- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Фитнес уреди за вкъщи
Здрасти! Някой ходил ли е скоро в МЕТРО и заглеждал ли се е във фитнес уредите там? Подразбрах, че имало лежанки това онова? Знаете ли някакви цени и изобщо как вървят лежанките, гирите и тнт. И откъде могат да се вземат? Става дума за София..
Мерси предварително
don't phunk with my heart girl!
Pi4, za fitnes utredi za vkushti shte se izrusish dosta![]()
Е, доста е относително...Чух, че лежанки имало по 200/300лв, но не знам подробности, то даже било цял фитнес уред...Това е доста добра инвестиция за тялото на човек.И няма да има нужда от ходене на фитнес от разкарване и тнт.
Emi te sa po tolkova g/dПървоначално написано от unknown_user`87
zavisi ot ureda
![]()
Хубавите гладиатори са по 800 лева. Ако ти се струва разумно за лежанки, гладиатори, дъмбели и щанги (това е минимума) да се изръсиш няколко бона, само и само да вдигаш във вас - ами направи го! Аз ходя да вдигам в зала и месечния абонамент не ми прави никакъв проблем, а и едно е да дадеш 10-15-20 лева за месеца (тука толко струва за месеца), а друго няколко бона и то наведнъж! На мен залата ми е далечко, но малко разходка не е лошо, а и вече отдавна съм свикнал.![]()
Левски шампион але але!
И аз съм като air_J - ходя си в залата и това е. Имай предвид, че това дето си гледал е само лежанката - лостове, тежести и други такива са отделно. А и само с една лежанка нищо не става. Тежестите са около 1,5-2 лева за килограм - значи ти трябват поне 200-300 лева и за това. Едно лостче за дъмпел е 20-30 лева. Абе изобщо за тия пари ,които ще дадеш за уреди вкъщи ще ходиш поне 5 години на фитнес в зала, където има всички уреди, които ти трябват. А и като са ти вкъщи винаги ще викаш - "е мога и по-късно" и все така ще отлагаш
Луд ли си бе? В МЕТРО знайш ли колко кинти искат? Там трябва да си милиардер за да си купиш някви уреди !!!
Бе аз ви говоря за лежанка, не за цял набор от всевъзможни уреди..Гири и т.н. са си отделно-знам, интересуваше ме някаква информация за лежанка
Ако имаш клиентска карта, влизаш в сайта на Метро:
www.metro.bg
и там вече с номера на клиентската карта си влизаш и разглеждаш, каквото те интересува. Има мисля всичките им артикули.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Да бе вярно-бях забравил за сайта им..Сега ще видя-дано има уредите..
мерси