.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Аз съм БЪЛГАРЧЕ !!!
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от пипс
    абе тея с прилепналите дрехи ми приличан на някави гействени комплексарчета.според мен изискаността е за момичета.както казват мъжът трябва да е мъж
    Определено

emi na men pak mi haresvat takia momcheta s tesni danki slabi visoki s hubava viguna ne da sa napompeni prosto oformeni det da si mrasnat krakata i da si praqt maska na liceto koga imat nujda koito ako iskat i im se nalaga si skubqt vejdite s shareni rizki i shareni pantaloncheta...i ne gi smqtam za pedali..sq primerno ne me privlichat nqkfi tip"misho shamara" s shiroki gashti det im s surkat po ulicite..draznq se ot takia predpochitam da e nqkoi pafiumiran koito kato sam snego nqma da imam chuvstvoto che sam s nqkoi narkomanche i t.n. sajelqvam ako sam obidila nqkoi

Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!

eu
    Guest

w0w

Az pak haresfam takiva koito sa po nejni4ki....kakto kazvat "s meki kitki" ) no ne sa pedali..takiva kato jorj ot star academy

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Ami ako ima ko da pokaje-prilepnalite bluzi sa super no za prilepnali pantaloni...hm samo ako sa kojeni :P

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Не се кефя твърде... много са ми женствени Другите повече ме радват, въпреки че и те не са ми по вкуса
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

ami
    nqkude iz forumite pisah,4e mnogo se kefq na muje s kostiumi,i vaob6te po elegantni drehi...
    primerno misulta kak go sabli4am 4ast po 4ast me pobnurkva- vratovruzkata,sakoto,rizata i tn...
    Get S C A N D A L O US ! ! !

Фен
    Град
    В къщичка от захар
    На мен мъжете с нежни физиономии хич не са ми по вкуса.Харесвам мъже с типично мъжко излъчване.Много ми допадат мъже,които носят по-широки дънки,мъже с ризи обожавам,обичам мъже,които през лятото ходят с по-широки тишъртки,с потници по тялото и с къси спортни панталонки,а зимата - със суичери и пуловерчета.И естествено с дънки.
    Fuck me,i am famous!

ami shto da ne...az pyk ne si padam po nqkvi koravi nabiti tipove s lanec s radius 2cm, grubi i hodeshti s paterici (vse edno)

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Зависи от човека... Ако е някой здрав пич,със много добре оформени ръце,бицепс,гръб,то една блузка по тялото би му стояла супер,така му подчертава тялото.А иначе ако е някой съсухрен ергенин със бебешко лице и без грам мускул,със бял панталон по тялото и няква такава блузка пак по тялото-няма изобщо да ме кефи
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    О нее Тея ме дразнят.Харесвам смъкнати, но не и рапъри С кецки, блуза с къв ръказ в/у блуза с дълъг през лятото с широка тишъртка..Ае пънкарчета Като Пиер от СП А да и косата дигната..И без ланци

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    mi az li4no se kefa na po ....mi s detski fizionomiiki,zdravi telca i lepnali bluzki,nekvi nevinni4ki...uhhh 4e sa sladi4ki

mnooogo mrazq mom4eta s opiti drehi
    1. tesnite pantaloni ne sa polezni za onaq rauta na mom4etata
    i 2. izglejdat kat geiove..

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    ooo opredeleno ne sa mi po vkusa tiq fe6ani .... az sam si za raparite skater-ite smaknatite dre6ki, kecki i t.n. po4ti vsi4ki gajeta sa mi bili takiva nqkvi smaknati rapenca i mn im se kefq! ama malko ostanaha raparite eii... minava nqkoi rapar po ulicata i drugite mu se smeqt: haa vijti go toq be toi ne e pederaaast xaxaxa!
    e ni6to li4no razbirase;}}} imam stra6no mnogo priqteli fe6ani i tova ne mi pre4i 4ovek ne se gleda po oblekloto vse pak;}
    HardC0re and BDSM forever

хахахахаха тия гействените
    са ебати смешниците
    бтв всяко правило си има изключения-
    на краси от моя клас гъза е меко казано
    перфектен и като обуе едни тесни дънки
    аааа напрао ми изпадат очите
    ...Romance Is For The Weаk-Minded...

Голям фен
    Град
    София
    Предпочитам такива смъкнати общо казано
    но разбира се има много момчета които са страхотнив не смъкнати дрехи
    Така че зависи си най/вече от човека :P
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Град
    Pazardjik
    Men puk si me kefqt momcheta koito nosqt dreshki po tqloto Ne razbiram kakvo losho ima ,ako imat hubavo stegnato telce kakvo po-hubavo ot sladak pich s dunki po nego koito podchertavat sladkoto mu,malko stegnato dupence i rizka ili bluzka koqto ochertava perfektno oformeni gardi qkooo!!!
    Ot LiUb0vTa 0cHaKvAmE Da Ni PrAvI ShTaStLiVi,A KoGaTo Ne UsPqVa Q NaPuSkAmE!ImAmE Sv0b0dAtA I VyZm0jNoSsTa Da Se VlIuBvAmE Mn0g0 PyTi,No PoLuChAvA Li Se ?!?

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    Тип Sk8 момчета ме кефят
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    mi mene pove4e ma kefat "lo6ite mom4eta"(kosa na bodli4ki,6iroki drehi...)i taka oba4e vseki si ima svoq vkus a pyk i vyn6nosta ne e tolkova vajna vajna e du6ata nali taka pone spored mene e taka
    f@nt@zi@

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Am da vi obesnqvam i az koe e za mom4eta koe e za momi4eta nqma smisal 6te kaja kakvo nosq sportno elegantni drehi no imam i nqkolko prilepnali bluzi i si gi haresvam mn koi kvo nosi spored men e vapros na stil i vkus a vsi4ki znaem 4e "Vkus Priqtel Nqma"
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Мн им се дразня на такива - в моя "край" от Сф ги наричаме чалгарчета и педалчета, щото обикновено чалгарите ходят с такива дрехи.
    Когато е зима, ходя с тесни дънки, щото вече се отказах от широките - се едно съм влязъл в ена торба - тесните дънки са си класика И ризА
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от дедо мраз.
    естествено и момчета могат да пишат тук,но ми е интересно какво е мнението на момичетата.
    и аз нося широки дрехи,но малко ми писна и съм решил да посменя стила та се чудя в каква посока
    da ti kaja po-dobre ne smenia stila.Tva si e nai-iako.A ina4e kfo ti mislish da si praish imidj na pedal4e li? Mi men ne me kefat takiva...imam chuvstvoto 4e sa super samovlubeni i zagrijeni za vunshnia si vid

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от vra4ka
    Предпочитам такива смъкнати общо казано
    но разбира се има много момчета които са страхотнив не смъкнати дрехи
    Така че зависи си най/вече от човека :P
    Са честно казано много ме кефзт и такива с по стегнати дрехи Бъпрос до човека е,а и аз си промених малко мнението
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си