Първоначално написано от
Kittie_
Tapite sa glasuvali za Ataka!
О добреее! Извинявай,но съм по-склонна да мисля,че такива като теб са тъпи,отколкото 250 000 граждани на България,гласували за Атака! И за твое сведение в една статистика във вестник "Монитор" (ако не се лъжа)пишеше,че само 6% от подкрепящите Атака са с основно образование,други 14% са със средно,а останалите са с ВИСШЕ! И освен това за Атака са гласували предимно млади хора,които имат бъдеще и могат да бъдат полезни на родината си,а не като бабките и старците,дали подкрепата си за проклетите комунисти!!!!!!!!Тъй че,миличка,ако обичаш недей да обиждаш!Защото моите родители са можеби всичко друго,но
не и ТЪПИ хора!!! И двамата са честни,справедливи и работливи граждани,изкарват си с честен труд парите-НО ЗАЩО ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ И ЗА ОТВРАТИТЕЛНИТЕ ЦИГАНИ? Защо чернилките не работят,защо не си пращат данъците и тока? Защо чакат наготово помощите,които политиците им дават като манна небесна?Защо се размножават като хлебарки? Е на последния въпрос поне мисля,че всички знаят отговора! Защото след има няма 20 години циганите вече ще бъдат не малцинство,а МНОЗИНСТВО! И ще налагат свои правила,а представете си какви ще бъдат те!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!