- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо пушите ?
Тъй като не си минала още на твърда храна, ще ти го сдъвча.
"Како" идва от репликата "доброто дете, дето невъзпитаните какички по форума го заяждат, пък видите ли...". Става дума, не че аз доминирам и превъзхождам с години, а че се размрънка ти, като второкласничка.
За "доброто дете" нищо не каза.
Аз грешки в правописа допускам изключително рядко, но ако ти се занимава да ми прегледаш пунктуацията, може да намериш нещо.
"Стъжня" идва от "тъга", "будка" от "будя" (а не от "бутам" както мн мислят). Нито за интелектуалното ти ниво, нито за голямата ти възраст ми говори, че не можеш да направиш елементарна проверка на думите, които употребяваш. Аз съм простачка, но имам самоуважението да пиша правилно. А ти държиш да те възприемат като интелигентна девойка и се обиждаш, като те поправят. Скръъъб.
Моето интелектуално ниво не държа дори да го обсъждаме, явно е твърде под твоето така или иначе. Нека живея в блажена тъпота.
Тук на лоша ли се правиш?Аз съм г-жа Куха,дето вчера те учих как да приличаш на мен.
Радвам се, че няма да продължаваш, какиното. И без това ти осра, каквото можа, аз изказах раздразнението си спрямо съществуванието ти, спорът е приключен.
Отивам да пушна :Р
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!