.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от joe5
    аз ако отида направо в военна да речем ще ми искат ли накви пари и колко горе долу ?
    Искам и съвет- трябва ли да съм обръснат от до както се казва до кожа или не... ?
    В смисал за прегледа искат ли пари и кви горе долу ?
    Щото немисля да минавам през личния...
    By Joe5 !
    -----------

аз ако отида направо в военна да речем ще ми искат ли накви пари и колко горе долу ?
    Искам и съвет- трябва ли да съм обръснат от до както се казва до кожа или не... ?
    Triabva da si vzeme6 napravlenie ot li4nia lekar za da ti izleze bazplatno!Ina4e ne stava

Triabva da si vzeme6 napravlenie ot li4nia lekar za da ti izleze bazplatno!Ina4e ne stava

Цитирай Първоначално написано от TheDarkLady
    Е иначе колко ще ми вземат ?
    дайте ориентировачно !?
    By Joe5 !
    -----------

Е иначе колко ще ми вземат ?
    дайте ориентировачно !?
    min-10lv no ti preporu4vam da mine6 prez lekaria ti 6te ti dade samo dokumenta i otiva6 napravo.dori 6te ti preporu4a dobur yrolog.po dobre 6te e za teb

...

ако е 10 лв добре ще е а макс колко може да ме ръснат за прегледа ?!
    Срам ме е да мина през лекаря щото познава нашите и... сещате се ...
    By Joe5 !
    -----------

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria

ако е 10 лв добре ще е а макс колко може да ме ръснат за прегледа ?!
    Срам ме е да мина през лекаря щото познава нашите и... сещате се ...
    Само прегледа(коонсултация) е 20лв. а трябва да си платиш и всички изследвания. Прави си сметка.
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Re: :(

Стига с тоя лекар плашите ме
    Ако знаете какво може да е помогнете а не просто да напишете нещо.
    Нещата са сериозни а не са игра. На всеки може да се случи такаче гледаите сериозно на нещата. Не съм седнал да ви лъжа или да правя лафа с някой а просто имам нужда от помощ/съвет!!!

Пич и аз съм имал и продалжам да имам нещо подобно на твоя проблем . С тази ралика че при мене е някава добро качествена куста на левия тестис
    И мене ма беше страх или по точно срам от лекаря но вари по дуре за твое добро
    ти си това което си ! не си зависим от никои !

Сигурен ли си че ще е 20 лв ?От къде мислиш че ще е толкоз ? все си мисля че трябва да е 1.5 или там колко е...
    А кво ще рече доброкачествена... ?
    То е некво малко..все едно имам пъпка..некво мн странно е.Все си мисля че може да е нещо от това "стискане" да речем кръвоизлив, оток... ?
    By Joe5 !
    -----------

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Сигурен ли си че ще е 20 лв ?От къде мислиш че ще е толкоз ? все си мисля че трябва да е 1.5 или там колко е...
    То е некво малко..все едно имам пъпка..некво мн странно е.Все си мисля че може да е нещо от това "стискане" да речем кръвоизлив, оток... ?
    1.5 лв. е при личния таксата, ако сам си плащаш консултация при специалист е 20 лв.(тоест само прегледа).

Цитирай Първоначално написано от Sportexz
    1.5 лв. е при личния таксата, ако сам си плащаш консултация при специалист е 20 лв.(тоест само прегледа).
    Е добре аз като отида при личната кво да и каже, че ми трябва направление за уролог ли ? Немога ли да кажа просто направление или.. ? Да неразбира за какво е
    20 - за 1 преглед.. леле много !
    By Joe5 !
    -----------

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Е добре аз като отида при личната кво да и каже, че ми трябва направление за уролог ли ? Немога ли да кажа просто направление или.. ? Да неразбира за какво е
    20 - за 1 преглед.. леле много !
    Ми не той за т'ва е личен лекар за да прецени дали е нужно дали да бъдеш насочен към специалист. Тоест трябва да кажеш к'во ти е и личния лекар ще прецени дали си за уролог или не.

...

Е представи си...срам ме е щото познава наще баси...израснал съм с дъщерята на личния...и да кажа че имам нещо в топките..баси...
    By Joe5 !
    -----------

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria

Е представи си...срам ме е щото познава наще баси...израснал съм с дъщерята на личния...и да кажа че имам нещо в топките..баси...
    Пред лекар срам нема!

Пред лекар срам нема!
    така си мислищ...
    аре дайте съвет кво да правя ?! без да минавам до личния
    By Joe5 !
    -----------

sweet_girl_sf
    Guest
    разбирам те.и аз съм така с моята лична лекарка.но наистина трябва да отидеш може да е нещо сериозно и да не търпи отлагане.пък и щом се отнася за здравето ти трябва да преодолееш срама.като разбереш какав е проблема пиши.

