.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

marsianec
    Guest

Poslednata istinska radost v jivota vi

V tozi zaburzan jivot i v tezi izkriveni cennosti na mladite v nashiq jivot ve4e rqdko mi se slu4va da se radvam istinski i da se 4uvstvam shtastliv.Vsi4ko ve4e minava prosto ei taka.Imam vsi4ko no ne izpitvam nikakva radost zashtoto nikoi ne ceni tezi neshta dori i az!Iskam da vi popitam vuobshte vii na kakvo se radvate istinski i kakvo vi dostavq udovolstvie.Samo ne mi otgovarqite s klisheta (pr. RADVAM SE NA MALKITE NESHTA {no nese uto4nqva kvi sa te} ) Blagodarq vi )

Супер фен
    V PeTuK PreZ NosHTa (t.E. sUbOtA sUTrInTa) KogaTO UsPqH dA NaMeRq PuTq dO NaS sLeD KatO BqH UsVoiL sOLidNO KoLIcHeStVo aLKoHoL...

Фен
    Град
    sf
    istinski se radvam kogato primerno na spirkata 4akam gadjeto i v momenta 6tom go vidq iskrenno se zaradvam za6toto znam 4e tezi sledva6ti 2-3 4asa 6te sa val6ebni

Guest
    Радвам се като си карам колата с музика на макс и вятър в косата. Кефа се и аз на петък вечер - събота сутрин , кефа се на момичета с къси полички с ферарита Пич малко рано те е хванала параноята, ти чакай да станеш на двайсе-двайспет години да видиш тогава как ще се отчаяш. Мислиш си че в училище развиваш комплекси, чакай да видиш като почнаш сам да си изкарваш хляба, писна ми от глезотии значи.

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Am ima d0sta ne6ta nak0it0 se radvam! Radvam se kat0 0tida na daskal0 i vidq priqtelkite si! Radvam se na paqka si! Ima na kf0 da se radvam i 06te ne sa me prihvanali ludite! :}

Голям фен
    Град
    sofia
    radostta na jiwota mi shte bude kato friziorkata mi se vurne na rabota v ponedelnik, hehe ne o4akwahte takuv otgowor, no v nedelq kosata mi beshe susipana

Guest
    radwam ser kogato se 4uq s best frendkata mi po telefona! wizdam samo prez wakanciite,za6toto ziwee w slowakiq i kogato si idwa stra6 no mn se radwam.....w4era mn se zaradwah za6toto 6te si doide po rano w bg

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    radwam ser kogato se 4uq s best frendkata mi po telefona! wizdam samo prez wakanciite,za6toto ziwee w slowakiq i kogato si idwa stra6 no mn se radwam.....w4era mn se zaradwah za6toto 6te si doide po rano w bg
    twa bqh az

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    twa gore bqh az
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

:)

Vsqka posledna minuta!
    Blagodarna sum 4e q imam ...
    "Under His wings,I'll find refuge.." Psalm 91

ами зарадвах се истински доста отдавна мисля че преди 3 седмици като разбрах че ще ходя на летен лагер

Повече от фен
    Град
    Burgas
    MI radvam se naprimer na maikite po ulicite koito sladko govorqt na de4icata ili gi gledat s izpulneni s lubov o4i.radvam se kogato vidq 4e nqkoq priqtelka e 6tasliva.radvam se kogato se vidq s nqkoq stara i vajna za men priqtelka.radvam se na sladki malki jivotin4eta i na bebenca koito se my4at da govorqt i vmesto dumi4ki izlizat nqkakvi sladki zvuci.vob6te radvam se na mnogo ne6ta.ne moga da gi izredq vsi4kite,no prosto sym takyv 4ovek koito se radva na jivota i na rabotite v nego ,vypreki 4e dosta raboti ponqkoga propuskam ili omalovajavam.

