.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Moderated by ^npocTo^a3^f^: Не мога да си забеля главичката?

Abe kogato se opitam da si opelq onaq rabota (dokato mi e v erekciq),kato 4e li ne6to pre4i da mi se obeli na pulno...tova normalno li e?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точки 1 и 7 от правилника!
    Благодаря!

Guest
    Олее мн зле! На колко години си ве ? Иди на лекар ВЕДНАГА иначе треа ти праят операция ! Тази процедура се прави още по време на ранна детска възраст !!!

Guest
    Изобщо не се притеснявай!Ще трябва да те обрежат.Това е много лека манипулация,така че няма от какво да се притесняваш.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точки 10 и 11 от правилника! Като не разбирате - не пишете!
    Благодаря!

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Аве кво шашкате човека? Това, че се налага лекар да среже кожата, която пречи на главичката да се забели не значи, че ще го обрязват! Просто ще върнат нещата в правилния им вид. Вие май и представа си нямате кво е обрязването. А то е отстраняването на цялата кожичка, покриваща главичката. А не се прави това в неговия случай.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Пич тази манипулация по принцип се прави още от теб самия, когато си малък. Не ми беше много приятно, защото болеше ама те сега си нямам проблеми.
    Трай бабо, за да е*еш благо.

Oleee mi 4ovek kvo da ti kaja tova se pravi kogato si malak no va6ite po niakakva pri4ina sa go propusnali sega triabva da otide6 na lekar za da go opravi!!!Spoko..

Ква операция ве ?!?! Вий чувате ли се ? Споко пич не е кой знай колко страшно

dfjsff
    Guest
    Ne znam za vas no mladeja triabva vednaga da otide na lekar i toi da re6i - az kato malak ne iskah da si zabelvam glavi4kata i 6klas pretarpiah operaciq - leka e samo malko boli parvite 10min a posle kato pikae6 malko "gori" no si struva :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си