- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Различна големина на очите
Здравейте!Забелязах, че едното ми око е по голямо от другото.Сега ми излезна нещо като ечемик на едното и не мога да го отворя напълно.Искам да са равни.Скоро ще ходя на очен лекар.Има ли нещо което мога да направя?
По принцип ли са си различни или само сега, когато си с ечемик? Щот за ечемика са ми правили компреси от лайка, от чайчетата в пакетчета след като си направиш чаша чай, слагаш пакетчето на окото. Само, естествено, гледаш да не е горещо.
А иначе ако е, винаги можеш да ги оправяш с грим, абсолютна симетрия в човешкото тяло не съществува. Аз какво да кажа за долната си устна?! Червено червило слагам по 15-20 минути, за да седи кажи-речи добре...
Компресите по колко пъти на ден?А иначе различията на очите ги забелязах отдавна
аз пък се чудя как може двете ти очи да са с различна големина и да се кръстиш ...happy
Е, колкото се сетиш. То тва е чайче, не антибиотик.
С грим. Винаги можеш да цъфнеш черен молив във водната линия и да го издърпаш милиметър повече във външния ъгъл на по-мъничкото око. Или пък да си напаснеш очната линия така, че да изглеждат възможно най-еднакви - тук се сещам на прима виста за тва да си нарисуваш нови вътрешни ъгли на очите, има туториъли във ютуб. Или да си извиваш миглите преди спиралата, за да седят по-отворени дзъркелите. И като носиш сенки, да ги напасваш отново по себе си, както и да не забравяш хайлайтъра, където е нужен.
става ли с пластична операция![]()
аз точно за това се чудя аз как може да не съм при положение че такива хора са или поне някакъв малък процент от тях