.
Затворена тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 138 от общо 138
    Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Цитирай Първоначално написано от Cyberdyne_101
    В Райха "лекуваме" с разстрел Може и 200 тояги на голо.
    Аз предлагам газовата камера. Прочетох сички 7 страници тук и вече съм скапан. Не мига сички в другия форум. Само не мога да разбера защо Блиндчо не пише тука !? Знае за темата, а се скатава. Писах му ЛС и питах...виках да каже нещо за себе си. Нищо не каза..незнам закво...дали наистина има нещо ?!

Лейди, споко...ще се разбере истината
    BYlgar4e az predlagam da go pipna tova malko govedo deto mi provali jivota zavinagi (e ne to4no skoro vsi4ko shte si e na mqsto samo da se vurna ot moreto avgust mesec ) ... ta predlagam da go pipna i da vzeme da mi izqde VERMAHTOVETE!!! Ti ako imash edni GeTTa GriP shte e po-dobre za da useti kakvo e istinsko PAIN! :P
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Бе и аз го знам тва за Михаелка
    Хъхъ
    Питах "го" още преди месец но "то"разбира се отрече ,че е така

Град
    home sweet home
    Радвам се, че има разумни хора тук и ме подкрепиха.Дано и Лейди-то да не сглупи и да не направи някоя глупост.Тедо - какво да ти кажа човек, ние тук които разследвахме сме решили твърдо да има отмъщение, защото не само Лейди-то е станала жертва на тази пикла Михаела от Горна Оряховица.ВНИМАВАЙТЕ вие и бъдещи потребители на форумите и по чатовете.Пазете се от това...."нещо".Предупреждава те се един друг така както аз предупредих вас!Обичам ви, сладури.Още от първия ден в който влезнах ми станахте симпатични.Точно за това се заех с не лесната задача да въведа правосъдие!

Иначе, Михаело...знам че ще го прочетеш това, така че дрисло ти давам последен шанс да си признаеш тук пред всички за тъпия цирк който си разигравала дълго време, в противен случай Господ да ти е напомощ ако те набараме някъде из Горна.Ще станеш крива и щастлива.

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    DiVaChkA
    gorna orqhovica?Hmmm shte vidim taq rabota - pisah ti na LS vij tam ;} pusnah i tema do Blind GIRL dano vleze tam da mi otgovori 4e na LS go/q e strah.
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

tq da znae kakvo e lubov? ne me razsmivaite, tq e debela, tupa i gnusna dvuli4nica

Цитирай Първоначално написано от Immortality_
    hummm... mn interesno
    az imam samo edin vypros ...
    ako Blind^Boy/Girl ne e mom4eto ot snimkite... togava

KOI E TOQ PI4 OT SNIMKITE ???....
    MISLQ, 4E V IMETO NA VSI4KI JENI- ZASLUJAVAME OTGOVOR
    хаха може да се направи още едно разследване по въпроса Май доста момичета ще се включим!
    How can you see into my eyes
    like open doors
    Leading you down into my core
    Where I`ve become so numb
    Without a soul
    My spirit`s sleeping somewhere cold
    Until you find it there and lead it back home...

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Цитирай Първоначално написано от пипс
    Цитирай Първоначално написано от DiVaChkA
    Обръщението ми е точно към Лейди_Бърд.Миличка, моля те чети внимателно, надявам се да не те шокирам с това което ще научиш ти и останалите от форума,но това е самата истина.Blind_Boy не се казва Мартин или там както го наричате.Снимките които ви дава не са негови.Това е човек който се представя за друг или да бъда по - точна това е МОМИЧЕ.Това момиче се казва Михаела.Тя се представя за момче от Велкико Търново, на когото баща му имал автосалони и т.н.Подвизава се в доста форуми и в чата, където зарибява момиченца.Доста момичета са станали негова/нейна жертва, като той ги омайва.Съжелявам че трябваше да го разбереш по този начин,но наистина ми стана жал за теб а и не е честно спрямо теб и останалите.Това е за сега, ако имате въпроси към мен питайте.
    хаха верно ли? тва вече е "дързост и красота " епизод 11436
    Разбира се ,че не добре който иска да вярва...в тва..мен не ме бърка..що да се впрягам за неща които са тъпи клевети!!!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Цитирай Първоначално написано от VirginPunk
    буахахахахах еми както и да е аз съм
    бисексуална така че ако никой не иска
    блайнд^бой/гърл, аз го/я вземам
    п.п. и искам да се запозная с пича от
    снимките!!!!!!
    п.п.п. о боже за първи път в живота ми
    се случва да разбера че момчето с което се
    забивам в чата е всъщност момиче немога да
    опиша радостта си
    Опа...кога сме се забивали а може би пак съм бил пиян!
    Абе...ще кажа нещо момичета...с *** няма!! айде и мирясайте..най-после...гъгъгъгъггъ ще се сгърча от смях!
    На Тедо Давис му спрете кинотеката ,че взема адски много да блафира момчето!!!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Cyberdyne_101
    Guest
    Ай спри да флудиш, А

блайнд, прикривай се че току виж лейди бърд видяла, че си се забивал с VirginPunk

Любовта е най-висшата степен на омразата

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от amy lee
    блайнд, прикривай се че току виж лейди бърд видяла, че си се забивал с VirginPunk

Голям фен
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от amy lee
    I s neq li?!kakvo stava tuk? vie na glupa4ka li me pravite?emi ne e 4estno!za6to vse na men mi se slu4va?!

Считам темата за изчерпана.
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си