.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Hybrid View

Guest

Moderated by^npocTo^a3^f^:Може ли да забременее от спрема по

Аз такоа малко ме е срам от невежеството си ама няма вече с кой друг да споля останахте ми само вие... значи всичко стана преди около седмица седмица в която не съм спрял да мисля за това аз съм на 15 и се чудя дали може едно момиче да забременее от сперма била на самобръсначката с която се бръсне долу???Моля помогнете ми знам че не беше правилно да лъскам в банята й !!! МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ !!!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Съмнявам се да забременее

Guest
    ama e wyzmojno taka li ???? ((((((((((((((((((((((((((((

Guest
    Четох в едно английско списание за тази статистика:
    в/у самобрасначка = 32% шанс да забременее
    в/у сапун = 10% шанс да забременее
    в/у четка за зъби = (не ме питайте как) 17% шанс да забременее
    в/у дамска превръзка = (и т'ва не ме питайте) 85% шанс да забременее
    и т.н. - така, че има причина да се притесняваш.

Guest
    i na men kakwo mi ostawa ottuk natatyk ... ami ako werno zabremenee da kazwam li 4e e ot men ili da si myl4a ... koga shte se razbere !!! ????

Guest
    Ми, не знам - ако не си белокож, че се разбере от кой е .

Супер фен
    Град
    Sofia
    abe ne men ne6o ne mi se vqrva da stabe
    se pak zavisi sled kolko vreme q e polzvala i po koi to4no mesta
    koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka

Guest
    spored men ima za6to da se pritesnqva6...po dobre kaji na momi4eto kakvo si napravil i q posavetvai da poseti lekar !

Guest
    DA BEEEEEEEEEEE TI MISLISH LIIII A BASHA IIIII AKO RAZBERE POZNAII KOII E NA SHISHA !!!

Guest
    abe mom4eeee za kvo togaa prai6 gluposti..da si mislil !!! zaminavai i kaji da ne q polzva ve4e i da ide na lekar 6toto posle 6e e po lo6o !!!!

Guest
    Strah me e ... ne iskam da e taka shte ostawim wsi4ko w rycete na sydbata mersi za mneniqta na wsi4ki mnogo mi pomognahte imah mujda da goworq s nqkoiii

Guest
    iskam da mi pi6e6 ako ima ne6to,vinagi sum nasre6ta...druj me v te4enie na tova koeto stava s momi4eto.maria_m@mail.bg

Фен
    Град
    v edin pochti perfekten svqt
    a kakvo pa si pravil s neinata samoubrasnachka mislq che ne moje no drug pat vnimavai kvo praish s chujdite neshta!

Guest
    mi az takowa ...goworihme si i tq lejeshe ... nie sme samo priqteli ama se ... abe seshtate se otidoh do toaletnata da otlyskam i BAM .... neznam zashto ne go iz4istih i posle syjelih no ... minalo swyrsheno nali .... NALI ???

E dobre de,misli6 li 4e tq ne e vidqla,4e na sumoobrasna4kata e imalo sperma???Malko se sumnqvam .

Abe momche...vsichko e vazmojno da stane!!!Imash si glava na ramenete i sledvashtiq pyt zapochni da q izpolzvash predi da e stanalo tolkova kysno,nai-malkoto koeto trqbva da napravish e da i kajesh za stanaloto i za da se ottarvesh ot samneniqta i kaji da si napravi test za bremennost
    GeT RiCh oR DiE TrYin` ...

TI ME YBI. ti znae6 li kak stava procesa oplojdane Az te suvetvam da vzeme6 nekoi y4ebnik i da pro4ete6.Znae6 li kolko muki im struva na spermatozoidite da oplodiat edna iaicekletka pri polov akt ,a ti mi govori6 ot niakakva si samobrisna4ka.
    NE sim si predstaviala 4e ima i tolkova neveji hora.Sorry ama si e taka.
    A kvo si pravil s taia samobrusna4ka we

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~

Mislq,4e ne e vazmojno
    Parvo,tq taq samobrasna4ka nqma da si q puha vatre vav vlagali6tetto,4e da popadnat spermatozoidi tam i vtoro-mislq,4e tq q e izmila predi da q izpolzva pak i treto,moje da sa bili martvi spermatozoidite ,te ne ocelqvat mnogo vreme v okolnata sreda
    Nqma kvo da se pritesnqva6
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Повече от фен
    Град
    Варна
    Първо тая тема е голяма ебафка и второ мноо ясно че не може да забременее от тфа ве!

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    За да ти се успокои болната съвест, що не и купиш един тест за бременност и да мирясаш? Вече казваш, че е минала 1 седмица - значи тестът ще е верен. Аз не мисля, че има голяма възможност да е бременна, ама де да знам - може ти да си карък. Тестът не е толкоз скъп - 7лв мисля беше един хубав тест(хора, ако не е толкоз точно, сори, ама аз тия неща не ги купувам всеки ден).

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Голям фен
    Град
    sofia
    E sure check e okolo 3 leva plus minus nqkakwi stotinki, oba4e edno ne mi stana iasno tolkowa lesno li se prawqt deca?!?!?!?!

Град
    Стара Загора
    леле каква ебавка е тая тема...честно не знам как някой модератор не я е затрил...
    първо как можете да му се вържете на момчето...

второ : самата околна среда е толкова неблагоприятна че след 15 мин сперматозоидите са умрели...така че почти никаква опасност няма...
    онзи с процентите не знам от къде ги е вадил...ама май и той се ебава...

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точки 3 и 11 от правилника!
    Благодаря!
    Стеснителната написа:
    И бате тва 5.1 е най смешната музика на света, Ела в нас да послушаш как звучи продиджи на мойта система

PhoeniX
    Guest
    haha utrepa me kak 6e zabremenee est 4e ne moje mn trudno stava zabremenqvaneto dori po normalen put a ti za nekfa sumobrusna4ka

P.S. spoko
    P.P.S. 6to prosto ne izfurli sumobrusna4kata

Може да я е измила, а ако не го е направила вероятността да забременее наистина е малка

Цитирай Първоначално написано от [LP
    Girl]Може да я е измила, а ако не го е направила вероятността да забременее наистина е малка
    veroiatnosta e 0,00000000000000000000000001%

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си