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    radvam se na malkite deca, dokato ne mogat da govoryat radvam se na izgreva, vijdam go ot prozoreca na stayata si radvam se na malko vreme s lubimiya 4ovek, radvam se na vyatara, na no6tta, ponyakoga daje se radvam, 4e sm jiva
    we'll die alone like a stone ^^

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    Цитирай Първоначално написано от one_touch
    MI radvam se naprimer na maikite po ulicite koito sladko govorqt na de4icata ili gi gledat s izpulneni s lubov o4i.radvam se kogato vidq 4e nqkoq priqtelka e 6tasliva.radvam se kogato se vidq s nqkoq stara i vajna za men priqtelka.radvam se na sladki malki jivotin4eta i na bebenca koito se my4at da govorqt i vmesto dumi4ki izlizat nqkakvi sladki zvuci.vob6te radvam se na mnogo ne6ta.ne moga da gi izredq vsi4kite,no prosto sym takyv 4ovek koito se radva na jivota i na rabotite v nego ,vypreki 4e dosta raboti ponqkoga propuskam ili omalovajavam.

напълно съм съгласна с тебеи при мен е така
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Амии сега... Искрено се радвам на малки нещица от рода на някоя усмивка, някой готин поглед от сладък батко... Е на такива работи се кефя аз А сега мн ще се радвам като си дойде моето момче от Фрнция и си е само мое... Такива неща ми радват сърчицето И ще съм мн ХЕПИ ако си хвана общ успех за края на годината над 5.50 че тогава вече нашт'е ще полудеят от кефче

Фен
    Град
    Tar Valon,The White Tower
    напоследък най-щастлива се чувствам,когато съм с племенника ми,който е на 5 месеца и той ми гука,смее ми се и т.н адски готино ми е и след няколко минути с него се зареждам положително за цял ден. а по принцип,когато съм с приятели и се забавляваме ми е супер,също и когато се съберем цялото семейство, което вече се случва много рядко.
    Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
    Чуй как още твойта нежност плаче в мен....

She-Devil
    Guest
    Radvam na usmivkata mu, na NEGO ! Kogato toi e shtastliv i az syshto! LUBOFTA E XIMIQ!

ами..цигарата, дето изпуших сутринта.Като че ли нищо хубаво не се случва напоследък
    Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
    Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Последно се зарадвах като видях една моя много отдавнашна приятелка в петък. Тя е бременна и на 1 август и е термина. Направо пощурях от кеф! Толкоз се радвах, че до вечерта бях ухилена до ушите и на всички зарправях. Чувствах се супер!!! Направо ми се прииска и аз да бях в напреднала бременност чак

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Guest
    най-щастлива бях когато вчера бях
    с човека който обичам...и си прекарах
    мега яко...
    жалко че си беше само за вчера мамка му

Ляляля последната голяма радост в живота ми.Бла не я помня.Аз в момента се уча да се радвам на малките неща.Мисля,че всички малки радости в живота накуп са много по-хубави от истинската голяма радост.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll^
    най-щастлива бях когато вчера бях
    с човека който обичам...и си прекарах
    мега яко...
    жалко че си беше само за вчера мамка му

su6tata istoriq e i s men ((

Град
    В мисли за нея...САМО и ЕДИНСТВЕНО за нея...
    Predi 8 meseca kogato q sre6tnah.
    Love
    Love
    Love
    Love

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Радвам се на моментите когато пътувам сама с плейър на ушите...Тогава мога да размишлявам за кфот си искам...Радвам се когато си говоря с момчето, на което се кефя...Забавно ми е всеки път под баскетболния кош в даскало или квартала или когато съм някъде на хекче.........

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    за мен това което ме прави щаслива е момчето,което обичам...ако е далеко от мен ,ми липсва супер много и не се чувствам добре,на колкото и хубаво място да съм.Иначе когато съм с него се радвам на всички малки неща-само една негова прегръдка или целувчица е в състояние да ми оправи настроението и да ме кара да се усмихна,колкото и проблеми да имам
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си