1. Защото много ми харесва да живея в кочина. kъде
е точно тая кочина, защото на мен нещо ми обягва. Ако някой си мисли, че на запад няма "кочина" да отиде и сам да провери, после пак ще си говорим
2. Защото обичам да дишам мръсен въздух.-
Ми той навсякъде е мръсен
3. Обожавам да пия хлорирана вода от ръждясали тръбиНавсякъде има хлор малко или много, а кой казва че тръбите са ръждясали?
4. Държа да умра от рак на четиридесет години Въпрос на гени, не на страна.
5. Страшно си падам да плащам външния дълг, дето не съм го направил аз.Ше го плащаш, както си го плащат и другите страни с външен дълг, а те не са малко.
6. Приятно ми е да работя по един месец за 117 лева. Такава работе не съществува, или тряя да си адски некомпетентен.
7. Обичм да не ми плащат социалните осигуровки.- Твой проблем, като искаш соцялни, ще си търсиш друга работа, или ще си ги искаш.
8. Много ме радват сметките от по 150 лева за парно.И аз нямам такива сметки, а апартамента е 4ри стаен.
9. Кефя се когато сметката на телефона ми е по-голиама от заплатата ми.Ми като знаеш колко ти е заплата, защо говориш като за последно.
10. Умирам си от кеф цяла година да събирм пари за GSM втора употреба от Германия – почти като нов Като нямаш пари за мобилен, няма да си копуваш.
....и после да ме е страх да говоря по него, защото за 2 минути разговор трябва да работя два дена.Чистачите на улиците вземат даже повече, не се изхвърляй.
12. Държа съседите ми да са олигофрени.- А щото ако идеш във великия запад е невъзможно ли?
13. Искам всяка седмица да се караме кои се е разпломбирал радиатора и защо някои си не е платил 0,60 лева за чистачката.- Ами щом става за 60 стотинки, плати ги ти.
14. Страшно си падам да ме унижават новобогаташи.- Това че имаш комплекси е твой проблем.
15. Панелните гарсониери ме кефът.- И мене също, и на запад в такова ще живееш, нямай грижи.
16. Дупките по пътищата са супер.- Вече са по-малко.
17. Обичам съседът ми да си цепи дървата в хола си.- Това е некво измеслено, едва ли някой го прави.
18. Обичам като изляза на терасата и да виждам как тъпите ми съседи си изхвърлят манджата и боклука през джама си.- И такова нещо вече почти не се наблюдава. И на запад го правят освен това.
19. Обичам депутатите, дето съм ги избирал, да гласуват тъпи закони.- Да си мислил на време за кой гласуваш. В Европа имат същия проблем.
20. Луд съм от щастие когато после същите депутати ми обясняват, че законът който са приели е виновен за еди-какво си.- Хитро
21. Държа да се осигурявам здравно и след това, като се разболея, никой да не ми обръща внимание.- Навсякъде се случва!
22. Искам с парите ми за здравни осигуровки да се купувт нови Мерцедеси - А дали това става?
23. Искам депутатите дето аз сам ги избрал всяка година да си купуват нови коли.- Е факт е да, ама не само в България
24. Кефят ме данъци от по над четиридесет процента.- Няма такива данъци
25. Обичм да плащам такса смет колкото две пенсии на баба ми и после пак да ходя из боклука.- Няма такова нещо.
26. Луд съм от щастие когато се забавя с 0,14 минути да си платя тока и ме резнат веднага.- И тва не е верно.
27. После след като си го платя да чакам три дена да ми го пуснат.- Това също.
28. А наи-готиното е, че тъпите цигани не си го плащат по дест години.- Не бери грижа за тях.
29. Радвам се когато мургав контролюр в градския транспорт ми дава билетче шеста употреба.- Това е пак само за попълване на бройката, няма такова нещо.
30. Щастлив съм да гледам тъпи циганки да не се плащат билетчетата защото са братчеди с контрольора от шесто коляно.- Глупости.
31. Хубаво ми е да събирам пари за кола от десет години….- Като нямаш пари, няма да си копуваш кола, какъв е тоя български комплекс.
32. …после да ми я откраднат на втория ден.- Дали?
33. Искам инфлацията да ми изяде спестяванията.- Не е толкова висока, тва да не е писано преди 10 години?!?
