- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Малко ...женски му работи .. ;)
някои са много яки браво на тебе
Eм, много са хубави, но повечето не бих носила. Като гледам обувките - в тях ще изглеждам божествено, жалко, че няма да мога и да ходя. Предпочитам да се обличам по-спортно...
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Нищичко не си харесах :P
Аз обичам да ходя по спортничко)
abe moje i nqkoi ot ne6tata da sa sladi4ki, no vse pak si predpo4itam kecovete, ranicite i vsi4ko po sportno.![]()
Coldplay rulz!
xaxa,kakto gledam po komentarite,pove4eto se kefqt na sportnoto,i taka e po dobre 4estno kazano,ama ela te v moq grad,e nema da vidite sportno oble4eni.. nqkoi ako se oble4e sportno.. ujas qki komentari,ama normalno e jiveq v grad na naduvkovciina4e nqkoi ne6ta mi haresaha,drugi ne
nai mn mi dopadna edna rozova 4anti4ka sas 4ehli4kite ;P
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Да....хубави са
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
i na men mi haresvat i bih oblekla ne6to takova![]()
Shte te obicham moje bi vednaj s lubov kakvato samo v sanishtata ima. Za teb shte buda topal leten dujd dori navan da bude liuta zima!!!
Ami belito be6e pove4e ot ujasno,pone da go biaha slojili bez manekenka v negoA ine4e aksesoar4etata mnogo mi dopadnaha...BRAVOSS
![]()
![]()
![]()
Tova nai-mi dopadna
![]()
aaa tva e super gotino...osobeno chehlichkite i drugite aksesoari![]()
awe da ne bi da si ot KozloduyПървоначално написано от Iliqn4eto
6toto tuk e taka
забелязваме... но като се наложи да събличаме...Първоначално написано от Fallen_angel
не бе. забелязваме, но не винаги казваме. за нас е по-важно момичето, а не дрехите
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
obuvkite s mnogo gotini, ama kakto sum si viso4ka i da sloja nqkvi obuvki s 10cm. podmetka, 4e i pove4e ...nqma da stane. Ina4e i belioto , koeto e ot victoriassecret mnogo mi haresa
![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Ami ima ugr0mna razlika m/u BG firmata i Vict0ria`s Secret :} Ina4e sam0 na beli0t0 mi haresaha rautite drugite - ne!
Това малко циганийка си пада, ама другите си ги бива. Наистина по-добре да беше дала URL.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
аксесоарите и обувките са много готини.бельото и дрехите са кенеф! обаче не мога да носа такива обувки аз ще се обия![]()
между другото ти като си момче защо толкова се интересуваш от такива неща та чал и сайтове да разглеждаш........![]()