- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Poslednata istinska radost v jivota vi
V tozi zaburzan jivot i v tezi izkriveni cennosti na mladite v nashiq jivot ve4e rqdko mi se slu4va da se radvam istinski i da se 4uvstvam shtastliv.Vsi4ko ve4e minava prosto ei taka.Imam vsi4ko no ne izpitvam nikakva radost zashtoto nikoi ne ceni tezi neshta dori i az!Iskam da vi popitam vuobshte vii na kakvo se radvate istinski i kakvo vi dostavq udovolstvie.Samo ne mi otgovarqite s klisheta (pr. RADVAM SE NA MALKITE NESHTA {no nese uto4nqva kvi sa te} ) Blagodarq vi)
V PeTuK PreZ NosHTa (t.E. sUbOtA sUTrInTa) KogaTO UsPqH dA NaMeRq PuTq dO NaS sLeD KatO BqH UsVoiL sOLidNO KoLIcHeStVo aLKoHoL...
istinski se radvam kogato primerno na spirkata 4akam gadjeto i v momenta 6tom go vidq iskrenno se zaradvam za6toto znam 4e tezi sledva6ti 2-3 4asa 6te sa val6ebni![]()
Радвам се като си карам колата с музика на макс и вятър в косата.Кефа се и аз на петък вечер - събота сутрин
, кефа се на момичета с къси полички с ферарита
Пич малко рано те е хванала параноята, ти чакай да станеш на двайсе-двайспет години да видиш тогава как ще се отчаяш. Мислиш си че в училище развиваш комплекси, чакай да видиш като почнаш сам да си изкарваш хляба, писна ми от глезотии значи.
Am ima d0sta ne6ta nak0it0 se radvam! Radvam se kat0 0tida na daskal0 i vidq priqtelkite si! Radvam se na paqka si! Ima na kf0 da se radvam i 06te ne sa me prihvanali ludite! :}
radostta na jiwota mi shte bude kato friziorkata mi se vurne na rabota v ponedelnik, hehe ne o4akwahte takuv otgowor, no v nedelq kosata mi beshe susipana![]()
![]()
![]()
radwam ser kogato se 4uq s best frendkata mi po telefona! wizdam samo prez wakanciite,za6toto ziwee w slowakiq i kogato si idwa stra6 no mn se radwam.....w4era mn se zaradwah za6toto 6te si doide po rano w bg![]()
twa bqh azПървоначално написано от Анонимко
twa gore bqh az
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Vsqka posledna minuta!
Blagodarna sum 4e q imam...
"Under His wings,I'll find refuge.." Psalm 91
ами зарадвах се истински доста отдавна мисля че преди 3 седмици като разбрах че ще ходя на летен лагер
MI radvam se naprimer na maikite po ulicite koito sladko govorqt na de4icata ili gi gledat s izpulneni s lubov o4i.radvam se kogato vidq 4e nqkoq priqtelka e 6tasliva.radvam se kogato se vidq s nqkoq stara i vajna za men priqtelka.radvam se na sladki malki jivotin4eta i na bebenca koito se my4at da govorqt i vmesto dumi4ki izlizat nqkakvi sladki zvuci.vob6te radvam se na mnogo ne6ta.ne moga da gi izredq vsi4kite,no prosto sym takyv 4ovek koito se radva na jivota i na rabotite v nego ,vypreki 4e dosta raboti ponqkoga propuskam ili omalovajavam.
radvam se na malkite deca, dokato ne mogat da govoryatradvam se na izgreva, vijdam go ot prozoreca na stayata si
radvam se na malko vreme s lubimiya 4ovek, radvam se na vyatara, na no6tta, ponyakoga daje se radvam, 4e sm jiva
we'll die alone like a stone ^^
Първоначално написано от one_touch
напълно съм съгласна с тебеи при мен е така
![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Амии сега... Искрено се радвам на малки нещица от рода на някоя усмивка, някой готин поглед от сладък батко... Е на такива работи се кефя азА сега мн ще се радвам като си дойде моето момче от Фрнция и си е само мое... Такива неща ми радват сърчицето
И ще съм мн ХЕПИ ако си хвана общ успех за края на годината над 5.50 че тогава вече нашт'е ще полудеят от кефче
![]()
напоследък най-щастлива се чувствам,когато съм с племенника ми,който е на 5 месеца и той ми гука,смее ми се и т.н адски готино ми е и след няколко минути с него се зареждам положително за цял ден. а по принцип,когато съм с приятели и се забавляваме ми е супер,също и когато се съберем цялото семейство, което вече се случва много рядко.
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....
Radvam na usmivkata mu, na NEGO ! Kogato toi e shtastliv i az syshto! LUBOFTA E XIMIQ!
ами..цигарата, дето изпуших сутринта.Като че ли нищо хубаво не се случва напоследък![]()
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
Последно се зарадвах като видях една моя много отдавнашна приятелка в петък. Тя е бременна и на 1 август и е термина. Направо пощурях от кеф! Толкоз се радвах, че до вечерта бях ухилена до ушите и на всички зарправях. Чувствах се супер!!! Направо ми се прииска и аз да бях в напреднала бременност чак![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
най-щастлива бях когато вчера бях
с човека който обичам...и си прекарах
мега яко...
жалко че си беше само за вчера мамка му![]()
Ляляля последната голяма радост в живота ми.Бла не я помня.Аз в момента се уча да се радвам на малките неща.Мисля,че всички малки радости в живота накуп са много по-хубави от истинската голяма радост.![]()
![]()
Първоначално написано от Murderdoll^
su6tata istoriq e i s men((
Predi 8 meseca kogato q sre6tnah.
Love
Love
Love
Love
Радвам се на моментите когато пътувам сама с плейър на ушите...Тогава мога да размишлявам за кфот си искам...Радвам се когато си говоря с момчето, на което се кефя...Забавно ми е всеки път под баскетболния кош в даскало или квартала или когато съм някъде на хекче.........
за мен това което ме прави щаслива е момчето,което обичам...ако е далеко от мен ,ми липсва супер много и не се чувствам добре,на колкото и хубаво място да съм.Иначе когато съм с него се радвам на всички малки неща-само една негова прегръдка или целувчица е в състояние да ми оправи настроението и да ме кара да се усмихна,колкото и проблеми да имам
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)