- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- ЧРД BABY_SEXY_GIRL!!!!!!!!!!!!!!
4rd i si4ko nai-nai-nai ama NAI!![]()
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
renchiiiiiiiii
CH.R.D
da si jivichka, zdravichka, adski adski shtastliva...
mnogo liubov, koqto ti imash.. pojelavam ti da q imash cql jivot do sebe si. Da q zadurjish i da mojesh da q useshtash vseki den, kogato se sabudish!
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
ЧРД,МИЛА !!!!
ПОЖЕЛАВААМ ТИ ВСИЧКО НАЙ-НАЙ !!! ИИИ.............................
Be free!Be cool!Be young!And think before you act![]()
![]()
4RD i ot mene
s malko zakusnenie ama nqma6e kak ;/
pojelavama ti da si ostane6 su6tata strahotna macka i 4ovek i da ni radva6 vse taka
aide pr izkaravne i vuob6te samo hubavi momenti s lubimite hora {}{}{}
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
[b]Lele kak ne se osetih an vreme 4e e 8 dnes.A i sum 6 4asa nazad..Lele traffic 6t iskah az da q pusna taq tema lol ma ni6to drugata godina
Renniiii mili4ka,Pojelavam ti ot sarce vis4ko nay-nay hubavo za6toto go zaslu6avam badi jiva,zdrava,usupehi vav vis4ko i vsqko tvoq na4inanie i kakvoto si pojelava6
da se zbudne i da dostigne6 vsi4kite si me4ti!!!
Pojelavam ti kusmet osmihvi badi vse taka hubava i la4ezarna kakvato si segai nay-ve4e mnogo mnogo lubov i da ste dalgi godini zaedno sas aned i da se obi4kate o6te pove4e!!!!
![]()
Obi4am te mnogo ne zabravqy mnogo Celuvki i Pregradki ot mene i vis4ko nay-hubavo da si prekara6 strahotno i pi6i!![]()
I am the substance and the one who has no substance.
Искрен ли да бъда?Айде ма на кратко...честит рожден ден .... таковата пожелавам ти всичко най-хубаво, по-малко самочувствие... повече скромност, малко да поумнееш, малко да се усазнаеш, малко да слезнеш на земята.....и все такива хубави полезни и практични неща дето наистина щи влезнат в нужда :P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Благодаря на всички ви за пожеланията (без последния)![]()
Никога не съм чела по-мили пожелания за себе си {}{♥}{} Много сте милички наистина!!!♥ Цели 3 страници само аз мен, наистина съм полъскана
:P Жалко само, че вече не е 8-ми
Айде, заплювайте си още от сега кой ще пусне темата другата година
(шегувам се) Благодаря още веднъж, на всички вас ви желая всичко което ми пожелахте да ви се връща в двойни дози
Обичкам ви и аз и винаги ще бъда с вас!!!♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Ami s0rry 4e sym p0sledna ama ne sym se d0pirala d0 k0mpiutyr 0t 6 dena! Amii sys zakysnenie da ti p0jelaq da si nai-6tastlivata v celiq grad! Ama da si li4i 0t dale4e :P Da 0sveti6 i 0bgazqvaniqta daje haha :P I h0rata da praqt pr0testi 4e si t0lk0va 6tastliva haha
P04nah da g0v0rq glup0sti ama se pak impr0viziram! haha :P Aide {}
Пу да съм аз (и не се шегувам ! Сериозен съм като инфаркт)Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()