- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Забележки отностно диетите в сайта ви
Първо искам да започна с диетата 7 килограма за една седмица:
искам да кажа че да се свалят повече от 2килограма в краен случай 3 за една седмица е много вредно за самия организъм също и за кожата понеже тя не може да навакса и после при 50 процента от случаите се получава ефекта че кожата не се е прибрала тоест кожата увисва.
При тази диета вие предлагате гладуване което е абсолютно недопустимо най-много някоя болест да си докарате с тази диета. Диета за сваляне на килограми или така наречената НВД се прави при отрицателен калориен баланс съобразен с минималните калорийни нужди на съответния организъм. И най-интересно ми стана когато за 6-тия ден сте сложили 300 гр сирене, а сиренето е много мазно и според мен не е подходящо за НВД по-добре да се замести с извара, но специално аз и много други хора които се занимават с изготвянето на хранителни режими съм много против тази диета. Отново повтарям при НВД не трябва да се гладува както е дадето в вашата диета трябва да се яде !!!
Сега диетата за изграждане на мускули:
Седем хранения на ден са много Рони Колман яде по 8 пъти на ден най-добре е да се яде по 6 пъти на ден. Като гледам грамажа на продуктите ми се струва много за хора с тегло под 55 килограма понеже тук калорийния баланс отвото се смята чрез сложна формула. Първото хранене трябва да е по просто тоест с по малко съставки например да остане само овесените ядки с млякото и банана всичко друго да се махне. Вечерта преди лягане според мен овесените ядки са излишни а за протеина преди лягане трябва да се взима нощен протеин понеже той е с по-малко въглехидрати, а приемането на повече въглехидрати вечер води до омазняване. Също така е хубаво поне 1 2 кисели млека на ден да се изпиват но не и вечер ! Картофите е по добре да са варени и в омерени количества. След една такава диета е хубаво да се мине на НВД за някаде 1 седмица за да може организма малко да се поизчисти малко. Не е лошо при такова ВВД като това да се изяжда по 1 вафла 30 минути преди тренировка. Също протеина е по-добре да се приема с прясно мляко примерно с 100-200мл прясно мляко понеже и в млякото се съдържа белтък(протеин) и така се засилва действието. Сега лятото има много плодове така че не трябва да се щадят. Хубаво е да си прибавят и аминокиселини, те спомагат за увеличаване обема на мускула и се пият преди и след тренировка. Айде спирам да пиша че ми се изписа писането. Надявам се да ме извините, ако имам правописни грешки и да се вслушате с съветите ми.о и забравих да кажа трябва да се яде ориз варен или печен както си прецените но също в умерени количества
Направете нещо за себе си !!!
Merci za suvetite![]()
Vsu6tnost az po princip sum protiv dietite (sigurno 6toto ne mi se otdava da gi spazvam) ama vse pak mislq 4e za da svali6 traino ot tegloto si trqbva da si promeni6 na4ina na hranene i to ne samo v ramkite na 1-2 sedmici mi za postoqnno
да но искам да кажа, че диетата за отслабване всъщност не е диета ами си е чисто гладуване защото с толкова хранене и липса на протеин няма да се свалят само мазнини ами и мускулна тъкан което е адски не здравословно. Едно е да се спазва НВД което е здравословно друго е да хванеш анорексия или както се казва болеста.
Аз пък ще ти кажа,че ако искаш да не си изпатиш от някоя диета е най-добре да отидеш при диетолог,който да ти направи индивидуална диета,подходяща за твоето здравословно състояние ,физичезко разположение ,психика и килограми.Първоначално написано от snEjk0
тук няма да се съглася, но няма да кажа и защо..а и я сега си представи че аз се занимавам с изготвянето на такива хранителни режими всеки от които е по възможностите на определения човек били те финансови и физически не мога да бъда диетолог по простата причина че просто още нямам години..Първоначално написано от червило
Amm az pak svalih za 3 dena 3 kilogrami i sam mnogo dovolna,pih mnogo min.studena voda i ne iadoh hi4![]()
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
Ох Ели, недей така бе мила. Аз преди те видях на една снимка и си си напълно нормална! Ако искаш разтоварваща диета, просто мини един ден седмично на плодови сокове или плодове. Ама 3 дена си е направо убийство на здравия метаболизам.Първоначално написано от Elitooooo
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Благодаря за обърнатото внимание.
А за да станеш диетолог освен,че трябват години,трябва и години в които да учиш(висше обикновено,в много редки случаи ,взависимост от много неща-полу висше) трябва поне да вземеш специалност диетология.Иначе не знам как он лайн можеш да изпишеш възможно най-правилната и не рискована диета?Все едно да прегледаш пациент он лайн,което е невъзможно.Иначе,моите най-искрени уважения, сигурно си страшно добър за годините си,а и такива неща изписа в поправка на онези диети...но он лайн да изписваш/изготвяш диети- не!Първоначално написано от snEjk0
да виж за това съм съгласен никой не може да изготвя диети онлайн въпросът е че има една формулка която е измислена преди хиляди години в които фигурират параметри от човешкото тяло чрез които се изчислява минималния калориен баланс и от там този при ВВД и съответно при НВД. Но всичко останало физическо и т.н състояние не може да се определи онлайн, и все пак може да се направи примерна диета за съответния човек и с малко труд от негова страна той може да си доработи и съобрази с физическото си и психическо състояние и т.н. но иначе си права диети онлайн не може да се правятПървоначално написано от червило
За елитооо ако беше пила топла вода к'во щеше да се промени?Първоначално написано от Bimper-ska
И те уверявам, че ако през тези дни бе хапвала по бяло пичешко месо със салата, белтъци(от яйца) и други храни с ниско съдържание на въглехидрати ефекта щеше да е сущия, но нямаше да мъчиш организма си.
А за Бимпер-ката: Така едва ли се сваля да ти кажа?!
Единствено може да си разстроиш стомаха!
ето един човек с моето мнение