- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated by Aia:пенисът ми не се надървя достатъчно
Много спешно се нуждая от вашата помощ.Имам си приятелка от няколко месеца и сме много щастливи заедно и бих казъл,че много ме възбужда даже се е случвало не единпът когато ме целуне да ми стане,но когато тръгнеме да правим секс пенисът ми не се надървя достатъчно.Какво да правя,помогнете ми моля ви.
Moderated by Aia
7 tochka ot pravilnika!!!
Blagodaria za vnimanieto!!!
Хм..6том не се надървя достатъ4но зна4и не те възбужда достатъ4но.Или си притеснен.Пробваи другия път да се предразположи6 и да мисли6 единсвено за приятелката ти.незнам от какво може да става така..но едва ли има6 някакъв сериозен проблем.може би това е от нервна по4ва или преумора![]()
0тделяйте п0вече време за люб0вна игра, същ0, ак0 т0ва не п0мага, ак0 д0к0сванията й не ти п0магат си п0фантазирай малк0, няма нищ0 л0ш0 в т0ваПървоначално написано от Buffalo
Събличайте се лека п0 лека ... из0бщ0 вкарайте п0вече целувки, п0вече ласки, същ0 и френски ласки няма да е зле![]()
mi si4ki ti go kazaha postarai da se vazbudish pove4e
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
nablegni0тделяйте п0вече време за люб0вна игра, същ0,![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.