34. Обичам да дружа със тъпи, грозни и миризливи цигани наскоро забогатели от съмнителен бизнес.- Иди в англия за да дружиш с афганистанци и иракчани тогава. Освен това всеки сам избира с кой да се събира, нали така?
35. Още по-хубаво ми е, когато ми откраднат колата.- Повтаря се за запълване на бройката.
36. Най-хубаво ми е когато после корумпирани ченгета ми се обаждат да искат “награда” за нея за да ми я върнат.- Навсякъде има корупция малко или много.
37. Харесват ми подкупните ченгета – те са гот!- Казах го в по-горното.
38. Харесват ми подкупните митничари – браво юнаци!- Ако си мислиш, че са само тукаааааа.
39. Харесва ми, че абсолютно всички, дето не трябва, са подкупни.- ....
40. Чувствам се щастлив, когато мутрите изнасилят гаджето ми.- Това едва ли се случва.
41. Чувствам се щастлив, когато мутрите изнасилят и мен.- Попълване на бройката.
42. Весело ми е, когато БМВ-та газят хора и се отървават с глоба за превишена скорост.- Моля?
43. Обичам попфолк.- Като не обичаш, слушай нещо друго.
44. Искам да си купувам дрехи втора употреба – на килограм.- Щом искаш....ама това не е само в България, нали се сещаш
45. Искам да имам хладилник втора употреба.- Повечето западно европейци карат на стока втора употреба.
46. Искам и пералня втора употреба.- .....
47. Искам и климатик втира употреба.- ....
48. Падам си да ми обират апартамента по два пъти в годината ... Точно толкова, да
49. ...кефя се и когато се върнат да ми изядат и сланината в хладилника. - Попълване на бройката
50. Хубаво ми е сутрин да виждам некролози на шест годишни деца изнасилени от гнусни педофили.- Моля? Дори и да се случва, то е навсякъде.
51. Хубаво ми е когато на следващата сутрин разбера, че гнусните педофили са ги освободили срещу гаранция от 500 лева.- Еми ако ти харесва....
52. Хубаво ми е сутрин да виждам некролози на петнадесетгодишни деца, умрели от дрога.- Това е навсякъде подяволите!!!
53. Хубаво ми е сутрин да виждам некролози на шестнадесетгодишни деца, застреляни от полицаи.- Веднъж се е случило и арееее, все едно е всеки ден.
54. Хубаво ми е сутрин да виждам некролози на двадесет годишни младежи които са се самоубили в “родната казарма” защото някои се е гаврил с тях.- Е това да.....ама не е само тука.
55. Хубаво ми е сутрин да виждам некролози на на старци които са се самоубили за да не живеят в мизерия.- За такъв случай не съм чувала.
56. Обичам да гледам старци да си късат рецептите пред поликлиниките, защото немогат да си купят лекарствата.- Хм....
57. Приятно ми е да ме хапят бездомните помияри, които живеят в градинката до нас.- Вече са по-малко.
58. След това ми е хубаво, когато в болницата ми кажат, че се е свършила противобясната ваксина... - Попълване на бройката....
59. ...и най-накря ми предложат такава за десет лева от личният им запас.- Да бе
60. Харесва ми да ме ръгат в трамваите.- Ходи пеш. Или се ръгай и ти, това не е само пак в България.
61. Харесва ми да ме настъпват и да ми кашлят в лицето в тролеите и автобусите.- ......
62. Обичам да ме лъжат на пазара.- Това е навсякъде
63. Обичам да ме лъжат навсякъде.- Това също.
64. Харесва ми че в България думата “Педераст” звучи гордо.- Български манталитет....
65. Приятно ми е, че от чешмата в кухнята текат лайна след като не съм имал вода от четири дена защото живея на 13 етаж.- Глупости
66. Обичам да гледам тъпа телевизия.- Тогава не я гледай, това е пак навсякъде.
67. Много си падам по предавания с дълбоко социално значение като “Разбиване” и “Първична сила”. Такива вече няма!
68. Обичам да гледам тъпи сериали по четири пъти на ден.- Кой те кара?
69. Обичам да слушам тъпо радио.- Кой те кара?
70. Обичам страшно тъпите театрални постановки.- Кой те кара?
71. Обичам тъпите вестници.- Ми не ги купувай.
72. Много обичам да ми спират кабелната телевизия в момента, когато има хубав филм.- Оплачи се.
