- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кои са причините за сексуално насилие в семейството?
TEMATA E INTERESNA I IMA KAKVO DA SE KAE PO NEQ![]()
Nezad0v0lenite sam0tni r0diteli, ili puk nqkfi psihi4eski 0tkl0neniqПървоначално написано от RADINCHETO
ak0 imam time p0sle pak shte pisha p0 temata
![]()
naistina ujasno e bqh gledala za nqkuv ba6ta deto iznasilval du6terq si vsqka ve4er ili nekvi takiva nenormalni ne6ta...Ami nz v pove4eto slu4ai piqnstvo ili naistina psihi4eski otkl.
Dori az samata sum imala slu4ai moi piqn 4i4o da mi nalita![]()
Добрата новина е - че живота е хубав, Лошата - че е кратък.
Такива хора са супер злета. Как може да причиняваш такова нещо не детето което си създал трябва да си .... ИЗРОД![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/
Изрод е твърде слаба дума...Първоначално написано от Cha0
![]()
Но лошото е само като се замислите колко такива хора има и как се чувстват тези деца...защото те най-често си мълчат...Абе едно такова нещо може да ти нанесе сериозна психическа травма за цял живот.Такива хора са даже не за затвора (примерно), а направо за ада...
![]()
А причините те ги казаха - психически проблеми. Тези хора трябва или да се лекуват, или да се затварят, или и двете!
това е нещо ненормално, не естествено и извратеноПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
никой нормален човек не мисля че би направил това. той трябва или да е луд или като малък да е имал този проблем в семейството си
и аз като другите смятам че те трябва да бъдат заличени от лицето на земята или по някакъв начин излекувани, а децата трябва да говорят , защото закона е на тяхна страна и само те могат да спрът сексуалното насилие върху тях самите
![]()
Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska
Tova e nai-izvratenoto ne6to na zemiata.az 4etoh niakakva statia za edno momi4e, koeto e bilo iznasilvano ot ba6ta si(preuspiava6t arhitekt)vsiaka ve4e4r o6te kogato e bila na 10 a po-kasno e snimal filmi kak ia nasilva i sled tova gi e prodaval,a maikata na ne6tastnoto momi4e e razbrala 4ak sled 7 godini!Tova e ujasno i ne mislia 4e takiva hora imat miasto v ob6testvoto!
Don`t argue with an idiot-he drags you to his level and beats you with experience
Aбсолютно...тия са напрао за екзекуция.....са ще си помислите че съм съдистка,нали ????Първоначално написано от _bad_girl_
Е аз не съм съдистка,а реалистка в това отношение...btw и аз съм я чувала тая история... Много гадно за децата на такива бащи.....
причината е, че родителя-насилвач е болен мозък, комплексар, пропаднал, пияница (алкохолик). или просто му е скучно. на такива главите им режа....![]()
registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/
Spored men edna ot pri4inite e 4e tezi roditeli-IZRODI sa bili nasilvani kato deca ili imat nqkakvi psihi4ni otkloneniq....
ужас!![]()
![]()
![]()
Според мен...освен разни отклонения социалната среда също е от значение! Не може по цял ден някой си шеф да ти пищи на главата, да ти обяснява как си неудачник и прочие и ти все някъде трява да го изкараш...
Не че оправдавам който и да е, но това наистина е важно! Ако хората станат по-мили еидн към друг може би тези случаи ще са дефицит, а не ежедневие...
Според мен се дължи на психични отклонения на родителите,които пък са в резултат на тяхното детство и възпитание.Също така и тежки психически травми,нанасяни им в детството...
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Първоначално написано от TaStEy
Добре, и така да е такива хора имат приятели .... които ги познават, поне трябва да се пробват да предотвръдяват такива неща. И все пак това че като малки са малтретирани (и на тях 100% не им е харесвало) да си го връщата на родителите не на децата си те какво са виновниПървоначално написано от MaRiYa_86
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
Не бих го нарекла "връщане на децата",а просто упражняваното насилие или каквото е там давапсихически отклонения,а знаеш как са болните мозъци.Едва ли даже осъзнават какво причиняват...
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Ами да ти кажа .... до нас живее една луда .... и ми е ясно докато нищо и няма и започва да беснее ама ... кои пак ще се ожени/омъжи за такъв човекПървоначално написано от MaRiYa_86
![]()
Admin-Coki:
napulno sam suglasna s vsi4ki mneniq!teq hora traa da budat izbivani po nai brutalniq na4in!bavno i mu4itelno![]()
i tupoto e 4e te go pravat kogato decata sa po malki i zaradi tva gi e strah i da progovorat i da se za6titqt!
Много кефя на коментари кат тея ... псевдо социална отговорностПървоначално написано от Cha0
При баща алкохолик и безработна майка има 2 варианта , бащата да пребива майката и детето бащата да пребива детето и майката , в следствие на което майката да почине от инфаркт поради силното психическо напрежение
Деца подложение на домашно насилие често са агресивни и проблемни , често малтретират съученици , хора на улицата.
Тези деца се превръщат в деградирали индивиди , обществото ги отритва , те не могат да си докарват никакъв доход , което ги склонява към кражби , след което затъват все повече и повече
Това представлява стандарната картинка която следва след домашното насилие
Дацата не са виновни че не са имали шанс в живота
Също така те рядко осъзнават че трябва да учат , че животът им трябва да тръгне в друга насока , просто нямат пример и светъл лъч пред себе си който да ги води . Образованието само по себе си също е фактор.
В България преоблаладават малцинствата , често повечето проблеми идват от тях , Ромските гета , са всеизветни проблеми зони за всеки един Български град .
Може би спасението е следното: Да вземем пример америка за 200 години избиват там 50те милиона индиянци и си затварят 500тина в резерват . Да наистина решението е добро !![]()
Emi spored men samo psihi4esko otklonenie moje da te nakara da posegne6 na deteto si![]()
Hm mnogo qsno. Detsata izkupvat grehovete na roditelite. V bibliqta si e kazano mnogo tochno.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
На някой хора просто им е приятно да нараняват другите,чувстват се...могъщи!и т.н.,но е мн гадно и тряа да се предотвратява доколкото може!![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз