Цитирай Първоначално написано от az_sam_si_az
Абе хора кажете,дайте ми съвети как да сваля момиче!Нямам дори представа как да й предложа!Къде трябва да стане това,играе ли някаква роля мястото.Мисля си че знам къде точно ми е проблема:мога да си уредя среща с момичето,излизаме от известно време,поопознахме се вече.Но как да й предложа.Мисля си че ме е срам или пък страх, и аз не знам вече.Не мога да ги разбирам тези момичета.Трябва ли да и казвам фразата:"Искаш ли да ходим?" или може би нещо от сорта на:"Много те харесвам,откакто те видях разбрах че живота има висша стойност, сега ти си смисъла на моя живот" или пък ........Оф незнам вече помагайте.......
А и още един въпрос след като и кажа тези неща, какво да правя-веднага ли да се спускам да я целувам или да изчакам за някакъв отговор и тогава да действам????
А и незнам може би се страхувам че след време ще се подиграва с думите който съм казал!!??!
Хаиде вие сте на ред!Помощщщщщщщщ!
Hmmm ne pro4etoh drugi mneniq, zashtoto me murzi ... no shte se opitam da ti dam vuzmojno naj-dobriqt suvet!

Kato za na4alo, tova da i kajesh, 4e tq e smisula na tfoq jivot shte q otblusne ... ne i kazvai tolkova 'tejki dumi'. Vse pak ste oshte teens i kato gledam nqmash mnogo opit, sigurno si na 14-15 godini. Drugo neshto ... moje da i kajesh, 4e q haresvash, a taq fraza "iskash li da hodim" e banalna. Probvai s celuvka ... ako ne se otdrupne, zna4i go iska :P no ima risk da si otnesesh shamar, nishto lo6o ... pone shte si probval, no tova nqma da zna4i, 4e ne iska da e s teb ... prosto moje da i doide malko neo4akvano i da ne e potgotvena. Otpusni se ... nqma smisul da se stqgash ... ti ot mujki pol li si ili ot jenski, 4e da se spi4a6 tolkova? Na jenite tova im e hubavoto, 4e ne go pokazvat, dokato golqm procent ot mujete go pokazvame i tova ne e mnogo dobro, no ne si misli, 4e na neq i e mnogo udobno, naprotiv, i tq sigurno se pritesnqwa i taka ...

Haide uspeh :P

Edit: ne polzvai dumata "obicham te" bez naistina da e taka ... dori i da si misli6 taka o6te na tretiq den ako trugnete ne go kazvai ... shte se otdrupne, prosto mnogo malko hora polzvat dumata po prednazna4enie, t.e smisula ve4e i se gubi