- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Vmesto urina -> krav!
Ami na4i oniq den bex v toaletnata i vmesto urina izlezna krav?!?!Bex na lekar,pravixa mi izsledvaniq na kravta i kazaxa 4e mi nqma ni6to...no dneska pak se slu4i...kajete mi ot kakvo moje da e?(Pravil sam sex posledno predi 2 sedmici)?!?!?Pls izkajete se!
е тфа че вместо да пикаеш урина, а кръв въобще не е нормално.. плюс тва кръвната картина няма нищо общо с тва че пишкаш кръв. кви са тия некадърници, при които си бил ве!!?!?
отиди в частна клиника.. малко по-скъпичко ще ти излезе, но тфа не е нормално!!!!!!
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Би трябвало ехография на коремата област и изследвания на кръв и урина. Ходи при личния лекар и да ти ги назначи!
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Да пикаеш кръв вместо урина не е добре, направо иди на уролог![]()
Няколко могат да бъдат причините за това състояние: Бъбречно каменна болест, венерическо заболяване, проблем с пикочния мехур, проблем с простатата, травма от секс (визирам травма на corpora cavernosa или уретрата) От всяко положение всички от изброените състояния изискват своевременна лекарска намеса.
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts