- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Ливърпул" и "Милан"
Играят "Ливърпул" и "Милан" (след малко)
1. За кой отбор сте?
2. Защо?
3. Какъв ще е резултата според Вас?
1. За кой отбор сте?
За кой отбор може да съм ? ТО един отбор има там и се казва ЛИВЪРПУЛ !!!!
2. Защо?
........
3. Какъв ще е резултата според Вас?
3:2352324641613461346134512342134...(в период)
oooo, az sma za liverpool!!! predi malko takiva hubavi golove vkaraha igra4ite na liverpool...i to za nqma i 2 minuti gi vkaraha!!!!
dano da uspeeq da izravnqt!!!
No MaN, No CrY!!!
\m/
[b]oooo, az sma za liverpool!!! predi malko takiva hubavi golove vkaraha igra4ite na liverpool...i to za nqma i 2 minuti gi vkaraha!!!!
aaaaaaaaa,daje izravniha ve4e)))))))))))
No MaN, No CrY!!!
\m/
hah te ve4e izravniha, as ne sum za nikoi, ne gi sledq koi znae kolko, no mai predpo4itam milan, a iskam da ima produljeniq i duspi, tva nai me kefiПървоначално написано от monka
![]()
Ливърпул:Милан sled malko se vidim kolko na kolko e
WOW WOW! 3 gola vkarahme! 3 gola za 15 minuti pri polojenie che predi tova bqhme psihicheski smlateni! LIVERPOOOOOOOOOOOOOL! SAMO LIVERPOOOOOOL! SQ SE IGRAE PRODALJENIE! L I V E R P O O L SAMO LIVERPOOL!
to4no taka, macka!!!! podkrepqm te!!!! o6te malko ostana, trqbva da gi biem!!!Първоначално написано от Kittie_
No MaN, No CrY!!!
\m/
horaaaaaaaaaaaa,bihme gi!!!!!!!!
liverpool uspqq!!!! 4stito na vsi4ki fenove na tozi strahoten otbor!!! igraha naistina mnogo dobre!!!
No MaN, No CrY!!!
\m/
формата е временна, а класата е вечна. Един отбор има и името му е Ливърпул.....
Нямам думи в момента просто....само това мога да напиша
You'll never walk alone !
Еми честитутка от мене. Браво на "Ливърпул"
В такъв момент мога да кажа само едно:
КОПЕЛЕТА СИНИ, ВСИЧКО Е ЧЕРВЕНО
![]()
![]()
и Интер
Аре след 20 години пак.
FORZA MAGICO MILAN !!! AN4ELOTI VYN KOPELE D0LN0 !!!
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
Liverpool ! Liverpool !
haha Ma4a be6e super! Pr0st0 gi razbihme! Az v4era bqh za Levski i Liverpool i znaeh 4e 6te spe4elqqqqt! Super 6tastliva sym :P
Сега всеки ден, всеки час, навсякъде има матриал.![]()
Левски шампион але але!
Тоя дудек танцуваше елелел браво ЛИВЪРПУЛ!
Olee.. tozi ma4 nqma go zabraa nikogaProsto be6e vyrhoven!!Estestveno 4e bqh za Liverpool i se radvam 4e te pobediha makar 4e v na4aloto se bqh ot4aqla malko..
в торентите на дата.бг има запис на мача 1.38Gb.
Аз лично си го дърпам и му правя 3 копия на дискове...![]()
УМРЕХ!!!
след първото полувреме си викам "баси кефа, купата е нашъ!!" след 3:1 си мисля "ее, айде сега...един почетен гол, нема лошо" след 3:2 "опаааа..." на 3:3 /me взима валидола. няма да описвам по нататък, щото се нервирам.
как може?!?! само при мисълта как се чувстват Шева и Кака ми се реве...ами Малдини? беше ужсно.
и все пак страхотен мач. браво на Ливърпул![]()
Кфо как са чувствали Малдини тоя оня...
Ми нека им е гадно бе да еба,как можи тфа са 3 гола да не могат да опазят...Берое щеше да са справи уе!!!
ся гледам купили сме фогел и имаме интерес към Роналдо !!! ОМФГ !!! Докато Анчелоти още е трениор бъдеще няма ! ТФА Е !!!
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
проблема на Милан е, че често в началото правят някъв уникален резултат и после се осират и съответно губят...или побеждават с клизма...всъщност мача беше ясен още когато Шева пропусна към края на 15 минутните продължения. а тоя Дудек ми идеше да го заритам, какво се кълчи там като маймуна?!?
и мн ясно, че ще ми е гадно за Милан...брутално беше, не са могли да опазят 3 гола...поне Дида по време на редовните минути правеше некви опити, а поляка се държа ужасно нескопосано. виж по време на дузпите Дудека надмина себе си, докато вратаря на Милан нищо не направи...тц, тц, тц
иии все пак MILAN>ALL!!!!!!!!
а, да...Анчелоти е тъп педал. факт!
Пич...ти си злато...и аз отивам го тегля...тоя мач..тая класика...как ИЗБОЦАХА милан...как ще се смеяяяя:]Wunderbar!Първоначално написано от LunaTriCk
"Време за приготвяне"![]()
Милан нямаха едно нещо, което Ливърпул имаше в изобилие....хъс и дух...След първото полувреме излязоха сякаш едва ли не вече са победили. Еми много мразя такива самонадеяни отбори...надиграха ни 1вото полувреме, изчиствахме топката няколкоп пъти от гол линията, Дудек се прай на маймуна, но кой вдигна купата накрая ?????
А, ако някой ми каже че е било незаслужено...просто ще изглежда жалък...
mn qsno 4e bqx za livarpul![]()