- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво работят родителите ви
Баща ми има дискотека а майка ми има няколко склада за хранителни стоки!
в националното радио
различията между минало,настояще и бъдеще са само една илюзия.
[А.Айнщайн]
Ми майка ми е лекарка...анестезиолог детски...
а баща ми е шеф на една международна фирма за лекарства...на тази в българия обаче
Образът на милото дете,нявга озарило моя праг,в спомена възкръсва-чист и драг-и скръбта расте, расте, расте...
Винаги ще те помним,мила Ани!![]()
Ba6ta mi-pravi tatoo-si,ima nqkolko studiq v Sl.Brqg
Mama se zanimava sys korabi,tovari,ekipaji i takiva raboti.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
ммм баща ми пътува с пасажерски кораби, а майка ми работи като химик в Лукойл:>>
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Тати има фирма за поправка на коли или с други думи сервиз за мерцедеси. Май и други коли поправят,ама рядко.А мама е касиерка в Балкан Стар-пак поправят мерцедеси,ама и ги продават.Абе и двамата ми родители се занимават с коли горе долу![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Майка ми в прокуратурата...баща ми частен бизнес![]()
![]()
ЖеНиТе , Вятърът и КъСмеТа Се ПроМенят Най - БъРзо ! ! !
Maika mi ne ba4ka,ba6ta mi v MVnR![]()
На6ата цел е свята,нима и вие не изкате 4иста раса!!!
/Химлер/
maika mi e prodava4ka a ba6ta mi pravi remonti
майка ми-учителка по англииски език
баща ми-занимава се с някви магазини,мебели,доставки,п ръчки някви такива
Татето има склад за алкохол на едро и нещо като авто парк/продават се коли там,поправят се,зареждат се с гориво,кафе/бе некфи глупости.Мамето работи на компютър в фирмата на татито![]()
![]()
![]()
MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}
Tati ima stroitelna firma i nekfi magazini za dograma, moe i o6te ne6to da ima, ama ne sam zapoznata...A mameto raboti statuetka v ka6ti s golqma zaplata ot tatito
![]()
Hmm Moito Mami ba4ka kato JP(Lekar) pak ba6tata ba4ka stroitelen injiner v nekfa firma (Mn sku4no a ? samo maikata ovajavam kato pitam kazva bez da me pita shto pita6 za kvo ti e i taka dai boje seki mu )
"Ако съдбата ти затваря вратата, влез през прозореца!"
tatko ima firma ama ba4ka v edna firma za pre4istvane na vodi kat injiner i e na4alnik na pe4istvatelnata im stanciq a maika e feld6erka v gradskata bolnica-ako iska6 moga da ti kaja i kvo sa rabotili predi a
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може и да не дойде!А животът-той е като копейка-звънне,дрънне и офейка!!!
баща ми е въоражена охрана на банка![]()
майка ми е книговез....демек за непросветените бачка във печатница :P
Idwamata sa u4iteli.
ba6tami - pojarnikar
maikami e v Ameika
na4i mam4eto ba4ka v ob6tinata a tatenceto ima kamioni [tirove izvan bg]
Баща ми има звукозаписно студио в Ирландия
Майка ми е адвокат