.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен
    Имах предвид Гунди, а него го псуват цесекарите.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Едно нещо не мога да разбера - защо трябва да се гаврите с починали хора? Човекът може да е бил всякакът, но е умрял, все пак...не е добре да обиждате мъртвите...

Човекът и бил велик футболист и още по-велик човек. Човек, заради когото са идвали по 50 000 на стадиона. Човек, който е играл само в България, но е признат в целия свят. Около половин милион души се стичат на погребението му.

Но тия неща ония червен галфон няма как да ги знае. Но по принцип като не знаеш нещо мълчиш, а не говориш простотии.
    Във всеки звяр има поне капка милост. В мен не. Значи не съм звяр!

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    защото синята злоба винаги е била огромна...
    да и фен на Левски, значи да си вечно плюещ другите..
    да си човек, който не харесва играта, а иска да се наложи с всички средства (най- често извън терена)
    даже не знам как могат да си кръстт мизерния отбор на името на Апостола... а после малоумниците даже отъждествяват отбора с Левски...
    жалка картинка...
    Ето ти една жалка картинка бе пич? Ти с тия мърши ли се олицетворяваш. ТОВА СТЕ ВИЕ !

Мега фен
    Няма значение дали е бил добър или не.

Цитирай Първоначално написано от Simply.Lethal
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Едно нещо не мога да разбера - защо трябва да се гаврите с починали хора? Човекът може да е бил всякакът, но е умрял, все пак...не е добре да обиждате мъртвите...

Човекът и бил велик футболист и още по-велик човек. Човек, заради когото са идвали по 50 000 на стадиона. Човек, който е играл само в България, но е признат в целия свят. Около половин милион души се стичат на погребението му.

Но тия неща ония червен галфон няма как да ги знае. Но по принцип като не знаеш нещо мълчиш, а не говориш простотии.

виж сега момченце...
    ако ще се обиждаме давай направо
    съмнявам се, че си гледал Гунди как играе или че си го познавал за да твърдиш, че е бил велик играч...
    но аз си спомням как викахте на Стоичков...
    а Сираков си свали гащите пред вашата агитка...

никога не съм викал против гунди за разлика от тебе комплексарю, който винаги е готов да обижда заслепена, но не и да води нормален диалог
    защото с такива като вас не се говори...
    слагате си сините очилца и мозъка ви излиза в почивка...
    Не съм имал ЧЕСТТА за съжаление да гледам на живо Гунди, но достатъчно съм чел и достатъчно съм гледал, за да знам, че подобен човек не може да бъде обиждан. Въобще не може да бъде сравняван със Стоичков или с когото и да е.

А аз нормално с човек, не с човек, а с боклук, който си позволява да говори подобни неща за него аз нормално не мога да говоря. Това е положението. Ти не си викал против Гунди - браво, но все пак си част от стадото, което ги вика тия неща. Лошо ...

ама ти си тъп...
    значи ако съм цесекар нищо, че не съм викал против Гунди пак съм викал против него така ли???

ебем ти логиката синя...
    Ти кво искаш? Поздравление? Дреме ми, че не пееш против Гунди - това не е нищо особено, т.к. просто никой не би трябвало да вика против него.

Абе както и да е няма да се занимавам с теб. За ония неандерталец Г0ст ставаше въпрос.

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    Цитирай Първоначално написано от Simply.Lethal
    ама ти си тъп...
    значи ако съм цесекар нищо, че не съм викал против Гунди пак съм викал против него така ли???

ебем ти логиката синя...
    Ти кво искаш? Поздравление? Дреме ми, че не пееш против Гунди - това не е нищо особено, т.к. просто никой не би трябвало да вика против него.

Абе както и да е няма да се занимавам с теб. За ония неандерталец Г0ст ставаше въпрос.

Дали съм педераст може да питаш майка си.А инаге за Гунди и като цяло за всичките ви звездим знам много по-вече от теб,защото уважавм противника си,а несъм куха лейка като тебе и повечето дърварчета.А иначе тия снимки ги слагайте колкото си искате.И аз мога да си купа едно синио шалче и на се снимам там пред Левси плюейки го или нещо подобно.Така че неми ги показвайте тия снимки,защото всъшност на тях сте ВИЕ

exploitedteen - вярно е,че и при нас има тъпи парчета,но неме бъркай с едно от тях.Те не зачитат живите ни личности,а искат от нас да се кланяме на техните вече починали.Може да не е добре да си говори протев вече починал човек,но срещу жив е двапъти по гадно.Защото на мъртвия и да му се кланяш няма да го върнеш.

Simply.Lethal ти случайно да знаеш,кога,как и къде са починали Гунди и Котков.А ?

I wake up in the morning and I ask myself
    Is life worth living or should I blast myself

Фен
    Град
    Преди живеех срещу затвора,сега живея срещу нас!
    ЦСКА Зафинаги!!!!!!!!!!

Цеко Сифоня е ебати купоня
    Цитирай Първоначално написано от CuST0M1z3
    ako si padate po niski mom4eta msg me HAH
    -> Нещастник

ЦОНЬО ВАСИЛЕВ
    Човекът от каучук играеше ляв или десен бек в стил “пленници не вземаме!”. Не, Цоньо в никакъв случай не беше грубиян, а железен защитник, за когото няма загубена или спорна топка (ако топката е спорна - значи е негова). Суператлет и своеобразен биологически феномен, мургавият шуменлия бе едновременно ляв защитник, халф и крило, а а ко се наложеше - и централен нападател. И още нещо - Цоньо Василев бе мъж, готов да воюва за честта на ЦСКА с нож между зъбите. Само един пример. Вечното дерби ЦСКА - Левски-Спартак, “армейците” бързо повеждат с 2:0. Тогава на сцената излиза безпристрастния служител на футболната Темида Атанас Матеев, който услужливо дава дузпа в полза на “сините”. В.Войнов пропуска. Следва нова дузпа, още по-измислена от първата. Р.Гочев вкарва. Цоньо Василев хваща Матеев за гушата, вдига го десетина сантиметра над зеления терен и просъсква: “Ако направиш мача равен, ще те удуша с тия две ръце!” Как завърши мачът ли? 2:1 за ЦСКА…
    Цоньо Василев все пак не беше съвършен. В продължение на едно десетилетие на безкрайните лагер-сборове Цоньо си носеше от къщи една и съща възглавница. Суеверие или каприз на разглезена звезда? Самият Цоньо твърдеше, че с въпросната възглавница е свикнал така, както с ЦСКА и с жена си…
    Участникът в сборния отбор на Европа (заедно с Йохан Кройф!), “червената фурия” Цоньо Василев в новото време работи като снабдител-закупчик във фирма за алуминиева дограма в родния Шумен.

леле аз си мислех, че е поредната пияница която се занимава с момичета, когато дойде на нашата маса. И помислих, че е от водката разказът му за футбулната му кариера.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си