- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Vapros za lady_bird
ako po4erpish malko nqma da e zle -az se oteglqm ot tozi razdel nqma da postvam po tezi temi voubshte - vtrasna mi - otivam pri Cyberdyne da mucam pukanki (ei az nosa koka-kolataПървоначално написано от Cyberdyne_101
)
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
ti ni6to ne si razbral!!!Първоначално написано от BlinD^BoY
![]()
Прости ми за което!!!Първоначално написано от lady_bird
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
axaxaxa, idfam pri vas sus tedoПървоначално написано от Cyberdyne_101
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
ei Ammy da zneash oshte ne sam si promenil planovete za onova deto go izmislihme - da si mal4ish ei GROB za vsi4ko :_)Първоначално написано от amy lee
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
da, dobre, znamПървоначално написано от tedo_davis
eeeebasi, da vzemat da prekrustqt temata na "chat"![]()
be t'vae dobra ideq ;} off ama da vi kaja az naistina si zeh pukanki :P:P:P
mmmmmmmmm s karamel super mquuuuuuuuuuuuu nqkooi da iska ? znaete mi adresa idvaite![]()
Admin-Coki:
Не го знам кажи го пак или съм ти неприятен и няма да ме поканиш да ядем пуканки във васПървоначално написано от tedo_davis
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
ne,ti mi prosti.Първоначално написано от BlinD^BoY
Марти знаеш ,че съм ти простил отдавна..знаеш също какво изпитвам към теб....!Първоначално написано от lady_bird
бааах .. идвам и аз , тва не е за изпусканеПървоначално написано от amy lee
![]()
Блинд Бой аз казах ли ти че си олигофрен![]()
" ама ние се обичаме " .. ко са обичате веее ... Божее...
И не спори с мен , виновен си , признай си:P
Първоначално написано от LiNkiN4eTo
бе щом сме почнали флууда...аре още едно място ще се намери![]()
axaxax, taka si e to taq tema se prevurna v 4at temata na forumaПървоначално написано от ^I don't give a fuck^
![]()
Абе Бърдке,не се занимавай с простотий!Кат си го обичка,кажи му го на него не занимавай целия форум че и на мен ми писна въпреки че съм от вчера тук,аре стига ебаси тва е гавра!
Ше ви коля, гадни флудъри![]()
Smeehh! Tfa naistina stana kyt nqkfa sypunka! Az sym vi g0re6ta p04itatelka! Q fyrlete malk0 pukanki p0 e-maila!! hehПървоначално написано от LiNkiN4eTo
P.P. Sam0 ne razbrah 6t0 taq tema e v "Новини и съобщения" ??![]()
Без мен!Аз в тая тема САМО МАЛКО :PПървоначално написано от Cyberdyne_101
Sam0 malk0 nali ? :P Palavnica :}Първоначално написано от LiNkiN4eTo
да е верно защо темата е тук. Аз предлагам да се направи тема във "всико теен накуп" за всички герои от сериала и да си лафят и който се интересува да си гледа. м/у другото тва е напълно сериозно...Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Ми да сери0зн0 е сам0 дет0 ми сфър6иха пуканките!Първоначално написано от devil4e
![]()
ufffff samo malko i azПървоначално написано от LiNkiN4eTo
nema se kolim ei
![]()
Admin-Coki:
axaxaxaxa, i az samo mani4ko. ne mnogo, az sum nevinnu deteПървоначално написано от tedo_davis
![]()
da,we!kolko nevinno dete si-ne e istina!Първоначално написано от amy lee
![]()
daaa , d0bre tyi li smqtate da pr0dyljim tazi "prekrasna" tema?Първоначално написано от lady_bird
Abe lady_bird li si kva si...Pyrvo moga da ti kaja,4e vlizam ot 3 god pone v toq site i cheta temite,makar 4e ne sym regnat-a i davam mneniq i kak da ne razbera za otnosheniqta ti s celiq forum kato v 1 tema se obqsnqvash kolko obichash tedo_davis,v dr kolko obichash Blind_boy i t.n. do bezkrainost...Tva e super drazneshto,kato ne iskash posle horata da govorqt,che ne si iskrena i da ti se presmivat,nedei sama da zavyrzvash intrigi s raznite si temi tam,ti sama si si vinovna,che povecheto hora v toq forum te imat za detski gyz..to na 14 god kvo poveche...izv,ama si e taka!