- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Vapros za lady_bird
BYlgar4e az predlagam da go pipna tova malko govedo deto mi provali jivota zavinagi (e ne to4no skoro vsi4ko shte si e na mqsto samo da se vurna ot moreto avgust mesec ) ... ta predlagam da go pipna i da vzeme da mi izqde VERMAHTOVETE!!!Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Ti ako imash edni GeTTa GriP shte e po-dobre za da useti kakvo e istinsko PAIN! :P
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Бе и аз го знам тва за Михаелка![]()
![]()
Хъхъ
Питах "го" още преди месец но "то"разбира се отрече ,че е така![]()
Радвам се, че има разумни хора тук и ме подкрепиха.Дано и Лейди-то да не сглупи и да не направи някоя глупост.Тедо - какво да ти кажа човек, ние тук които разследвахме сме решили твърдо да има отмъщение, защото не само Лейди-то е станала жертва на тази пикла Михаела от Горна Оряховица.ВНИМАВАЙТЕ вие и бъдещи потребители на форумите и по чатовете.Пазете се от това...."нещо".Предупреждава те се един друг така както аз предупредих вас!Обичам ви, сладури.Още от първия ден в който влезнах ми станахте симпатични.Точно за това се заех с не лесната задача да въведа правосъдие!
Иначе, Михаело...знам че ще го прочетеш това, така че дрисло ти давам последен шанс да си признаеш тук пред всички за тъпия цирк който си разигравала дълго време, в противен случай Господ да ти е напомощ ако те набараме някъде из Горна.Ще станеш крива и щастлива.
DiVaChkA
gorna orqhovica?Hmmm shte vidim taq rabota - pisah ti na LS vij tam ;} pusnah i tema do Blind GIRL dano vleze tam da mi otgovori 4e na LS go/q e strah.![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
tq da znae kakvo e lubov? ne me razsmivaite, tq e debela, tupa i gnusna dvuli4nica
хаха може да се направи още едно разследване по въпросаПървоначално написано от Immortality_
![]()
Май доста момичета ще се включим!
![]()
How can you see into my eyes
like open doors
Leading you down into my core
Where I`ve become so numb
Without a soul
My spirit`s sleeping somewhere cold
Until you find it there and lead it back home...
Разбира се ,че не добре който иска да вярва...в тва..мен не ме бърка..що да се впрягам за неща които са тъпи клевети!!!Първоначално написано от пипс
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Опа...кога сме се забивали а може би пак съм бил пиян!Първоначално написано от VirginPunk
Абе...ще кажа нещо момичета...с *** няма!!айде и мирясайте..най-после...гъгъгъгъггъ
ще се сгърча от смях!
На Тедо Давис му спрете кинотеката ,че взема адски много да блафира момчето!!!![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Ай спри да флудиш, А![]()
блайнд, прикривай сече току виж лейди бърд видяла, че си се забивал с VirginPunk
Любовта е най-висшата степен на омразата
Първоначално написано от amy lee
![]()
I s neq li?!kakvo stava tuk? vie na glupa4ka li me pravite?emi ne e 4estno!za6to vse na men mi se slu4va?!Първоначално написано от amy lee
![]()
Считам темата за изчерпана.
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html