 3 минути, а в рекламата има и преди това едни сцени там в подземията да колизеума.Първоначално написано от MuTaKa
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
nqmam lubima reklama, nito omrazna, no ima nqkoi reklami, koito sa mnogo dobri...
Reklamite na mtel ne gi izmislqt bulgari, prepodavatelq mi po marketing mi go kaza, no sega ne mi se obqsnqva na dulgo i 6iroko![]()
Opredeleno taq s 20min. UJASSS!ama v toq moment izklu4vam zvuka na tv i puskam malko muzika!!!!
A da vi pitam KOQ REKLAMA NAY-MNOGO VI XARESVA?!![]()
най-омразната ми реклама е на ленор "...и не забравяй че принцесите спят само в страната на цветята...."нещо такова май беше-мразя тази реклама отвратотелно блудкава е!!!
любимите ми реклами са[img]фанта-бамбуча
и на милка-видях един мърмот да завива шоколада във станиол-много им се кефя
много ме дразни тая с Милка Вафелини....
другите на Милка са яки ама тази е...
иначе и Рама Маргарин като чуя ми иде
да се хвърля от някъде
Най-готината реклама в момента е тая за Дринкинг Фанта Стей БамбучаЯко ми е сладка и тая с бобърите на Милка Вафелини
)
Мн ме дразни... Тая там с едно бебе за някъф прах май е ПЕРСИЛ! егати тъпатааа!