- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за дискотеките и .... !?
елиза, съжалявам, че ти си отишла на някое пропаднало място, вярно, във всеки град има подобни места, но ако се позаинтересуваш, ще видиш , че има и много приятни места, където можеш да се позабавляваш и потанцуваш. Самата ти казваш, че не си напълно запозната с дискотеките в града си, ходила си на една - не можеш изведнъж заради нея да си направиш генерално мнение за всички. И в моя град има 'дупки', във всеки град има... но кой ви кара да ходите точно там?! не, не казвайте, че няма къде другаде - има! просто вие ходите там, накъдето се е юрнало стадото...
Close The World . txEn eht nepO
Хехе, аз се чудя що в диското момичетата не ни обръщат внимание а то кво било - те гледат другите момичета с кво са облечени. Имам чувтвото че отивате на дискотека като по задължение, с чувството че просто трябва да ходите щото и другите ходят
, ми не е така, трябва да отидеш за купона - да разпуснеш, да се поразкършиш малко на дансинга(или на масата
), да се запознаеш с готини хора, лафче тва онова, танци...да си направиш кефа, а не да се възмущаваш на всяка нередност, а кой ще ти го направи кефа ако не самият ти (или наркотиците ако си шибан наркоман
) Просто тва е място където не ти пука кво правиш и докато не се научиш и на тебе да не ти пука ще се побъркваш когато гледаш как некви се забавляват по странен начин.
![]()
Първоначално написано от Oyama-no problem
Auuu batee stava6 mi idol naprao,suglasen sum s kazanoto ot teb do sa v si4ki postove deto si pisal:PПървоначално написано от Oyama-no problem
Abe seki da hodi kadeto mu e kef,za seki vlak si ima putnici,az si kazah mnenieto v na4aloto,takuv razvrat v takiva stepeni NQMA!!!
Според мен не е нормално деца да ходят на дискотека и да се напиват като казаци и да пушат и да говорят за неща ,от които нищо не разбират.Би трябвало дискотеките да са за тийнейджъри над 17 год. според мен,защото децата от малки се учат да са порочни,не е тайна ,че днешното поколение е доста просто,особено тия 90 и нагоре.Не че искам да обидя някой,просто зависи от родителите,а повечето са все някакви млади,неспособни да възпитат децата си,викат им,учат ги да пият бира на 5 години сякаш е геройство и да говорят на "ма".Все пак не е нормално.Напоследък все повече се дискутира за това защо по-малките така прогресивно изпростяват и нямат капчица възпитаниеродителите им + средата + обществото..
Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.