- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kakvo shte napravite ako ostanete bez komputer i gsm
И аз съм горе-долу така!Първоначално написано от The Goodbye Girl...
Но всъщност не съм пробвала без тяхтака,че не си ги давам!
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Ni PC mi trqnbwa,ni GSM.Moga i bez tqh.Tykmo 6te si po4ina malko i 6te mi ostane malko free time.W parka razhodka s friends,football i towa e.
Moje bi togawa nai setne 6te sedna da u4a seriozno.Wseki den si obe6tawam ot utre sqdam i po4wam qko da se podgotwqm,no mai si ostawam samo s obe6taniqta.
Predi mislex 4e shte otka4a,no sim jivqla i bez tv i gsm! Za men muzikata e po-silen narkotik!
В интерес на истината няма да ми пука много... Нека ми зимат джи ес ема тъкмо няма да има толкова проверки и изиотщини. Да зимат и пс-то мене не ми пречи да се бутна в някой интернет клуб.
tc...bez gsm moga da jiveq(za nego ne mi puka mnogo..) ma za kompiutura..she mi e mu4no..pone malko:P i samo f na4alotoo
ina4e;D she si jifeq i samo po kafeta i klubofe nekfi![]()
Без компютър ... През центъра на .... ципа ми е
А за телефон ... Ще забравя къде съм, кво тряя правя... ве ще забравя кво става![]()
аз ще се напия до неузнаваемост и като се събудя всичко ще е свършило![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Offfffffffffffffffffff
Brato,kvo mi puka tva sa i bez tva samo nekvi drunkulki 6e teglq edna maina na vs i 6e si gledam kefa s priqteli..............
Edno e da si WANKSTA drugo e da si GANSTA!!!
Bratleta molq vi sexa ne e na 1-vo mqsto a na 2-to.....
Na 1-vo e sexa s lubov!!!
тегля една майна![]()
I az taka!Първоначално написано от devil4e
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
много трудно ще го преживея!![]()
OOO AZ SE MU4A DA SE OTRWA OT SM-A MI AMA TO SE NE6TO SE PRECAKWA![]()
A BEZ PC NEMOGA PROSTO ...NO NE BI MI SE OTRAZILO ZLE 6TOTO SAM NON STOP ZALEPENA ZA NEGO...
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Ако ми вземат компа ще ходя в интернет клуб...А за телефона-не е болка за умиране...
nema da se pribiram v ka6ti,a s men 6te si nosq edin telefon sas faiba![]()
За мен не е фатално.Предполагам,че ще чета повечко книги, ще се разхождам ,все ще намеря какво да правя , ако остана без компютър , а за телефона с него и без него все ми е тая.
без телефон мога,но без компютъра-не
Za Gsm-Ma 6a svikna bez nego no bez pc-to neznam dosta trudno 6te mi e da svikna bez nego no ot druga strana 6te se radvam 4e sam sviknala bez nego 6toto nemoga da se otlepq ot nego.![]()
![]()
![]()
Bez myka ochite ne plachat. Bez oblak dyjd ne vali! Samo iskrenno koito obichat mogat da ronqt sylzi!
taka e-ne se umira bez kompiutyr i GSMПървоначално написано от heavenreality
Значи... за телефона не бих умряла и без тва си го забравям навсякъдеОбаче за компа малко ще ми е кофти, ама после ще свикна. Тъкмо ще имам повече свободно време /хаха как звучи само
/
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Ми ше са самообеся или ше изчезна безкрайно.. :P![]()
...Ще си се кефя на лайфа, ко да прая...аз джи си ем-а така или иначе вече си го продадох(миналата седмица, имах РД и финансите не стигаха и затва), а за комп-а не ме такова мноу...
Всяко нещо - хубаво или лошо оставя след себе си празнота.Ако е било лошо празнотата се запълва от само себе си, но ако е било хубаво, можеш да я запълниш само с нещо по-добро...
Ърнест Хемингуей
sex ... kvo shte pravq :P to i bez tfa za drugo ne staam![]()
hahah Ami vse pak nqma da umiram! Ima i drugi interesni rab0ti! :P te 4eta knigi 6te izlizam
6te se peka na dv0ra 6te se liuleq na hamaka :} ...
ste si namerq pari za now gsm![]()
A ako gi prodavam samo az i pari ne iskam?Първоначално написано от kaka_lara
ste izmislq neshtowse ste namerim na4in da se razberem
![]()