- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ZA ili PROTIV jyltata presa / predavaneto Skandalno Jylto
Znachi ne znam dali vyprosyt e za tozi razdel.Ochakvam da razbera dali udobrqvata jyltata presa ili se vyzmushtavate ot vsichkite kliukarski istorii, koito v povecheto sluchai sa prosto izmislica!!!No vse pak nie mnogo obichame da gi chetem.Govorq za vsichki grajdani,az sym tvyrdo PROTIV!Imam i drug vypros xaresva li vi predavaneto SKANDALNO JYLTO!Tuk stigam do protivorechie v izkazvanieto si, tay kato ne cheta JYLTITE VESTNICI, no pyk mi e zabavno da gledam tova predavane!
![]()
Не чета жълти вестници няма и да почна !
Преди гледах Сигнално жълто харесва ми!
Но нещо му изгубих следите..да знаеш случайно от колко часа го дават и същата ли е водещата?!?!?!
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
До тук бях съгласен обаче от следващите редове нещо не ми стана мн прятно абе както и да е . НЕ НЕ съм СЪГЛАСЕН С ЖЪЛТАТА ПРЕСА.Слави направи МНОГО ДОБРЕ!!!Първоначално написано от BlinD^BoY
Lozenec Hills Is Where I Live
az sam protiv jaltata presa i ne 4eta takiva gluposti.signalno jalto go gledah predi zashtoto mi beshe interesno kakvo pak shte izmislqt za nqkoi a na zashto samoto predavane me kefi.a ve4e nishto ne davat.ideite mai im se iz4erpaha![]()
ми яко е да се 4етат люки4ки ма вси4ко трябва да е с мярка все пак
~eta takiwa westnici ( ne powe`e ot 2-3 pyti w viwota si de) pyk signalno vylto sim go gleda....maj 2-wa pyti. Intersni sa mi glupostite koito goworq, za]oto sa super preuweli`eni, a w nqko слуаи и много измислени
Както бях посочила преди харесвам клюкарските сайтове.Не харесвам вестниците или други подобни.А предаването,не го гледам!
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
против съм жълтите вестници и такива подобни,защото наистина понякога навлизат трърде навътре в живота на известните личности,като почват да си измислят какви ли не неща за техните семейства. Напулно одобрявам начинанието на Слави Трифонов и екипът му да заведат дела срещу тези вестници. Колкото до предаването Сигнално жълто-гледала съм го няколко пъти,но вече престанах!
Tvurdo PROTIV jultite vestnici sum!I evalata na Slavi!Edinstveniq 4ovek koito se zae da napravi neshto s taq izmet,v koqto nqma edin istinski red!A za signalno julto NE go gledam(kakto se kazva v novata pesni4na na upsurt-3 v 1-"higiena nuleva,vse edno sum bil s Albena Vuleva")....
a be ne znam tochno[ shte proverq] koga go davat , vse go izpuskam.Samo che e Albena Vuleva....!Първоначално написано от BlinD^BoY
![]()
Ами аз го гледах щото ми беше забавно голям смях падаше!!!Първоначално написано от Giovanni
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
сигнално жълто го дават в събота.Не мога да ви кажа точния час,но мисля,че беше около 22.30. Но иначе аз не го гледам,нещо взе да ми става безинтересно,ама майка ми редовно го следи и аз за тва съм добре осведомена![]()
МРАЗЯ АЛБЕНА ВУЛЕВА![]()
МРАЗЯ "СИГНАЛНО ЖЪЛТО"![]()
МРАЗЯ ЖЪЛТИТЕ СПИСАНИЯ![]()
МРАЗЯ ТЪПИТЕ ИЗМИСЛИЦИ![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Ne moga da kaja 4e mrayq
sigurnp kato stna yveyda 6te gi namrayq
prosto ne gi 4eta :P
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
против жълтата преса в българия![]()
жълта преса- навсякъде. но поне си служат със слухове и доказателства/снимки например/
докато тук вестници от типа на шок пускат статия за някой, че ходел с еди коя си и слагат снимка, на която не са заедно а е само единия от двамата
или дори не го казват, защото са чули отнякъде
просто измислят ей така за да има с кфо да се продават глупостите им
Любовта е най-висшата степен на омразата
opredeleno ZA!az sam golqma privarjeni4ka na jaltata presa,za6toto edinstveno tam ne vsi4ko e rozovo i hubavo kakto go predstavqt v drugite medii za da pravqt 4etki na izvestnite li4nosti!
Много съм против тези вестници! И то не, защото пишат глупости и нараняват някой с простотиите си, ами защото за тоя боклук, който предимно бабичките купуват, се дават ненормални суми. Как може да простим това престъпление - хем да лъжеш хората, хем да им вземаш пари за това (а за баби с пенсия 60-80 лева месечно, 2-3 лева на месец са си доста!).
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Първоначално написано от devil4e
Fuck me,i am famous!
trqbva da ima ot vsi4ko po malko dori i julta presa pone az taka mislq ne e nujno da se vqrva na vsi4ko napisano nali taka![]()
ЗАЗАЗАЗАЗАЗАЗАЗАЗАЗАЗАЗАЗ А и тка нататък![]()
Жълти вестници рядко ми попадат в ръчичките но когато се случи ги чета само да видя ква глупост са написали пак... Жал ми е че издателите толкова не могат един нормален вестник да направят... А Албенчето Вунева го гледах по същата причина... Грозно момичето като смъртта...Но какво да се прави има ги и такива.
има ли смисъл за 100 път да коментираме тази болна тема , чийто отговор е повече от ясен![]()