- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Търся... !!!
Има ли хорица от Габрово? Трябва ми някой за една услуга. Ако не му е проблем да пита к'ви пари са български кубинки, 20 дупки, с метално бомбе и за колко време е готова поръчката. И ако може - камуфлажите и какви цветове има.
Много ще съм благодарен, ако се намери някой да ми помогне. Пък и още един повед да се срещнем и да черпя бири :P
туй не мога да го разбера аз....
лятото с кубинки ?
ае вий нормални ли сте ?
пак по-добре отколкото с ЧЕХЛИПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
ko im e loshyty na chehlite..az sum bulgarche imam edin priqtel ot gabrovo..sha go pitam
kolko struvat i si4ky i shte ti pisha..kato mi se obadi
Че това е най-върховното нещо на замята беПървоначално написано от LunaTriCk
От четвъртик, че чак ся ги свалих кубинките. Обух си гуменките само за вечерта, че да не ме е яд че само съм ги носил. Иначе...кубинки...много са по-удобни от каквото и да е. Пък и замислил ли си се, че няма да ми дадът веднага
Все пак живеем в България и ще ми се наложи да почакам "малко"
Мерси, много съм ти благодарен и се надявам да успееш да намерих инфоПървоначално написано от Tedka-Medka
![]()
kobinki?wow ami 6tom ti haresva...btw kvo im e na 4ehlite nqmam predvid djapanki a 4ehli tipi4ni letni obuv4ici :P
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
след това краката ти излъчваха ли радиация ?От четвъртик, че чак ся ги свалих кубинките
светеха ли в тъмното ?
Не, нищо им нямаше. А защо си мислиш, че е обратната? Носил ли си кубинки лятото, че приказваш? Същата работа като другите обувки е. Пък ако имах пари да си купя "Гор-текс"-ови обувки мислиш ли че щях да ги свалямПървоначално написано от LunaTriCk
мразя момчета с чехли .. бзззззззПървоначално написано от Alli
![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
На мен лично ми е все тая с какво ще е обуто момчето..На кой както му е кеф ако иска и бос да ходи..Първоначално написано от chupacabra:)
)) Боси по асфалта траляляля
Не, нищо им нямаше. А защо си мислиш, че е обратната? Носил ли си кубинки лятото, че приказваш? Същата работа като другите обувки е. Пък ако имах пари да си купя "Гор-текс"-ови обувки мислиш ли че щях да ги свалям[/quote]
Нищо им е нямало щот са приели този вид вече и не виждаш промяна. Аз на работа дето съм с обувки, краката ми стават като парник и после може да ти окапе косата от полъха...ти представяш ли си кубинки, ако сложа какво ще стане ?
Какви кубинки? От де ги избара?Първоначално написано от mary_jane_666
mom4e neznam ti psi4eski dali si nared lqtoto s kubinki a zimata s 4ehli li hodi6 krakati sigurno vunqt na por po dobre se gr1mni
hi kak ste iskam da pomolq vsi4ki koito pro4etat tova da mi pi6at za da ne umra ot skuka
Абе тука има доста да спорим, но...айде... пък и вземи прочети правилата на форума, щото ако ми свикнеш от рано да не се въртиш около тях....лоша работаПървоначално написано от lady_f