DA SI 4UVAL IZRAZA "LEKARSKA TAINA"?Lekarkata ti niama pravo da kazva na kogoto i da e za kvo si hodil pri neia i t.n Za tva ytre otivai i tva e.Tia kolko takiva e vijdalaa.izob6to ne i puka.Stiga si si gubil vremeto tuka.MOJE DA STANE I PO LO6O

Guest

DA SI 4UVAL IZRAZA "LEKARSKA TAINA"?Lekarkata ti niama pravo da kazva na kogoto i da e za kvo si hodil pri neia i t.n Za tva ytre otivai i tva e.Tia kolko takiva e vijdalaa.izob6to ne i puka.Stiga si si gubil vremeto tuka.MOJE DA STANE I PO LO6O
    ТОЧНО ! ! !
    Аз като бях на лекар срама ма беше ама си исзух гащите и докотра зе да ма убарва по пишката пак и маи няма да ти земат кинти за тоз преглед или поне на мен не ми бяха зели

[/quote]

ТОЧНО ! ! !
    Аз като бях на лекар срама ма беше ама си исзух гащите и докотра зе да ма убарва по пишката пак и маи няма да ти земат кинти за тоз преглед или поне на мен не ми бяха зели [/quote]

къв преглед и при кой ? при уролог а имал ли си направление ?
    При личния ме е срам да отида, щото сме приятелски семейства. представете си да отидете при комшийката да ви пипа толките същото и после да каже на ваще
    By Joe5 !
    -----------

(тоз пост е моя )

ами да ти каже чесно ... и мене ма беше срам ама казах на наще и ме заведоха ( само да ти кажа аз съм от Горна Оряховица ) и мисля че уролог беше бях адски питеснен ко ша кажат и не съм зачитал мноо мноо кав беше надявам се да съм ти помогнал с квото мога
    ти си това което си ! не си зависим от никои !

Супер фен
    Град
    Sofia
    Това какъв лекар ще ти препоръча не е ясно. Цените на свободен прием почват минимум от 15 лева. Посещение при хабилитиран специалист струва 35-45 лева. Не е необходимо да си обръснат , но пък за сметка на това трябва да си се подмил много добре, да няма сиренце и други специални еротични аромати. Още по-важно е да не си внушаваш идея фикс за нещо, което може да се окаже съвсем безобидно. От друга страна е препоръчително да имаш едно на ум и все пак да посетиш спец. Цена от 1.50 има САМО ако има направление от ДЖИ ПИ. Другото се плаща. Не е необходимо да ходиш само във Военна болница. Има и други здравни заведения с безкайно добри специалисти.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Цитирай Първоначално написано от Dr. Smurph
    Това какъв лекар ще ти препоръча не е ясно. Цените на свободен прием почват минимум от 15 лева. Посещение при хабилитиран специалист струва 35-45 лева. Не е необходимо да си обръснат , но пък за сметка на това трябва да си се подмил много добре, да няма сиренце и други специални еротични аромати. Още по-важно е да не си внушаваш идея фикс за нещо, което може да се окаже съвсем безобидно. От друга страна е препоръчително да имаш едно на ум и все пак да посетиш спец. Цена от 1.50 има САМО ако има направление от ДЖИ ПИ. Другото се плаща. Не е необходимо да ходиш само във Военна болница. Има и други здравни заведения с безкайно добри специалисти.
    Препоръчай някой специалист някъде но да не ме изръси с мн кинти, щото няма да мина през личният
    Аз от нея бележка за училище неискам пък това...
    Какво ще рече "хабилитиран" специалист.
    Мн ясно че ще съм измит, но питах за космите дали им пречат...
    By Joe5 !
    -----------

...

Ще съм ви благодарен ако пращате мнения и съвети на майла ми защото тия дни няма да ме има. Тръгвам на поход в планината и ще е 1 седмица и може и повече. Ще съм ви благодарен много. За сега няма да ходя но ако почне да се "влошава" отивам...иначе благодаря за досегашните съвети. Ще чакам да пишете
    а майла ми е : mmoney@mail.bg
    Благодаря предварително !!!

Забравих да питам възможно ли е това топче да се е появило заради носенето на тесни дрехи. Защото попринцип нося тесни дънки, къси панталони повечето са все тесни... чакам съвет
    By Joe5 !
    -----------

[quote="joe5"]Ще съм ви благодарен ако пращате мнения и съвети на майла ми защото тия дни няма да ме има. Тръгвам на поход в планината и ще е 1 седмица и може и повече. Ще съм ви благодарен много. За сега няма да ходя но ако почне да се "влошава" отивам...иначе благодаря за досегашните съвети. Ще чакам да пишете
    а майла ми е : mmoney@mail.bg
    Благодаря предварително !!!

Tva moje6e da go kaje6 o6te v na4aloto a ne da ni habi6 nervite i vremeto s bezmisleni vuprosi

PhoeniX
    Guest
    Sled kat te boli e dobre 6toto tumor ne boli principno...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си