73. Падам си да пия метилов алкохол в бутилка от уиски.- Що, кой те кара?
74. Весело ми е да гледам как баба ми живее с петдесет лева пенсия.- Кво да се прави?
75. Става ми гот като видя, че баба ми си продава покъщнината да може да си плати водата.- Хм...
76. Доставя ми удоволствие да гледам как контрольорите в градския транспорт бият хора.- Кога?
77. Доставя ми удоволствие и мен да ме бият.-.....
78. Радват ме бездомните деца по улицата ...- Навсякъде са
79. ...и те са щастливи когато намерят малко пари да си купят лепило.- Навсякъде са.
80. Харесвам по цял ден да седя пред телевизора и да няма едно сфястно заведение където да ида да пия едно кафе.- Пише се свестно, и кафетата са си много хубави.
81. Обичм кафето да ми е втора цетка с бъркалка втора употреба.- Къде е това?
82. Още повече ме радват бездомните деца, когато са гладни.- Попълване на бройката, навсякъде са.
83. Обичам да виждам пудели с прически за по сто лева.- По телевизията ли?
84. Става ми хубаво, когато си купувам лекарства с изтекъл срок на годност.- Няма такова животно. Отиваш да го върнеш.
85. Весело ми е, когато освобождават убийци от затвора, за да си правят пломби по зъбите.- Моля?
86. Кеф ми е когато лекарят ми ми каже, че дължа 50 лева за един обикновен преглед и консултация.- Моля? А ти при кой ходиш, при някой в Лозенец ли?
87. Радвам се, когато срещна случайно на улицата бивши финансови фараони.- Хм....
88. Радвам се, когато на пешеходната пътека някой шофьор се опита да ме сгази.
89. Кефя се когато по тротоарите няма място от паркирани коли. Ще винмаваш.
90. Обичам да си купувам фалшиви шампоани, от които да ме избиват обриви.- Ми купувай си малко по качествени, или се консултирай с лекар. Това може абсолютно навсякъде да се случи.
91. Харесва ми, когато някой се закачи на моя телефон и говори половин час с Гвинея Бисау.- Това вече го няма. Ако се случи, подаваш оплакване.
92. Приятно ми е, когато някой психопат спечели избори.- Щото народа е психопатски.
93. Много ми е гот, когато родителите ми живеят на заеми.- А знаеш ли, че навсякъде в Европа живетя на лизинг, така по-добре ли е?
94. Радвам се като някакъв изрусен, детствен педераст ме срещне на улицата и ми каже:”Скъпи, обичам те!” Или нещо подобно.- Мноол хитро....тука нямам думи да опиша колко зле е бил автора.
95. Радвам се, когато разни тъпаци с костюми за по хиляда лева, наскоро купили по един мезонет на трите си любовници, с извъннормено тегло от прекомерно ядене на езици от пъдпъдъци, прекарващи уикендите на островите Тонга, возещи се в служебни коли, струващи колкото половин поликлиника, децата на които ходят с по шест бодигардове, жените на които се занимават с това да си купуват гащи от Париж всеки втори петък на месеца, да се опитват да ме убедят, че нещата някога ще се оправят.- Има ли такива?
96. Харесва ми самозвани професори, въртящи по 10 фирми, да пишат двойки, защото по време на лекциите сме ходили на работа.- Дали?
97. Защото умирам комплексари да ме третират като роб/иня.- Като не ти изнася се махаш.
98. Защото няма по-голяма наслада да уча в бунище.- Да си влезнъл в по- хубаво даскало.
99. Защото много обичам екстремния спорт - "разходка по планините" и т.н. - ОООО а някой даже нямат планини....
Значи половината от тия неща са написани за да запълнят бройката, а повечето от тях, с много малки изключения е навсякъде. Щом на някои му харесва да живее по европейски стеротип, по-добре да заминава. Човек трябва сам да се удебди, че в България съвсем не е ада, и че в другите страни, не цъфтят само цветя, и не живет всички приказно....Въпрос на виждане, оправяйте се. Въпроса е не да стоиш и да хленчиш а да се бориш. защото всеки казва "да знам че е трудно в чужбина ама..." Ами никой не знае колко е трудно докато не замине, докато истината не лъсне грозна и ужасна. По-трудно е отколкото всеки си мисли....