Ami kato ne moga da se gledam kakvo da napravia???Purvia put kato iskah da otslabna stana,ama vsi4ki me spriaha i za 9 meseca stanah kato prase!Sega ne moga da spra da iam kakto purvia put napravih!Boje pisna mi ot tozi problem ne moje li edin put za vinagi a svur6i!Toi dori ne dava na drugite problemi koito me 4akat da doidat!Purvia put kogato povunah si kazah,4e za posleden put iam tolkova mnogo i za pruv i posleden put povru6tam,no kakvo stnana?POsle zeh da si misla"To az moga da iam ot vsi4ko po mnogo,nali posle 6te moga da go izpovru6tam i se edno n sum se otklonila ot dietata koiato spazvam,ama t'va iadene po mnogo ze da stava vse po-4esto i povru6taneto sled nego su6to!Mnogo li e da iziade6 edna filia sutrinta,edin banan predi obiad i za obiad niakvo zele s dve mnogo tunki filii(kolkoto edna normalna filia)!??????????????Dobre kak da ne se razboleia togava i kak da kaja na mama 4e povru6tam????Az ia pitah dali za obiad moje da iziam samo o6te edin banan tia kaza "ne"!!A uj me ostavia da iam kolkoto si iskam!I si misli,4e samo i vurtia nomera s t'va otslabvane a to ne e taka!Naistina se mrazia!