Цитирай Първоначално написано от Immortality_
pfu...mnogo 6te e hubavo da sa6testvuva, za tezi, koito imat nujda ot nego.
az nyamam..predi vyarvah, za6toto na6te me karaha da hodya na cyrkva, no ot kakto izmrya tolkova narod pokrai men i otkakto vidyah, 4e molitvite ne pomagat- ne vyarvam v bog...!!!
ako go ima- kade e ???
nyama go...t'va e istinata
a za tezi, koito imat nujda ot nego- mislya, 4e sa bezsilni i ne mogat da se izpravyat sami pred trudnostite.
az sam si edinstveniyat bog v moya jivot, ot men si zavisi vsi4ko i ne mi haresva ideyata da znam, 4e nyakoi me napravlyava!
Ми не знам...аз вярвам много...аз съм евангелист, ходя на църква когато мога- по възможност всяка седмица...Без БОГ живота ми не би бил същият, не знам дали на някой от вас му е изчезвал рак на тестиса за 1 ден без нищо, но при мен стана така - 1 цял ден се молих и чудото стана, нямаше и следа...Не обичам да се хваля с това, но...
А за теб Иморталити, не мисля, че аз съм слаб човек, аз вярвам в себе си, но а съм нищо без Бог...сега като пиша това се замислям, че понякога го пренебрегвам, но...надявам се това да се промени. Може понякога да не си личи, че съм христианин, но аз го чувствам силно. Молитвите помагат...стига да са от сърце и да знаеш какво искаш, вярвай ми