По принцип не обичам да гледам реклами (поне по БГ телевизии) и използвам времето да разгледам какво дават по другите канали.
Не мога да кажа, че имам любими реклами, но едни от най-запечатващите се в съзнанието са:
"Ооо, Пепи"
"Имам гости от Павликени - хубави хора! Дошъл съм за нещо сухо..."
"Това бяха 20 секунди..."
"Вълкът се е побъркал! Вълкът е откачил!"
"И един мармот завиваше шоколада..."
"Kamenitza - мъжете знаят защо" (от тази поредица най-много ме кефи, онази с мацките на плажа).
"Рама маргарин, рама маргарин"; "Калиакра - на всяка манджа маргарина" - no comment
Рекламите на Пепси (също ми допадат), наистина тази с Beyonce, Britney, Pink и Enrique e много добра, но няма как да се излъчва цялата, защото е 3 минути. Едва ли ще има ентусиасти да платят за излъчването й, например по BTV (по време на прайм-тайм-а, когато цените за 30 секунди са между 3 и 6 хил. лв.).
Доста излъчвани са и рекламите за ипотечните кредити - "Защо е нужно да стоите затворени в една къща 3 месеца за 200 хил. лв., като за три дни може да получите 300 хил. лв. Срок на погасяване - 25 години )
Едни от най-тъпите реклами са тези за перилните и почистващи препарати, за дамските превръзки и още много други, които ще се въздържа да спомена...

Цитирай Първоначално написано от Napu6en-Buhal
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
АМА ЩРАКАЙ СИ И НА МАЙКА СИ У ПУТКАТА АКО ИСКАШ!
HitUr kATo GusHTErA DimItUr...
Малко смел и много хитър, като гущера Димитър...