Цитирай Първоначално написано от machoka
Цитирай Първоначално написано от mira_
Мерси за урока по морал и етика, а ние, над 17 годишните какви правила и норми трябва да спазваме?
Каквито сама си напишеш..

Урок? Най-малкото съм дошъл тук уроци да давам.. изказвам си негативното мнение, спрямо видяното в раздела..

mani4eto
За изкарването на пари имах предивд - 18 и 19 годишните.. Не че е задължително, но много хора на тази възраст го правят - по-отговорни ли са .. не знам.. Идеята ми беше да се потрудиш за нещо, а не цял ден да 'вириш краката пред телевизора' и да негодуваш, че майка ти те е накарала да заметеш /не говоря за теб де/

Никой не ти говори за учене.. А пари се изкарват с учене! На 17 години много мои приятели бяха изкарали пълни стипендии за учене в Американски колежи - и това ако не е изкарване на пари, те па на..

а аз ти говоря за средностатистическия тийн и за средностатистическите му проблеми.
Ако това за теб е 'средностатистически тийн проблем', значи 'тиий обществото' е доста западнало..
Щом за теб сме западнали ,какво точно правиш още тук...отвратително е да обиждаш по този начин и мисля,че не ти прави никаква чест. От Американски колежи до бездомници...странно,направ о чудно!Тук в този форум съм останала с впечатлението,че голяма част от чудните тийнчета се стараят поне понякога да слушат родителите си,а родителите и семейните нужди определят дали детето им ще работи или не щом е непълнолетно...РОДИТЕЛИТЕ!, не ти,който почваш да раздаваш 'команди',кой трябвало да работи и кой бил по-отговорен.Говориш страшно несвързано и все пак,когато говориш за тийнейджъри,които трябва да работят и т.н. имай на предвид,че тийн възрастта се води,че започва от навършването на 11 годинки!!! ,пълнолетните тийнчета(18-19 годишните,дето си седнал да разправяш ,колко чудно щяло да бъде,ако работят) за ,които ти говориш,сами избират според желанието си и нуждите си дали да работят.