- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Таговете!?!
здр сладурци!:}на4и изкам да ви питам за вие имате ли си тагове как си ги измислихте кефят ли ви,аве воб6те си4ко аз например моя наскоро си ми го измислиха и мноо ме кефи,аре даваите!!!
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
Аз преди имах един ама почна да ме дразни и сега се мъча да си измисля ноф![]()
az imam ma ne gi izpolzwam mn
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
ами аз си имам и ми го измислиха френдовете,но и аз не го използвам често
az imam...hmm tagam razli4no w crew i kogato draskam sama...wsy6tbnost zawisi ot nastroenieto...wse edno 2ta taga sa na 2ma sywsem razl4ini 4oweka...
Kefqt me mnoo qsno ina4e nqa6e da tagam taka
a kak se prawqt tagowete...programa li tam kwo q kazaete plz...10X
С програмата купи си маркер и напиши на някоя спиркаПървоначално написано от dani_13
baba mi vse vika6e :
" imenata na glipcite visyat po stenite"
ta i za tagovete taka...
vseki moje da si izmisli gotin podpis i da draska navsyakade... no drug e vaprosa dali mu se davat dobre graffitite![]()
we'll die alone like a stone ^^
А кво е тва таг?Ако е нещо като графити е супер тъпо, въпреки че аз какви шедьоври съм драскал на хората по стените напрвао не ми се мисли ама от много време не се занимавам с детски работи. Ама некой ден ще накупя педесет спрея и ще нарисувам нещо турбо яко на блока.
Ама нема да има нищо общо с некви загубени групи, певци или дуги тъпни ами просто ще пише Oyama+Fucky=VNL
![]()
dam imam si...savsem naskoro si go izmislix no kakto kaza i Immortality_ <t.e. baba i> "imenata n glupcite visqt po stenite" za tva go izpolzvam mn rqdko
Taг е "подписа" на write-ъра..така да се каже...Първоначално написано от Oyama-no problem
Но има и такива, които не драскат а само тагат...
Мноо ще ми е интересно как ще го направиш тфа с 50те флакона,които м/у другото ще стигнат за повечко от стената на блока ти..а ако имаш намерение да ги изпразниш всичките все ще се намери некой съсед да викне фуражките.
Мноо ми е интересно кое по точно в графитите е детско...да ми обясниш...и къде си видял графит на който да пише примерно "Еминем"?
...aight?
mi az si nmam no me kefqt mnogo da!
Първоначално написано от Oyama-no problem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
( ..хахаха... )
.....
...
.
п.с.
Jamalska забелязвам, че ти доста си навлязла в тез среди..![]()
![]()
В кое крю си ? Спомням си, че със Стики нещо говорехте по едно форумче..![]()
А и с хек сериозно си се занимаваш... браву,браву![]()
...вярата е мъртва,замина в смисъла за живот.Вятъра отвя споменът за отминалите дни.Времето заличи образът на любовта.Усмивката я няма веч,остана някъде сама,няма изход,това е моята съдба.. аз съм мъртав! ..само спомена остана да тъжи,до края на света...
В момента не съм в крю...бях в BSC...вече не ми пука да го кажа...Първоначално написано от Frozen Heart of an Angel
![]()
Сега драскам сама...или лепкам стикери че по ефтино![]()
кое форумче?
аммм ако нямаше хек (и тук-таме някои други неща) аз сигурно вече щях да съм се самоубила...
май е оферта да минем па ЛС
Аз също го мисля това за детинско - като бях 7-8 клас си драсках и аз така наляво-надясно. Имах си 3 тага, от които само един беше истинското ми име. Единия аз си го измислих, а другия понеже по едно време ми викаха по определен начин, така стана. Графити не съм правила, понеже 1во куките не ща да се разправям с тях и 2ро понеже тия бои ми бъркат в здравето. Но проекти правя, даже един познат се нави да надраска нещо мое на някой влак. Иначе само тагове, ами прави са си бабите ви! Наистина е хабене на ценно пространство! А който си мисли, че един подпис е нещо велико и красиво, да си гледа работата! Даже е грозно и безвкусно! А графитите се правеха навремето само от артисти, които рисуваха само на безполезни площи, като разни строежи и буните (във Варна). А сега, всякакви псевдографитчийчета, като почнат да драскат по стените на новите и хубави сгради, по разни спирки или вестникарски павилиони, направо яд ме хваща. Така на това изкуство му излиза славата на чиста проба вандалщина. А най-много ме дразнят надрасканите седалки в автобусите - всякаш си най-готиния пич като си си написал името на гърба на една седалка!![]()
![]()
![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
dam --> SpIsT (samo4e ne sam draskal ot 1-2 godini ve4e) ... zanimavam se s drugi neshta.Izmisliha mi go frendovete ... idva ot ... i az neznam![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Първоначално написано от Jamalska
BSC са ми тъмна Индия... така че незнам за какво трябва да ти пука![]()
.
Драскане.. гууд гърл.Ако може някой пик на стена или дори на стикерче на ПМ да пратиш, няма да се сърдя.
За форумчето... мисля, че беше форумите на Дир.бг, но не съм сигурен.Следя доста места в и-нет(макар в малко от тях да пиша).
Не си спомням да съм виждал стикери с Jamalska, макар че напоследък нещо много бързо ги махат. А за хек-а... спокс, все ще се намери някой екстремен спорт като за теб
![]()
![]()
За ПМ... оферта си е
Bimper-ska ... мързи ме да пиша.Ама от това дето го каза би излязла хубава фантастика.![]()
...вярата е мъртва,замина в смисъла за живот.Вятъра отвя споменът за отминалите дни.Времето заличи образът на любовта.Усмивката я няма веч,остана някъде сама,няма изход,това е моята съдба.. аз съм мъртав! ..само спомена остана да тъжи,до края на света...
Bimper-ska въобще не съм съгласна...Аз не подкрепям това някой да си пише само тага просто така без да има каквато и да е страст към графитите в сърцето...Макар че всеки първо си е пишел името на вратата на кенефа с маркер от 2точки преди да излезе на стената.А частта с куките е весела ако успееш да избягаш...И честно казано илигала и вандалщината ме кефят повече от легалното (някак си ги свързвам с паркора)...
Frozen Heart... по мноо малко от стикерите ми пише Jamalska...Сега съм на вълна растафарианско слънце и хекърчета![]()
Снимки-скоро
М/у другата днес ми съобщиха че старата крю се събира/ме..ама май в по-различен състав и име...което е добре откъм финансова гледна точка...
Jamalska, ти може и да си много пекана, да си носиш главата на раменете и да си правиш графитите и таговете и там каквото още драскаш с някаква умисъл, обаче аз говоря за ония жалки имитатори, дето го правят това само, защото това е част от "модерната" стрийт култура. Ей такива хорица точно си пишат именцата където им скефне, само за да се изкарат големите артисти и да се правят на интересни. И ако например има 10 като тебе, то има поне 110 имитатори, които грозят пейзажа с простотиите си от типа "Мюмюн убичъ Айшету",ако разбираш кво ти говоря.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Мда...май разбирам...Става дума за тези които буквално "драскат" а не рисуват...от сорта на "Левски оле" и "Р***** краде"(примери от квартала ми)...