ето поредния мизерен форум, за който се чудя дали да го оставя да изживее мизерното си животче или да го хакна. хахахахахаха, само една грешна думичка и форума ви отива по дяволите. и докато се чудя дали да го оставя, виждам един потребител Мърдърдол. интересното е, че съм виждал този потребител и в един друг форум. който и да е той, само мога да кажа, че е голям интригант. хахахахахаха, не знам какви ги мъдри, но му прочетох всичките лични съобщения и видях, че потребителят мърдърдол и потребителка милото гърлче замислят (цитирам) "скандал" срещу потребителка BABY_SEXY_GIRL. хахахахха, обичам интригите и може да оставя този форум, за сега. а ето, виждам и че потребител слънчице се е включил в замисления скандал. хехехехе, добри интриги въртите тук хора. надявате се, че ще отървете кожите от банн, защото "тук много хора харесват слънчице", но ако админа прочете тази тема, сигурно няма да отървете кожите. но аз мисля да го изпреваря - в най-скоро време този форум няма да го има. поредния ламерски сайт, който ще бъде хакнат от [M.A.T.H.]Team!!! само една погрешна стъпка срещу мен и тима ми и форумът заедно със сайта ще се изпарят.