.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

oaihrasd
    Guest

V mahalata sme super idioti :))

Basi hora zatupqh super mnogo pokrai moita mahala.Po cql den 4akam da mi svurshi rabotniq den.pribiram se i oshte kato stupq na PU(plovdiskiq universitet) i po peikite kretenite me 4akat ) otivame do izrudskata mi izba ) Izpraskvame 1-2 dvoiki,otivame v kafeto i po4vame da mislim kvo da sturvame.nakraq pala jigulkata i trugvame kum mladejkiq hulm.Kreshtim bu4im dokat se ka4im,gore pak palim ) nastava idiotski smqhh.Vrushtame se kum mahalata zabirame oshte 5-6-10 idiota subirame se vsi4kite.Sedim 1-2 4asa na kvadratnoto I tam ni izbiva prostotiqta na max.Poslednata prostotiq beshe:ka4iha se 3ma na bagajnika i ai sha gi vozq i mi vikat gazz gazz s okolo 30 km gi iztursvam vsi4ki - posle stana basi maikata ediniq pi4 leja 10 dena v bolnicata makar 4e e na 23.Az sum na 19 ama akul i za 10 godishni nqqme we vsi4ko e edin lud cikal izpulnen samo s prostotii.Redovno brum4im po House clubovete prosteem a we posledniq put v makalali ni zabelqzahja vsi4ki s nashte idiotshtini.Pokrai tiq idioti zatupqqqqqqqqh ama kato gledam drugite kak si jiveqt skromno i mai taka mi e dobre xaxaxax

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Ами радвам се за вас
    Хубава компанийка явно!

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    и къф ти е проблема
    като не ти изнася в тая "идиотска" компания кво изобщо праиш с тях???
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Супер фен
    Град
    sofia
    i as tova se 4udq kato Naty

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    И тава харесва ли ти или не?
    Аз не виждам къде е проблема, но ако не ти харесва таз компанийка може да се метнеш с жигулката в Марица

А споко тука и при мен има идиоти ама лошото е че други няма.Не ги знам великите простотии ама ги има.
    19г несъм се целувал и няма с кого да излизам навън.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си