Аз също го мисля това за детинско - като бях 7-8 клас си драсках и аз така наляво-надясно. Имах си 3 тага, от които само един беше истинското ми име. Единия аз си го измислих, а другия понеже по едно време ми викаха по определен начин, така стана. Графити не съм правила, понеже 1во куките не ща да се разправям с тях и 2ро понеже тия бои ми бъркат в здравето. Но проекти правя, даже един познат се нави да надраска нещо мое на някой влак. Иначе само тагове, ами прави са си бабите ви! Наистина е хабене на ценно пространство! А който си мисли, че един подпис е нещо велико и красиво, да си гледа работата! Даже е грозно и безвкусно! А графитите се правеха навремето само от артисти, които рисуваха само на безполезни площи, като разни строежи и буните (във Варна). А сега, всякакви псевдографитчийчета, като почнат да драскат по стените на новите и хубави сгради, по разни спирки или вестникарски павилиони, направо яд ме хваща. Така на това изкуство му излиза славата на чиста проба вандалщина. А най-много ме дразнят надрасканите седалки в автобусите - всякаш си най-готиния пич като си си написал името на гърба на една седалка!