.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    kukjrdjrhsr
    Guest

Кецове в България

Знае ли някой сайтчета, където да има кецове, които мога да си намеря в Бг, но .. на разумна цена (става въпрос за 60-70 лв)

Otidi v radikala ima kecove za 60-70(airwalk,Dc,Vans) ma sa mn boklu4ai i se kusat mn burzoo,zaloji na skupoto za da ti izleze evtino-Insomnia i Board shopa te 4akat
    Ako qka kaka te haresa,a ti se pravi6 na kele6,tq sus sigurnost 6te se natiska,a ti v guza 6te se ebe6

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    converse.com

Фен
    Град
    София

Re: Кецове в България

Цитирай Първоначално написано от kukjrdjrhsr
    Знае ли някой сайтчета, където да има кецове, които мога да си намеря в Бг, но .. на разумна цена (става въпрос за 60-70 лв)
    Може ли да ми отговориш на един въпрос??? Рап ли слушаш ?!?!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    mnogo si zabluden we...
    kak 60-70kinta za kecove..
    ili se izrazi kato horata(Insomnia,Board Shop,Sabotage - tova sa gotini magazini s gotini kecove)ili ne si davai parite,za6toto za 60-70lv 6te si kupi6 bokluci,koito do 2-3 meseca 6te sa v okaqno sustoqnie..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Град
    Living in a permanent imagination...
    Ем виж ся..Хората по-горе добре са се изказали-ако искаш нещо наистина качествено,най-добре в бордшоп,[insomnia],BAS..Всеки месец има намаления 20-30%,така че може и да се уредиш с някой по-стар модел за по-тънко...Аз лично съм си купилa мойте дивиес-ки от 1вата инсомниа и ти казвам-нямат късане По-скъпото излиза по-евтино.
    Има и друг вариянт,т.е. пак оригинални кецове,но 2ра употреба.В Placebo(Сф,ул.Иван Шишман 56)примерно се намирят яки и доста запазени кецове,така че можеш да видиш и там.За цените няма да коментирам-за 70лв ще можеш да се уредиш сиорно с 2 чифта и пак да ти останат малко кинти Айди успех!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Az mrazq da davam pari za obleklo. Za kecove dadoh to4no 12lv. Dovolen sam si. Predpo4itam da gi smenqm prez 2-3 meseca, otkokoto da hodq s tqh 2-3 godini.

Re: Кецове в България

Цитирай Първоначално написано от kukjrdjrhsr
    -
    Ми нема такова животно. 99+
    Виж цените в www.globe-bg.com
    -
    Oyama, що да е рапе бе брат ? Точно па рапетата не носят кецове
    АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТЪРСИШ НАЧИН, А АКО НЕ ИСКАШ-ПРИЧИНА

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    mnogo si zabluden we...
    kak 60-70kinta za kecove..
    ili se izrazi kato horata(Insomnia,Board Shop,Sabotage - tova sa gotini magazini s gotini kecove)ili ne si davai parite,za6toto za 60-70lv 6te si kupi6 bokluci,koito do 2-3 meseca 6te sa v okaqno sustoqnie..
    da ve...samo deto az si kupih kecove za 40 leva i vse o6te im nqma ni6to,savsem zdravi sa si,a sa mi ot oktomvri mesec
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

abe i v Corporide ima gotini kecki
    no mislq 4e vsi4ko zavisi ot tva dali iska6 da si gi vzema6 za da kara6 ili ne.nali razbira6 4e ako iska6 da kara6 6te ti trqbvat kecove ot nad 100 i ne6to(nai-malko).puk ako naistina iska6 nqkvi za 60-70......po dobre si vzemi edni runners ili tam mania(mai takiva bqha).ne moga da kaja 4e vaob6te sa im hubavi modelite no pone sa 30-40lv(nai mn).ili naistina moje6 da si vzema6 vtora upotreba kecove.tuk v kazanluk ima mn kila i ako se postarae6 malko pove4ko moje6 da si nameri6 markovi za 10-15lv.
    Coldplay rulz!

Цитирай Първоначално написано от monka

da ve...samo deto az si kupih kecove za 40 leva i vse o6te im nqma ni6to,savsem zdravi sa si,a sa mi ot oktomvri mesec
    Да, разликата в издържливостта м/у Runners и Globe Chet Tomas е САМО 4 месеца...каране на скейт - Runners отиват за 10 дни, а Globe-a за около четири месеца и половина. Ми не, нема разлика бре... :P Тия за 40 лева се късат за 2-3 седмици MAXXXXXX, а Globe-a за 140 се къса за 4-5 месеца => Globe-a/Emerica-ta/DVS-a/DC-то са по-евтини от Runners/Buldozer
    АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТЪРСИШ НАЧИН, А АКО НЕ ИСКАШ-ПРИЧИНА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си