aide hora doide i moqt red...napuskam vi
nema da obqsnqvam za6to...abe taka i taka sam tragnal :P taaa mn me draznite vs bez nqkoi razbira se (edni si znaqt koi sa a dr taka i nqma da razberat, naprimer e onaq macka s kitara v podpisa (ei i az svirq trqbva da me nau4i6) :P )

prosto pove4eto ste o6te mn mani4ki i taka da se kaje ne ste mi na akala (xaxaxax) mneniqta sa vi mn detski i govorite vaob6te bez da znaete. bez po4ti nikakav opit v jivota mi tragnali da pi6at koe bilo pravilno i koe ne. aide molq vi se

nqkoi 6te mi lipsvat, drugi o6te pove4e, no kakvo da se napravi. Mnogo nau4ih ot vas, nadqvam se i vie ot men (da be) no e kraino vreme da si ODA

aide 6te poddarjam vrazka s nqkoi i ako nqkoi pat vi potrqbvam...4akam znaka v nebeto, slagam si kostuma i priti4vam na pomo6t :P

ooou btw: naro4no si slojih temata v kozmetika i dieti 6toto mn mrazq moderatorite (pone teq koito se maznqt na drugite)

btw2: i zaglavieto mi ne e kakto trqbva no nali trqbva nqkoi da si var6i rabotata

btw3: abe i taka ne me napravihte moderator, ei Coki li si kav si 6te ti se karam! ti si v moq LAN :P

Farewell. Im out

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!