- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- към момичетата относно момчетата.....
ОпределеноПървоначално написано от пипс
![]()
emi na men pak mi haresvat takia momcheta s tesni danki slabi visoki s hubava viguna ne da sa napompeni prosto oformeni det da si mrasnat krakata i da si praqt maska na liceto koga imat nujda koito ako iskat i im se nalaga si skubqt vejdite s shareni rizki i shareni pantaloncheta...i ne gi smqtam za pedali..sq primerno ne me privlichat nqkfi tip"misho shamara" s shiroki gashti det im s surkat po ulicite..draznq se ot takia predpochitam da e nqkoi pafiumiran koito kato sam snego nqma da imam chuvstvoto che sam s nqkoi narkomanche i t.n. sajelqvam ako sam obidila nqkoi![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
Az pak haresfam takiva koito sa po nejni4ki....kakto kazvat "s meki kitki") no ne sa pedali..takiva kato jorj ot star academy
![]()
Не се кефя твърде... много са ми женствениДругите повече ме радват, въпреки че и те не са ми по вкуса
![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
ami
nqkude iz forumite pisah,4e mnogo se kefq na muje s kostiumi,i vaob6te po elegantni drehi...
primerno misulta kak go sabli4am 4ast po 4ast me pobnurkva- vratovruzkata,sakoto,rizata i tn...
Get S C A N D A L O US ! ! !
На мен мъжете с нежни физиономии хич не са ми по вкуса.Харесвам мъже с типично мъжко излъчване.Много ми допадат мъже,които носят по-широки дънки,мъже с ризи обожавам,обичам мъже,които през лятото ходят с по-широки тишъртки,с потници по тялото и с къси спортни панталонки,а зимата - със суичери и пуловерчета.И естествено с дънки.![]()
Fuck me,i am famous!
ami shto da ne...az pyk ne si padam po nqkvi koravi nabiti tipove s lanec s radius 2cm, grubi i hodeshti s paterici (vse edno)
Зависи от човека...Ако е някой здрав пич,със много добре оформени ръце,бицепс,гръб,то една блузка по тялото би му стояла супер,така му подчертава тялото.А иначе ако е някой съсухрен ергенин
със бебешко лице и без грам мускул,със бял панталон по тялото и няква такава блузка пак по тялото-няма изобщо да ме кефи
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
О нееТея ме дразнят.Харесвам смъкнати, но не и рапъри
С кецки, блуза с къв ръказ в/у блуза с дълъг през лятото с широка тишъртка..Ае пънкарчета
Като Пиер от СП
А да и косата дигната..И без ланци
mi az li4no se kefa na po ....mi s detski fizionomiiki,zdravi telca i lepnali bluzki,nekvi nevinni4ki...uhhh 4e sa sladi4ki![]()
![]()
mnooogo mrazq mom4eta s opiti drehi![]()
1. tesnite pantaloni ne sa polezni za onaq rauta na mom4etata
i 2. izglejdat kat geiove..
ooo opredeleno ne sa mi po vkusa tiq fe6ani .... az sam si za raparite skater-ite smaknatite dre6ki, kecki i t.n. po4ti vsi4ki gajeta sa mi bili takiva nqkvi smaknati rapenca i mn im se kefq! ama malko ostanaha raparite eii... minava nqkoi rapar po ulicata i drugite mu se smeqt: haa vijti go toq be toi ne e pederaaast xaxaxa!
e ni6to li4no razbirase;}}} imam stra6no mnogo priqteli fe6ani i tova ne mi pre4i 4ovek ne se gleda po oblekloto vse pak;}![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
хахахахаха тия гействените
са ебати смешниците![]()
![]()
![]()
бтв всяко правило си има изключения-
на краси от моя клас гъза е меко казано
перфектен и като обуе едни тесни дънки
аааа напрао ми изпадат очите
...Romance Is For The Weаk-Minded
...
Предпочитам такива смъкнати общо казано
но разбира се има много момчета които са страхотнив не смъкнати дрехи
Така че зависи си най/вече от човека :P
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Men puk si me kefqt momcheta koito nosqt dreshki po tqlotoNe razbiram kakvo losho ima ,ako imat hubavo stegnato telce
kakvo po-hubavo ot sladak pich s dunki po nego koito podchertavat sladkoto mu,malko stegnato dupence
i rizka ili bluzka koqto ochertava perfektno oformeni gardi
![]()
qkooo!!!
Ot LiUb0vTa 0cHaKvAmE Da Ni PrAvI ShTaStLiVi,A KoGaTo Ne UsPqVa Q NaPuSkAmE!ImAmE Sv0b0dAtA I VyZm0jNoSsTa Da Se VlIuBvAmE Mn0g0 PyTi,No PoLuChAvA Li Se ?!?
Тип Sk8 момчета ме кефят
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
mi mene pove4e ma kefat "lo6ite mom4eta"(kosa na bodli4ki,6iroki drehi...)i taka oba4e vseki si ima svoq vkusa pyk i vyn6nosta ne e tolkova vajna
vajna e du6ata nali taka
![]()
![]()
pone spored mene e taka
![]()
f@nt@zi@
Am da vi obesnqvam i az koe e za mom4eta koe e za momi4eta nqma smisal 6te kaja kakvo nosq sportno elegantni drehi no imam i nqkolko prilepnali bluzi i si gi haresvam mn koi kvo nosi spored men e vapros na stil i vkus a vsi4ki znaem 4e "Vkus Priqtel Nqma"![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Мн им се дразня на такива - в моя "край" от Сф ги наричаме чалгарчета и педалчета, щото обикновено чалгарите ходят с такива дрехи.
Когато е зима, ходя с тесни дънки, щото вече се отказах от широките - се едно съм влязъл в ена торба - тесните дънки са си класикаИ ризА
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
da ti kaja po-dobre ne smenia stila.Tva si e nai-iako.A ina4e kfo ti mislish da si praish imidj na pedal4e li? Mi men ne me kefat takiva...imam chuvstvoto 4e sa super samovlubeni i zagrijeni za vunshnia si vidПървоначално написано от дедо мраз.
![]()
Са честно казано много ме кефзт и такива с по стегнати дрехиПървоначално написано от vra4ka
![]()
![]()
Бъпрос до човека е,а и аз си промених малко мнението
![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара