- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ВЕЛИКИТЕ МАЧОВЕ НА ЦСКА !
Имах предвид Гунди, а него го псуват цесекарите.
Първоначално написано от `Death`Whore`
Човекът и бил велик футболист и още по-велик човек. Човек, заради когото са идвали по 50 000 на стадиона. Човек, който е играл само в България, но е признат в целия свят. Около половин милион души се стичат на погребението му.
Но тия неща ония червен галфон няма как да ги знае. Но по принцип като не знаеш нещо мълчиш, а не говориш простотии.
Във всеки звяр има поне капка милост. В мен не. Значи не съм звяр!
Ето ти една жалка картинка бе пич? Ти с тия мърши ли се олицетворяваш. ТОВА СТЕ ВИЕ !Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Няма значение дали е бил добър или не.
Не съм имал ЧЕСТТА за съжаление да гледам на живо Гунди, но достатъчно съм чел и достатъчно съм гледал, за да знам, че подобен човек не може да бъде обиждан. Въобще не може да бъде сравняван със Стоичков или с когото и да е.Първоначално написано от exploitedteen
А аз нормално с човек, не с човек, а с боклук, който си позволява да говори подобни неща за него аз нормално не мога да говоря. Това е положението. Ти не си викал против Гунди - браво, но все пак си част от стадото, което ги вика тия неща. Лошо ...
Ти кво искаш? Поздравление? Дреме ми, че не пееш против Гунди - това не е нищо особено, т.к. просто никой не би трябвало да вика против него.Първоначално написано от exploitedteen
Абе както и да е няма да се занимавам с теб. За ония неандерталец Г0ст ставаше въпрос.
Първоначално написано от Simply.Lethal
Дали съм педераст може да питаш майка си.А инаге за Гунди и като цяло за всичките ви звездим знам много по-вече от теб,защото уважавм противника си,а несъм куха лейка като тебе и повечето дърварчета.А иначе тия снимки ги слагайте колкото си искате.И аз мога да си купа едно синио шалче и на се снимам там пред Левси плюейки го или нещо подобно.Така че неми ги показвайте тия снимки,защото всъшност на тях сте ВИЕ
exploitedteen - вярно е,че и при нас има тъпи парчета,но неме бъркай с едно от тях.Те не зачитат живите ни личности,а искат от нас да се кланяме на техните вече починали.Може да не е добре да си говори протев вече починал човек,но срещу жив е двапъти по гадно.Защото на мъртвия и да му се кланяш няма да го върнеш.
Simply.Lethal ти случайно да знаеш,кога,как и къде са починали Гунди и Котков.А ?
![]()
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
ЦСКА Зафинаги!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3
ЦОНЬО ВАСИЛЕВ
Човекът от каучук играеше ляв или десен бек в стил “пленници не вземаме!”. Не, Цоньо в никакъв случай не беше грубиян, а железен защитник, за когото няма загубена или спорна топка (ако топката е спорна - значи е негова). Суператлет и своеобразен биологически феномен, мургавият шуменлия бе едновременно ляв защитник, халф и крило, а а ко се наложеше - и централен нападател. И още нещо - Цоньо Василев бе мъж, готов да воюва за честта на ЦСКА с нож между зъбите. Само един пример. Вечното дерби ЦСКА - Левски-Спартак, “армейците” бързо повеждат с 2:0. Тогава на сцената излиза безпристрастния служител на футболната Темида Атанас Матеев, който услужливо дава дузпа в полза на “сините”. В.Войнов пропуска. Следва нова дузпа, още по-измислена от първата. Р.Гочев вкарва. Цоньо Василев хваща Матеев за гушата, вдига го десетина сантиметра над зеления терен и просъсква: “Ако направиш мача равен, ще те удуша с тия две ръце!” Как завърши мачът ли? 2:1 за ЦСКА…
Цоньо Василев все пак не беше съвършен. В продължение на едно десетилетие на безкрайните лагер-сборове Цоньо си носеше от къщи една и съща възглавница. Суеверие или каприз на разглезена звезда? Самият Цоньо твърдеше, че с въпросната възглавница е свикнал така, както с ЦСКА и с жена си…
Участникът в сборния отбор на Европа (заедно с Йохан Кройф!), “червената фурия” Цоньо Василев в новото време работи като снабдител-закупчик във фирма за алуминиева дограма в родния Шумен.