- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kaкво правите, когато сте тъжни?
Amiiiiii az si zatamqvam staqta,taka4e da ne vliza nikva svetlina ot nikude!Sqdam vuv ugala na staqta i reva!Sled tova si kazvam mnogo sum tupa be za kvo pla4a,obli4am se gotino i izlizam!I se veselq!
Отивам и пребивам някой рапър, метъл или пънк.
Smoking that butt
It makes you mature
A slave to sex
And you tell me you're pure
You slam that beer
It makes you a man
I'll try to keep my cool
But you better understand
Пускам си някоя тъжна песничка и си мисля за тъжни неща... понякога не е добре да спирам `мъката`, а да изчакам да ми мине![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Пускам си песни на Evanescence една след друга усилвам до край и почвам да си пея...заставам на прозореца и гледам навън...Това е причината поради която много често можете да ме видите там...
Ако някой разбра какво имам впредвид де...
Ми играя CS и псувам
Kogato sum mnogo tujna slu6am LP ili Evanescence ili Rammstein i taka naistina se uspokoqvam! Dosta se usvejavam kogato dulgo gledam na snimki MICHAEL OWEN![]()
![]()
Пускам си любима музика, гушкам си кученцето и излизам някаде най-често с гаджето.
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
Ами пускам си музика,най-често слушкам такива песнички,които още повече ме спичатиии ЗАБИВАМ...
![]()
![]()
![]()
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
ми пускам мусика,ям щоколада и ако наистина ми е някфо мн сдухано почвам да пиша някфи стихотворения депресиращи..
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
затварям се в стаята си и започвам да рева и не чувам никой но пак не ми олеква бахти.18 години винаги съм бил тужен нараняван и сам,а това ме убива ;(![]()
![]()
Ям, наливам се с кафе...много неща.
Когато съм тъжна...еми поплаквам си малкоА после се развеселявам, като излизам с някоя приятелка...слушам музика, ходя в един магазин (с някой) и дразня продавачката (баба на 60 г.) - карам я да ми извади всичко, и накрая не си купувам нищо...
Това е гадно, обаче...е много забавно..особено, когато ми казва "Оо..стои ти чудесно...прекрасно", а то изобщо не е така.Друго...чета си книжка, пиша стихчета, разкази...каквото ми дойде...иии така
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Слушам една и съща песен поне 12-13 пъти.![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Всеки път е различно..
Е.. от снощи имам едно желание..
Да излезна навън, да завали изведро и да ме намокри до кости.., а аз да се разхождам..
Много помага да си подредиш мислите.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ям нещо и слушам сдухваща музика.
Плача...
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
пускам си музика или пък си чета смс-те или започвам да рисувам
kogato sym tujna si puskam tyjni pesni poplakvam si i posle mi minava i ne mi se pla4e izvesno vreme![]()
Запявамie Fahne hoch die Reihen fest geschlossen........Винаги помага!
Пиша и слушам музика![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Пускам силно сдухваща музика, подреждам цялата къща(не знам защо ама особено като съм тъжна бъркотията ме изнервя супер много), после отивам в стаята си, вземам си нещо сладко, лягам на леглото и започвам да си мисля за това, което ме натъжава и съответно какво да направя, за да го игнорирам и плача, плача,плача..плача докато съвсем спре да ми се плаче