- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- tedo_davis & She-Devil = 3 meseca :)
Hey hora hora ... iskam da vi se pohvalq .... dnes e 27-mi mai i to4no dnes stavat 3 meseca ot kogato sym sus She-Devil (Masha) ... prosto iskam da izrazq shtastieto si ... super mnogo si se kefq zashtoto si q OBI4AM i nemoga bez neq ... hora pojelavam vi go i na vas da vi se slu4i - prekrasno neshto e liubovta.
She-Devil ... OBI4AM TE!Nemoje da me spre nishto da izlezna na vyn i da go izkreshtq!
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Браво на вас!!!
Да продължавате в същия дух![]()
Абе чак цяла тема за това да пускаш...малко излишна работа, ама айде как да е.![]()
Иначе честито ви!
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Ami kakvo da vi kaja,OBICHAITE SE i v dobro i v lo6o!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
bravo, rafvam se za vas, budete vinagi taka 6tastlivi![]()
eee, 4estito!!!
dano o6te mnoooogo dalgo da ste si zaedno![]()
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
Bravo,bravo 4estito![]()
![]()
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
Честито,знам как се чувстваш!Обичайте се!![]()
Любовта е супер яко чувство когато е взаймна!
az moga samo i edinstveno da vi 4estitq i da vi pojelaq da budete tolkova 6tastlivi,kolkoto sum az s BlinD^BoY!Bravo!mnogo se radvam za vas!![]()
[b]Браво на вас, леле, колко си хлътнал само не е истинаЗнам какво ти е, аз съм така с aneD, и двамата сме си лудички, така че нищо не би ни спряло и нас да го изкрещим
Няма по-хубаво чувство от любовта, желая ви да си останете вечно, стига да искате :P
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Ами и аз ви пожелавам всичко най-хубаво....!!!Верно от любовта по-хубаво нещо нямаПървоначално написано от lady_bird
:P
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Az shto li neshto mie obyrkano??
Kakto i da e, 4estito, obi4aite se oshte dylgo..![]()
Shto li mi napomnq na edna druga tema,kydeto lady_K q napisa i se po4na ot vsi4ki strani"aytdi chestito obichaite se i t.n." offff......
Na nedovolna li prozvuchax?! O nqma takova neshto!!! Ama cqla tema na tedo i men ,chak iztrypnax ot udovolstvie!!!))))
-----------------------------------------------------
Milo moe malko sladko momche, za tezi tri meseca ti nasitina mnogo mi dade i tova ne e samo predanostta si i lubovta si.Ti me nakara da razbera,che mi stiga edno mom4e, za d abyda istinski shtastliva,nakara me da razbera,che 4uvstvata mi ne sa detski prishtqvki, te sa neshto realno!Jivotyt mi bez teb e neshto sivo i malko, a s teb MORE OT LUBOV!Dori OKEAN!BLAGODARQ TI ISKRENO!
O B I C H A M T E !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Брао бе утре напиши тема че стават 3 месеца и 1 ден!
Хахаха маитап уе пич,обичайте са и тфа е,там е истината.![]()
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
Радвам се за вас! Обичай те се и най-важното - показвайте го!
P.S tedo_davis, ти не беше ли преди влюбен в lady-bird ли нещо съм се объркала?![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
xexexee,ama kakvi ste sladuri![]()
ae 4estito i da izkarate o6te mnogo vreme,ei![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Spoko, vsichki shte vi pokanim na godeja!!!!![]()
![]()
P.S tedo_davis, ти не беше ли преди влюбен в lady-bird ли нещо съм се объркала?[/quote]ne,ne si se oburkala.prosto toi iska6e da nosi "dve dini pod edna mi6nnitza",no az se otteglih,za6toto i moeto turpenie si ima granitzi!
e,mnogo se radvam za tqh,za6toto sega te sa 6tastliva dvoika,ili pone taka izglejda,a az sum s nai-neveroqtnoto mom4e-BlinD^BoY!
![]()
I az taka mislq ama aide karai...CHESTITO da vi eПървоначално написано от She-Devil
Първоначално написано от lady_bird
kaji go o6te edin put
ina4e na tedo i ma6a-4estito![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
neka i tq e shtastlivaПървоначално написано от amy lee
P.S. -> Mnoooooooooogo blagodarq na vsi4ki sladuri ot forum4eto koito drasnaha tuk po mneniiceNaistina vi go pojelavam i na vas!
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Честито и от мен! Пожелавам ви винаги да сте както в първите три месеца от връзката си![]()
Животът е прекрасен