- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Знаете ли...
Днес се зачетох в една книга , и едно от важните неща беше 'пентаграма' ... ама аз като незнам какво е това , и ми се изгубва смисъла...та мисълта ми беше , дали някой ще може да ми намери картинка на такова нещо , или поне да ми обясни какво е...![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
i koya e knigata?
we'll die alone like a stone ^^
Ам мерси много ! Хехе...ми 'Шифърът на Леонардо' хехе ...![]()
![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
a...velika kniga !!!![]()
we'll die alone like a stone ^^
А какво точно означаваПървоначално написано от Immortality_
![]()
Това е от книгата "...Това е пентаграма...един от най-древните символи на Земята...В различна среда символите имат различно значение . По принцип пентаграмата е езически религиозен символ...."
i as sum 4ela knigata i naistina e dobra
А защо ми се струва,че метълите го носят товаПървоначално написано от *-*Krisito*-*
?
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
В магьосничеството се използва пентаграма като амулет и символ за защита. Звездата с пет лъча представлява човешкото тяло и Земята. Комбинацията на звездата заобиколена от кръга, представлява човека, обкръжен от силата на Бога-Богиня. Пентаграмата е символ на всеобщата мъдрост.
някои метъли живо се интересуват от сатанизъм, а символът на сатаната е пентаграмата, само че по- обърнатаПървоначално написано от AvLee
която чрез очертанията си символизира главата на сатаната (който ми прилича на козел..)
всъщност не съм много запозната с тази част от сатанизма.
еми то си е козел, правилно ти прилича...
и в библията ако не се лъжа пише, че
когато Сатаната бил изгонен от рая
(щот нали е бивш ангел), бог го превърнал
в козел, за да е грозен, и го пратил да
страда на земята...евала на пича дет
си е напраил ад![]()
...Forever Your Eyes Will Hold The Memory
...
Аз също , благодаря , за интересната информация !{}
Много приказки и легенди си чела,а?Първоначално написано от Murderche
![]()
Иначе мерси,вече да знам защо не харесвам пентаграмите![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
muxaxaxxaxaxaxaaxПървоначално написано от Murderche
tfa poslednoto izre4enie me izkefi
![]()
we verno, 4e satanata bil biv6 angel(se edno predi e bil biv6, ama ve4e si e pak angel)... ama nqa ob6to s tqh
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
еми интересувам се супер много от
сатанизъм и чета сичко дето намеря по
темата![]()
...Forever Your Eyes Will Hold The Memory
...
какво ще кажеш за Сатанинска Организация България?Първоначално написано от Murderche
http://satanorgbg.hit.bg
и въобще има ли сатанизъм тук![]()
*-*Krisito*-* 6tom si 4ela "Shifarat na Leonardo" preporu4vam ti i 'Shestoto kleimo'![]()
a kato si govorime za satanizma znaete li 4e 666 ne e 4islo na dqvola ? Purvona4alno e ozna4avalo drugo no po kusno curkvata go obqvila za t.nar. 4islo na Dqvola! *-*Krisito*-* trqbva da znae kakvo ozna4ava...Първоначално написано от untoten
Аз съм чела "Шестото клеймо" и ми харесаПървоначално написано от egHu4ka
Скоро се надявам да прочета "Шифърът на Леонардо"
Животът е прекрасен